P’URE Papayacare Ointment – hellää hoivaa papaijasta!

P’URE Papayacare Ointment on fermentoidusta papaijasta valmistettu monitoimivoide, joka pelastaa monesta pulasta.
P’URE Papayacare Ointment – hellää hoivaa papaijasta!

Olipa kerran ihottuma - mutta ei ole enää! P’URE Papayacare Ointment balsamivoide hoitaa ärtyneen ihon kuntoon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Koostumukseltaan täyteläinen ja raaka-aineidensa puolesta erittäin ravitseva tehovoide on ihanteellinen apulainen myös niin vahingoittuneen ihon kuin pienten haavojenkin hoitoon.

ASIAKKAAMME SUOSITTELEE:

“P’URE Papayacare Ointment on miellyttävän tuntuinen, ravitseva voide, joka sopii lähes mihin vain ihovaivaan! Itselläni tämä voide toi kaivattua helpotusta ruusufinniin, kynsinauhan tulehdukseen ja ihottumaan. Ihastuttavalta tuoksuva papaijavoide on todella riittoisaa. Vaikka voide on rasvainen, se imeytyy ihoon hetkessä!” - Ciia, Ruohonjuuren asiakas

P’URE Papayacare Ointment balsamivoide soveltuu aivan erityisesti kuiville ja ärtyneille ihoalueille, rohtuneille huulille, vaippaihottumaan, maitorupeen ja imettämisestä ärtyneille nänneille, laserhoidon ja tatuoinnin jälkihoitoon, haavojen hoitoon ja pakkasvoiteeksi.

Papaijavoiteen terhakoimpana tehoaineena paistatteleva papaija sisältää kahmalokaupalla C-vitamiinia ja ihoa uudistavia entsyymejä. Fermentoidun papaijan hoitavia vaikutuksia tehostavat makadamia- ja jojobaöljy, jotka kosteuttavat pitkäkestoisesti kuivaa, ärtynyttä ja kutisevaa ihoa. Mukana menossa keimaileva sheavoi kosteuttaa tehokkaasti, suojaa, rauhoittaa ja sisältää paljon A-vitamiinia. Voiteen kehäkukka helpottaa ärsytystä ja tukee ihon paranemista.

Osta P’URE Papayacare Ointment -tuotteita Ruhonjuuren verkkokaupasta >>