Puhdas+ Beauty DNA toi geenitestit kauneutesi tueksi!

Puhdas+ Beauty DNA geenitestit ovat uusinta uutta ihonhoidossa! Perintötekijät määrittävät peräti 60 % ihostasi, joten testi on paikallaan. Kun oma genotyyppi on tiedossa, ei ihonhoitoa tarvitse jättää arvailujen varaan.
Puhdas+ Beauty DNA toi geenitestit kauneutesi tueksi!

Puhdas+ Beauty DNA mullistaa kauneudenhoidon. Upouuden, Anne Kukkohovin kehittämän ihonhoitokonseptin suurin valtti on tieto, jonka ansiosta ihoaan ei enää tarvitse hoitaa summanmutikassa. Tekemällä Puhdas+ ihon DNA-testin, saa oman geneettisen profiilinsa luotettavasti selville. Aivan ainutlaatuisen Puhdas+ DNA Skin Test for 6 genetic profiles -testin avulla 60 % ihoon vaikuttavista asioista on selkeän faktatiedon parissa. Sen ansiosta onkin helppoa valita tuotteet, joita oma iho sillä hetkellä oikeasti tarvitsee.

 

Tuotekuva Puhdas+ Beauty DNA serum Elastic tuoteesta

 

Miten Puhdas+ DNA Beauty skintest toimii?

Beauty DNA ihotesti on helppo tehdä: näyte kerätään pehmeällä ja kivuttomalla näytteenottopuikolla posken sisäpinnalta. Tämän jälkeen testi sujautetaan postilaatikkoon ja vastaus tulee noin 1-2 viikon sisään. Testien parissa ahertava Beauty DNA -tiimi koostuu alan ammattilaisista ja testi analysoidaan Woble Oy:n tekniikalla.

Beauty DNA testi pureutuu kuuteen erilaiseen genotyyppiin ja tätä kautta saa näppärästi tietoa, mihin kannattaa oman hyvinvoinnin ja kauneuden puitteissa keskittyä. Tulokset jakautuvat eri ryhmiin, jotka on helppo ymmärtää. Kun yksi haaste nousee selvästi esiin, testivastauksessa suositellaan tähän genotyyppiin sopivaa seerumia. Jokainen genotyyppi käydään raportissa läpi, jolloin testin tehnyt saakin laajempaa näkymää eri geneettisiin profiileihin. Testituloksista on ihoseerumisuositusten lisäksi ammennettavissa arvokasta tietoa siitä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi elintapojen suhteen.

Puhdas+ Beauty DNA -testin ja kuusi erilaista, eri genotyypeille räätälöityä seerumia löydät Ruohonjuuresta. Alkuun pääset tekemällä ihan ensiksi testin tällä paketilla:

- Puhdas+ Beauty DNA Skin Test for 6 genetic profiles >

Testitulosten jälkeen onkin helppo valita juuri Sinun ihollesi sopivat täsmätuotteet! 

- Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Flawless For Hyperpigmentated Skin >
- Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Elastic For Saggy and Tired Skin >
- Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Firm For Puffy and Bloated Skin >
- Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Moist For Dry and Dull Skin >
- Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Youth For Premature Aging Skin >
- Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Repair For Sun Sensitive Skin >

Iloa ihonhoitoon!