Puhdistamo kollageenijuoma-ainekset

Ansaitseeko kroppasi vähän parempaa kollageenia? No aivan varmasti!
Nauti kollageenin hyödyistä helposti ja herkullisesti!
Puhdistamo kollageenijuoma-ainekset

Jo ennakkoon runsaasti kiinnostusta herättäneet Puhdistamon Kollageeni Sport ja Beauty ovat saapuneet Ruohonjuureen! Nämä helppokäyttöiset juoma-ainekset ovat käyttövalmiita sekoituksia, joiden reseptit on viilattu viimeisen päälle.

Puhdistamo kollageenijuoma-ainesten Sport-versio on nimensä mukaisesti keskittynyt urheilijan tarpeisiin ja palautumisen tehostamiseen, kun taas Beauty-versio edistää kauneutta ja hyvinvointia sisältäpäin. Raikkailta maistuvat kollageenikimarat paistattelevat paitsi erinomaisilla raaka-aineillaan, myös helppokäyttöisyydellään: sekoita sellaisenaan veteen tai kippaa jauhetta smoothien joukkoon.

Ansaitseeko kroppasi vähän parempaa kollageenia? No aivan varmasti!

Puhdistamon kollageenijuoma-aineksista tekee ainutlaatuisen korkealuokkaisia niissä käytetyn kollageenin laatu. Peptiplus® -kollageenipeptidi on kaikista tutkituin ja korkealuokkaisin naudankollageeni Saksasta. Peptiplus® on pilkottu entsymaattisesti eri pituuksiin. Tämän vuoksi kollageenipeptidi vaikuttaa varsin kokonaisvaltaisesti, tehostaen kaikkien kehon eri tyyppisten kollageenien tuotantoa. Kollageenin korkeasta laadusta kertoo myös jauhesekoitusten aidon raikas maku ja tuoksu - maista niin tiedät, mistä puhutaan!

Kollageeni Beauty -aineksessa on Peptiplus ® -kollageenipeptidin lisäksi Verisol®-nimistä kollageenipeptidiä, jota pidetään tutkitusti jopa maailman tärkeimpänä kosmetiikkatuotteena. Verisol® on keskittynyt nimenomaan 1-tyypin kollageenituotantoon ja sen kautta ihon hyvinvointiin, sen kosteuttamiseen ja ryppyjen ennaltaehkäisemiseen. Tutkimusten mukaan 2,5 grammaa Verisolia® (päivittäinen suositusannos Kollageeni Beautya) päivässä kuukauden ajan saa jo aikaan näkyviä vaikutuksia. Kun otat tämän kauneuskollageenin säännölliseen käyttöön, huomaat sen vaikutukset peilistä vilkuilemalla!

Kollageenijuoma-ainekset - Urheiluun ja palautumiseen

Kollageenin lisäksi nämä upouudet jauhekimarat sisältävät monenmoista hyvää. Kollageeni Sport on urheilijoiden ykköstuote, joka auttaa palautumaan verrattoman tehokkaasti vahvistaen samalla luustoa, niveliä ja lihaksia. Peptiplus®-kollageenipeptidin lisäksi Sport sisältää glutationin esiasteita (L-glutamiinia, glysiiniä ja kysteiiniä), jotka ovat tehokkaita antioksidantteja. Ne ehkäisevät tulehdustiloja ja nopeuttavat palautumista. Lisäksi Sport-aines sisältää Puhdistamon kuuluisaa Tripla Magnesiumia, joka sisältää kolmea laadukkainta magnesiumin muotoa: magnesiumglysinaattia, - tauraattia ja –malaattia. Kaiken lisäksi tämä tehopakkaus maistuu vielä hyvältä! Maukas mustikan maku saadaan kotimaisesta villimustikasta.

Kollageenijuoma-ainekset - Iholle, kynsille ja hiuksille

Kollageeni Beauty on jokaisen kauneudesta kiinnostuneen luottotuote. Oletko koskaan ajatellut, että iho toimii ikään kuin kehon peilinä? Näin nimittäin on! Beauty-aines onkin täsmäisku ihon, hiuksien ja kynsien vahvistamiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen sisältäpäin. Tätä tuotetta nauttimalla buustaat ketterästi myös kehon omaa kollageenituotantoa. Tuplakollageenipeptidin lisäksi Puhdistamon Beauty- kollagaanijauheessa on kahmalokaupalla laadukasta biotiinia, joka vahvistaa myös kynsien, ihon ja hiuksien kuntoa. Mansikka- ja vadelmajauhe tuovat Beautylle heleän herkullisen maun!

Monipuoliset ja kokonaisvaltaiset sekoitukset

Puhdistamon molemmista Kollageenijuoma-aineksissa temppujaan tekee myös pätevä poppoo liukoista kuitua, joka auttaa proteiinia imeytymään paremmin ja ruokkii hyviä bakteereja suolistossamme. Suolistomme hyvä bakteeritasapaino vahvistaa vastustuskykyä ja vaikuttaa muutenkin hyvinvointiimme varsin kokonaisvaltaisesti. Tämän lisäksi Beautysta että Sportista löytyy amlamarjasta saatavaa luonnollista C-vitamiinia. Myös maailman korkealaatuisampana tunnettua OptiMSM komeilee mukana menossa ja meiningissä. Suuren suosion saavuttanut OptiMSM tehostaa muiden avujensa ohella kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa nivelien, ihon ja hiuksien kuntoa.

Selvää kuin pläkki on se, että Puhdistamon  huippulaadukkaat kollageenijuoma-ainekset ovat lisäaineettomia, täyteaineettomia, makeuttamattomia, gluteenittomia, maidottomia ja laktoosittomia elämänkumppaneita. Aidosti raikkaan makunsa ansiosta jauheita on todella helppo sekoittaa sellaisenaan veteen tai lisätä smoothien joukkoon.

Ainesosat:

Kollageeni Beauty

• Peptiplus ® -kollageeni

• OptiMSM

• C-vitamiini

• Verisol ® -kollageenipeptidi

• Biotiini

• Vadelma

• Mansikka

 

Kollageeni Sport

• Peptiplus ® -kollageeni

• Tripla Magnesium TM

• OptiMSM

• C-vitamiini

• L-glutamiini

• Mustikka

 

Osta Puhdistamo kollageenijuoma-ainekset Ruohonjuuren verkkokaupasta >>