Nyt se paljastuu: FERMENTOIDUN SOIJAN SALAISUUS!

Brittiläisen Living Nutrition yrityksen Your Flora-sarjan probiootit perustuvat fermentoituun soijaan. Miten perinteinen soija eroaa fermentoidusta soijasta ja miten voit valita juuri sinun terveyttäsi parhaiten tukevan probioottivalmisteen?
Nyt se paljastuu: FERMENTOIDUN SOIJAN SALAISUUS!

Mitä hyötyjä fermentoinnista on?

Soija on palkokasvi, joka on kotoisin Aasiasta. Se on rikastuttanut aasialaista ruokakulttuuria pitkään. Todisteet osoittavat, että soijaa on kasvatettu Aasiassa jo 9000 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Ei olekaan ihme, että yksi maailman pitkäikäisin kansa löytyy Japanista, Okinawasta, jossa nimenomaan fermentoidulla soijalla on ollut aina merkittävä rooli ruokavaliossa. Soija onkin täydellinen proteiinin lähde, joka sisältää kaikki välttämättömät aminohapot. Tämä on myös yksi syy, miksi sillä on tänäkin päivänä monen ruokavaliossa tärkeä asema.

Soijan maine on joutunut viime vuosina ristituuleen, mutta epäilyt soijan terveellisyydestä liittyvät ennen kaikkea soijan nykyisiin käsittelymenetelmiin ja käyttötapoihin, eli soijan voimakkaaseen prosessointiin, joka saattaa aiheuttaa allergioita ja hormonaalista epätasapainoa.

Fermentointi muokkaa soijan rakenteen hyvin sulavaksi ja hajottaa sen sisältämät antiravinteet haitattomiksi. Fermentoidussa soijassa on runsaasti K-vitamiinia, ja fermentointi parantaa muutenkin soijasta saatavien lukuisten vitamiinien ja kivennäisaineiden vapautumista kehon käyttöön.

Soijaa onkin perinteisesti käytetty nimenomaan fermentoituna, ja miso, natto, ja tempeh ovat erinomaisia esimerkkejä erittäin terveellisestä ja ravinteikkaasta ruoasta.

Miksi soijaa probioottivalmisteeseen?

Sen lisäksi että totesimme yllä soijan olevan nimenomaan fermentoituna erittäin terveellistä, on se erityisen hyväksi suolistollemme. Fermentoitu soija sisältää kaiken mitä suolistomme tarvitsee voidakseen hyvin. Ensinnäkin se sisältää runsaasti luontaisesti kehittyneitä hyödyllisiä bakteereja ja hiivoja. Living Nutrition Your Flora-tuotteissa on peräti yli sataa erilaista hyödyllistä mikrobilajia! Tämän lisäksi se sisältää prebiootteja, eli hyödyllisten mikrobien ravintoa. Kolmanneksi, fermentoitu soija sisältää lukuisia suoliston toiminnalle tärkeitä yhdisteitä kuten entsyymejä, peptidejä, aktivoituja polyfenoleja, lyhytketjuisia rasvahappoja, aminohappoja, pilkottuja vitamiineja ja hivenaineita sekä hermovälittäjäaineita.

Living Nutritionin fermentoitua luomusoijaa sisältävät Your Flora tuotteet ovatkin paljon enemmän kuin probiootteja. Ne ovat symbiootteja, jotka sisältävät ei vain bakteereja vaan myös kaiken sen, mitä bakteerit tarvitsevat voidakseen monistua ja kukoistaa suolistossa. Olennaisinta ei ole yksittäisten bakteerien määrä, vaan se moniko bakteereista päätyy elävänä suolistoon ja kehittyy siellä. Avain tähän on elämää tukeva elinympäristö, jossa yksi bakteeri voi vuorokaudessa monistua sadoiksi miljardeiksi yksilöiksi. Tästä Living Nutrition Your Flora-tuotteissa on kyse.

Luomuryrteistä lisätukea suolistolle

Fermentoidun idätetyn soijan lisäksi jokainen Your Flora-valmiste sisältää tiettyyn käyttötarkoitukseen valittua pakastekuivattua luomuyrttiä tukemaan suoliston toimintaa:

Your Flora Tranquil (fermentoitu idätetty soija + kamomilla + fenkoli): Tuote soveltuu käytettäväksi vatsan turvotukseen ja tukaluuden tunnetta helpottamaan.

Your Flora Sensitive (fermentoitu idätetty soija + piparminttu + sitruunamelissa): Piparminttu auttaa rentouttamaan suolen sileää lihasta ja erityisesti ärtyneen suolen oireyhtymästä kärsivät voivat saada tuotteesta helpotusta oireisiinsa.

Your Flora Regenesis (fermentoitu idätetty soija + artisokka + sikuri): Artisokka ja sikuri tunnetaan erinomaisina prebiooteeina eli suolistobakteerien ravintona. Sopii elvyttämään ruoansulatustoimintoja mm. antibioottikuurin tai sairauden jälkeen.

Your Flora Terrain (fermentoitu idätetty soija + aloe vera + punajalavankuori): Geelimäisyyden ansiosta aloe vera ja punajalavankuori hellivät ja suojaavat suolen pinnan limakerrosta. Sopii myös liikahappoisuuteen.

Your Flora Gold Spice (fermentoitu idätetty soija + kurkuma + inkivääri): Tukemaan ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa.

Your Flora Family (fermentoitu idätetty soija + baobab + banaani) - Tuote soveltuu koko perheen suoliston hyvinvoinnin ylläpitoon. Myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Tutustu Your Flora -tuotteisiin!