Nucao – Haukkaa maailma paremmaksi!

Ruohonjuuren valikoimiin jokin aikaa sitten astellut Nucao on fiksu välipalapatukka, joka ammentaa mahtavan makunsa ravintorikkaista hampunsiemenistä ja suussa sulavasta suklaasta.
nucao

Hyvän mielen herkku ja suklaan uusi tuleminen on siis nyt Sinun ulottuvillasi! Kahmalokaupalla kehuja keränneessa Nucaossa kohtaavat herkullinen suklaa ja ravinnetiheät raaka-aineet. Nucaon missiona on ollut loihtia sallittu, mahtavanmakuinen nautinto, jossa vilisee tavallista enemmän ravintoaineita - ja makuhermoja helisytteelee samaan hengenvetoon tavallista patukkaa parempi maku ilman rahtustakaan raffinoitua sokeria.

Kun hampunsiementen ja raakakaakaon ylivertaiset terveysominaisuudet yhdistyvät muihin ravinnerikkaisiin ainesosiin, tuloksena on aidosti hyväätekevä suklaapatukka!

Nucao - Hyväksi sinulle - Hyväksi planeetalle

Nucao: Hyväksi sinulle - Hyväksi planeetalle

Ravintorikas ja mahtavalta maistuva Nucao pitää nälän loitolla ja tyydyttää makeanhimon terveellisemmällä tavalla. Hampunsiementen ja raakakaakaon joviaali joukkovoima auttaa puskemaan vaikka läpi harmaan kiven - ilman lannistavaa sokerikrapulaa tai omantunnon kolkutusta.

Nuca on suoraselkäinen puhtipatukka, jolla on viisi vankkaa periaatetta - tukeva arvopohja, jolta ponnistaa:

1. Luonnollinen & Raaka tarmontuoja

Nucao koostuu vain luonnollisista ainesosista - sen liepeilläkään ei livu lisäaineita, säilöntäaineita eikä arominvahventeita. Hyödyllisten ominaisuuksien säilyttämiseksi Nucaon kaakao käsitellään aina alle 42 °C lämpötilassa. Näin se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka voivat suojella soluja ikääntymiseltä.

2. Ravinteikas rouskuteltava

Nucao saa supervoimasi valloilleen yhdistämällä fiksusti ravintopitoisia ainesosia. Hampunsiemenet, raakakaakao ja muut ravinteikkaat ainesosat vastaavat elimistön tarpeisiin. Nucaota nauttimalla nappaat siis kroppasi hyödyksi laadukkaita, kasvipohjaisia proteiineja, kuitua, kivennäisaineita, vitamiineja sekä omega-3-rasvahappoja.

3. Vähemmän hiilihydraatteja - Enemmän elinvoimaa!

Nucaolla uskotaan visusti, etteivät ylimääräiset hiilihydraatit kuulu nykyajan välipaloihin. Höveleistä höttöhiilareista seuraa vain verensokerin nopea nousu ja romahdus, jolloin jäljelle jää väsynyt ja saamaton olo. Nucaossa on vain tilkka terveellisempää makeutta: Se on peräisin kookosnektarista, joka pitää verensokerit ja energiatasot vakaina matalan glykeemisen indeksinsä ansiosta.

4. Luomu & Kestävä valinta

Nucao tähtää systemaattisesti ekologisen jalanjäljen minimointiin. Siitä syystä Nucao on valinnut luomuviljelyn, joka kunnioittaa ympäristöä ja toimii kestävästi. Nucaon raakakaakao on peräisin Perusta, luontoa suojelevalta metsäviljelmältä. Nucao on pakattu biohajoavaan kääreeseen ja suojattu kierrätettävällä pahvilla.

5. Yksi patukka - Yksi puu

Nucaolla halutaan, että jokaisella on mahdollisuus osallistua metsien ennallistamiseen. Tästä syystä iNucao istuttaa yhden puun jokaista ostettua suklaapatukkaa kohti. Eden Projects -hankkeen kanssa yhteistyössä Nucao uudistaa mangrovemetsiä Madagaskarilla, mikä auttaa ympäristöä ja metsäkatoalueilla asuvia ihmisiä. Nucaon metsähankkeet tuovat mittavia hyötyjä, sillä ne  sitovat hiilidioksidia ilmakehästä, estävät eroosiota, suojelevat eläin- ja kasvilajistoa, tuottavat kestävää ravintoa, pitävät pohjaveden pinnan korkealla ja tarjoavat työpaikkoja metsiensuojeluhankkeissa.

Nucao on siis paljon enemmän kuin puhtia tuova popsipala - se on kokonaisvaltainen, hyvän mielen herkku - ryhdikäs haukku matkalla kohti parempaa maailmaa!

Nappaa Nucao-suklaat maisteltavaksesi verkkokaupastamme >>