Paljon iloa Aloe verasta - myös ulkoisesti käytettäessä!

Aloe vera -geeliä kehutaan usein kesäajan ykköstuotteeksi, mutta yllättävän paljon iloa siitä on myös ympärivuotisessa käytössä.
Monipuolinen Aloe vera

Tuoreesta, käsittelemättömästä aloesta valmistettu geeli on täynnä ravitsevia ominaisuuksia. Se onkin melkoinen aarre kauneudenhoidossa - ja monipuolinen apuri sekä ihon- että hiustenhoidossa.  Aloe-geelin kevyt, samettimainen koostumus jättää iholle ohuen, suojaavan kalvon. Aloe vera -ihogeelin tärkeimmät hyödyt kauneudenhoidossa ovat ihon rauhoittaminen ja tehokosteuttaminen. Tämän lisäksi Aloe Vera -geeli taikoo ihosta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen.

ALOE-GEELIÄ HIUKSILLE
Tiesitkö, että aloe-geeli tekee hyvää myös tukallesi? Se kosteuttaa ja pehmentää hiukset sekä toimii jopa luonnollisena hiusgeelinä! Aloe vera -geeli on Curly Girl -kelpoinen tukkataituri, jolla kutrit saa kuosiin luonnollisesti ja ilman turhia kemikaalikimaroita.

Aloe Veraa on käytetty myös hilseen häätämiseen. Hiukset pestään Aloe vera -mehua tai -geeliä hyödyntäen siten, että aloeta hierotaan päänahan ihoon ja annetaan vaikuttaa. Tämän jälkeen aloe pestään pois ja hiukset harjataan. Muutaman aloe-pesukerran jälkeen hilse on hävinnyt ja päänahka voi aiempaa paremmin.

ALOETA LIUKUVOITEEKSI
Aloe vera pelittää livakasti liukuvoiteensa sekä kondomin kanssa tai ilman käytettynä.

ALOETA KASVONAAMIOKSI
Ravoitsevaa ja superkosteuttavaa Aloe Vera- geeliä myös loistavasti hyödyntää myös kosteuttavana naamiona puhtaille kasvoille siveltynä.


ALOE VERA -GEELIÄ IHOA RAUHOITTAMAAN
Aloe vera -ihogeelillä on kosteuttava, virkistävä ja rauhoittava vaikutus. Aloe Vera tuo helpotusta moniin iho-ongelmiin kuten ihottumiin ja kutiavaan ihoon. Se on aivan erinomainen apu mm. auringon polttamalle iholle, lieviin palohaavoihin, hyönteisten pistoksiin, särkeviin niveliin ja lihaksiin. Aloe vera -geeli sopii mainiosti käytettäväksi myös parranajon tai sheivauksen jälkeen ihoa puhdistamaan ja tyynnyttämään.