Plantforce – Huipputehokas, 100 % luonnollinen uutuusmagnesium imeytyy heti!

Ruohonjuureen hiljattain saapunut ainutlaatuinen Plantforce -sarjan ionisoitu magnesiumjauhe on herkullinen tapa naukkailla magnesiumia hyvinvointisi tueksi!
plantforce magnesiumjauhe

Plantforce -sarjan helppokäyttöinen magnesiumjauhe sekoitetaan veteen, jolloin se muodostaa ionisoidun, eli heti-imeytyvän ja maultaan kevyesti kirpsakan kuplajuoman ilman lisättyä

sokeria tai sidosaineita nautittavaksi kerralla tai pitkin päivää. Tutustu lisää magnesiumin hyötyihin ja tähän mainioon uutuustuotteeseen oheisesta artikkelista.


Magnesium on ihmiselle välttämätön kivennäisaine

Magnesium on alkuaine ja yksi tärkeimmistä elimistömme mineraaleista, sillä se osallistuu yli 300 aineenvaihdunnan tapahtumaan. Magnesiumin tärkeydestä kertoo mm. se, että se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää lihasten toimintaa ja luuston pysymistä normaalina, edistää hermoston toimintaa sekä hammasterveyttä. Ihmiselimistössä puolet kehon magnesiumpitoisuudesta on solujen sisällä ja puolet siitä on sitoutuneena luustoon. Vapaana veressä elimistön magnesiumista on vähemmän kuin 1 %, joten sen määrää on vaikea mitata verestä.

Magnesiumin yleinen saantisuositus on 375 mg per vuorokausi, mutta aktiiviliikkujien tarve voi olla suurempi, jopa 1000 mg päivässä. Suomalaiset saavat magnesiumia eniten täysjyvävalmisteista, pavuista, pähkinöistä, juomista (mineraalivesi) ja maitovalmisteista. Siltikin useat henkilöt kärsivät magnesiumvajeesta. Useimmiten magnesiumin puutoksen syynä on sen lisääntynyt poistuminen elimistöstä esim. runsaan hikoilun tai virtsan mukana nesteenpoistolääkkeiden, kahvin tai alkoholin nauttimisen yhteydessä tai syynä magnesiumin vähyyteen voivat olla ruuansulatus- ja imeytymisongelmat. Yleisiä magnesiumin puutosoireita ovat mm. lihaskrampit, väsymys, lihasnykinä, vapina ja vaikeissa tapauksissa kouristelu ja oksentelu.

Mikäli magnesiumia ei saa riittävästi ravinnosta, on sitä myytävänä monissa eri muodoissa nautittavina ravintolisinä. Terveen ihmisen on turvallista käyttää magnesiumia ravintolisänä, sillä ylimääräinen magnesium poistuu elimistöstä virtsan ja ulosteen mukana, joten magnesiumia on vaikea saada liikaa; tosin iäkkäiden ja munuaisten vajaatoimintaa sairastavien henkilöiden tulee olla varovaisempia magnesiumin nauttimisen suhteen.

Uutuustuote ionisoitu Plantforce magnesium imeytyy heti avuksesi!

Eri magnesiumvaihtojen kanssa tulee olla tarkkana ja löytää itselle parhaiten sopiva valmiste. Esimerkiksi edullinen magnesiumoksidi ei imeydy kovin hyvin solujen käyttöön ja sitä kannattaakin käyttää lähinnä ummetuksen hoitoon laksatiivisten vaikutuksien vuoksi. Magnesiumsitraatti imeytyy elimistöön oksidia paremmin, sillä se pilkkoutuu solujen käyttöön vatsahappojen avulla. Kaikki mineraalit imeytyvät ihmiskehoon ionisoidussa muodossa, johon ne tarvitseva näitä vatsahappoja.

Ruohonjuureen on saapunut nyt myös täysin uudentyyppinen ionisoitu Plantforce magnesiumjauhe, joka on jo valmiiksi ionisoidussa muodossa eli ”esipilkottua” ruuansulatuksellemme ja siten heti solujen käytettävissä! Aidosti ainutlaatuinen Plantforce magnesiumjauhe sisältää magnesiumkarbonaattia ja GMO-vapaista sokerijuurikkaista valmistettua sitruunahappoa, jotka sekoitetaan lasilliseen vettä. Veteen sekoitettuna nämä raaka-aineet reagoivat keskenään ja muodostavat heti-imeytyvän, valmiiksi ionisoidun magnesiumsitraattijuoman, joka ei tarvitse enää vatsahappoja pilkkoutuakseen. Alkuperäisestä magnesiumkarbonaatista muodostuu tässä kemiallisessa reaktiossa siis ionisoitua magnesiumsitraattia. Juoman tehon huomaa nopeasti käytössä, jonka lisäksi Plantforce magnesium ei myöskään ärsytä vatsaa, kuten esim. magnesiumoksidi saattaa tehdä. Näin sitä tarjoaa mielellään myös perheen pienemmille.

Vegaaninen, sokeriton, lisäaineeton ja herkullinen

Erinomaisen tehon lisäksi Plantforce magnesiumjauheesta valmistettu, kevyesti kupliva juoma maistuu myös hyvältä ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia aromeja. Makuja on kaksi; raikas maustamaton ja herkullinen passionhedelmä, jonka maku tulee pakastekuivatusta passionhedelmästä ja luomusteviasta. Plantforce magnesium on luonnollisesti kemikaalivapaa eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia, lisättyä sokeria tai sidos- ja täyteaineita.

Käyttö: Voit ottaa päiväannoksesi 1 - 2 tl (2 - 4 g) yhtenä lasillisena tai sekoittaa sen litraan vettä, jota nautiskelet päivän mittaan. Suositeltu vuorokausiannos sisältää magnesiumia 189 mg - 375 mg, joka on 50 % - 100 % päivittäisestä saantisuosituksesta. Käyttökokemuksien mukaan Plantforce magnesiumia tarvitsee vuorokaudessa yleensä vähemmän kuin monia muita magnesiumvalmisteita sen erittäin tehokkaan imeytymisen vuoksi, joten käyttö kannattaa aloittaa yhdestä teelusikallisesta ja nostaa vain tarvittaessa kahteen teelusikalliseen. Lapsille riittää ½ tl tai vähemmän. Riittoisa 150 g purkki kestää käytöstä riippuen noin 1 – 2 kuukautta.

Plantforce magnesiumjauhe pähkinänkuoressa:

o Huipputehokas

o Heti solujen käytettävissä

o Ei ärsytä vatsaa

o 100 % luonnollinen ja vegaaninen: ei ylimääräisiä täyte- tai sidosaineita

o Herkullinen maku

o Helppokäyttöinen ja riittoisa

Tuotevalikoima:

Plantforce Magnesium Maustamaton 150 g Sisältää: Magnesium (magnesiumkarbonaatti), GMO-vapaa sitruunahappo.

Plantforce Magnesium Passionhedelmä 150 g Sisältää: Magnesium (magnesiumkarbonaatti), GMO-vapaa sitruunahappo, luonnollinen passionhedelmä, makeutusaineet (stevioliglykosidit).

Valmistaja: Third Wave Nutrition

Maahantuoja: Harjuhovi Oy

Osta Plantforce magnesiumjauhe Ruohonjuuren verkkokaupasta >>