Oulu on paras Ruohonjuuri 2019!

Oulun keskustassa sijaitseva myymälämme valittiin vuoden 2019 parhaaksi Ruohonjuureksi.
Oulu vuoden paras ruohonjuuri 2019

Valintaperusteina olivat mm. asiakastyytyväisyys, asiakaspalvelun taso, henkilökunnan osaaminen, innostuneisuus ja yhteishenki, myyntien kehitys ja myymälätoimintojen aktiivinen kehittäminen. Erityismaininnan Oulun Ruohonjuuri ansaitsi aktiivisesta aherruksesta Oulun kaupunkikeskustan kehittämisen puolesta sekä loistavasta yhteistyöstä monenlaisten yhteistyökumppaneiden ja muiden Ruohonjuuri-myymälöiden kanssa. Some-edelläkävijänäkin tunnettu Oulun Ruohonjuuri on myös tehnyt lukuisia, konkreettisia tekoja maailman muuttamiseksi paremmaksi.

Oulun Ruohonjuuren myymäläpäällikkö Satu Huuskon mukaan koko loistavan henkilökunnan päämäärätietoinen tekeminen ja systemaattinen ahertaminen ovat “salaisuuksia” paras myymälä -palkinnon saavuttamiseen. Pyrkimyksenä on Oulussa aina ollut tehdä kaikki asiat pikkuisen paremmin kuin hyvin - rimaa on siis itse hilattu korkeammalle. 

Voitto ei tullut oululaisille varsinaisesti yllätyksenä vaan henkilökunnasta moni oli elätellyt toiveita palkinnon nappaamisesta - oman porukan tekemisen korkea taso oli siis voittajamyymälän ruohonjuurelaisilla itsellääkin tiedossa.

- Olemme palkinnosta nöyrän kiitollisia ja onnellisia. Iso kiitos kunniasta kuuluu tietysti mukaville asiakkaillemme, jotka tsemppaavat ja auttavat myös siten henkilökuntaamme onnistumaan, Satu kiittelee.

Positiivisen palautteen auliin jakamisen Huusko kertoo olevan osa “perus-oululaista” luonnetta: lupsakan rempseät ihmiset sanovat asiat suoraan ja antavat kiitosta sille, jolle se kuuluu.

Selvää on, että yhteishenki Oulun Ruohonjuuren porukalla on mitä mainioin - ja kilpailuviettiäkin riittää!

- Henkilökuntamme lanseerasi vuosi sitten #ompun ohi -kampanjan, jonka tarkoituksena oli päihittää myynneissä Ison Omenan Ruohonjuuri. Ja näin sitten tapahtuikin ensimmäistä kertaa marraskuussa, myymäläpäällikkö-Satu kertoo polleana.

Oulun Ruohonjuuri on niittänyt mainetta ja kunniaa myös hauskan ja monipuolisen, oulun murteella väkerretyn Instagram-tilinsä ansiosta. Maailman pohjoisimmalle Ruohonjuurelle on myös kunnia-asia olla seuraajamääriltään somessa ykkös-Ruohonjuuri.

Tällä hetkellä Oulun Ruohonjuuressa on henkilökunnan kesken menossa “leuhotuskampanja”, jossa omilla onnistumisilla kehua retostellaan työkavereille siekailematta. Kehut kuultuaan kollegat sitten entisestään jatkavat onnistujan nostamista.

- Olemme huomanneet tämän vaikuttavan porukkamme itsetuntoon kohottavasti. Kehukampanja lisää hyvää mieltä ja resonoi koko kropassa positiivisesti, myymäläpäällikkö julistaa rinta rottingilla.

Oulussa on pukannut Ruohonjuurta kohta viiden vuoden ajan.

- Matkamme on siis vasta alussa. Kiitollisina ja innostuneina käymme tulevan vuoden haasteiden kimppuun! Mutta ensin tietysti hoidamme kunnialla joulutohinat, Huusko toteaa jämptiin tapaansa.

Vaikea ei olekaan uskoa, että tämä porukka pystyy mihin tahansa.