NORDIQ Nutrition: Luonto auttaa flunssassa

Ehkäise flunssaa ja toivu nopeammin! Luonnolliset Nordiq Nutrition -ravintolisät buustaavaa vastustuskykysi kukoistukseen ja pitävät lentsut loitolla. Ravintolisistä on apua myös silloin, jos lentsu on päässyt iskemään.
Nordiq Nutrition-ravintolisät

Onko mielestäsi jokatalvinen flunssa vääjäämätön, pakosti kärsittävä ja ennalta määrätty asia, jolle et voi tehdä mitään itse? Usein me ajattelemme näin, mutta voit haastaa itsesi miettimään asiaa uudelleen.

Kehomme taistelee luontaisesti erilaisia taudinaiheuttajia vastaan lähettämällä erilaisia syöjäsoluja tunkeilijoiden kimppuun eliminoiden niitä parhaansa mukaan. Elintapamme, syömämme ruoka, vireystila sekä mieliala taas vaikuttavat näiden immunologisten toimintojen tehokkuuteen ja immuunivasteen voimakkuuteen – eli siihen, kuinka terveenä pysymme erityisesti stressaavina aikoina sekä sääolojen vaihdellessa voimakkaasti.

Voimme siis omilla hyvillä valinnoillamme vaikuttaa siihen, kuinka todennäköisesti flunssapöpö yllättää – tai ei yllätä!

Tietyt vitamiinit, mineraalit ja kasviravinteet – jotka ihanteellisesti tulisi saada ruokavaliosta – voivat tukea terveenä pysymistä myös ravintolisän muodossa. Mitä luonnollisempi ja lisäaineettomampi ravintolisä, sitä helpommin keho tunnistaa sille tarjotun ravinteen ja pystyy myös hyödyntämään sitä. Kasvit, yrtit ja marjat soveltuvat luontaisesti ihmisen käyttöön, ja tarjoavat laajan kirjon toisiaan tukevia ravintoaineita.

Luonnosta löytyykin valtavasti immuniteettia tukevia ainesosia, jotka mm. NORDIQ Nutrition -ravintolisissä on valjastettu hyödyksemme. Tuo Ruohonjuurenkin hyllyiltä löytyvä, suuren suosion saavuttanut tuotesarja on suunniteltu tarjoamaan toisiaan synergisesti tukevia rohdoksia, fytoravinteita ja bioaktiivisia vitamiineja ilman turhia lisä- ja täyteaineita tai sokeria.

Kutittaako kurkussa, flunssa tulossa?

Ensimmäisten flunssan merkkien tullessa kannattaa ottaa luonnon tehokeinot käyttöön. Mustaselja, oregano, valkosipuli, inkivääri ja astragalus ovat perinteisesti vastustuskyvyn tukemiseen käytettyjä rohdoskasveja.

NORDIQ Nutrition Immune Complex sisältää näitä kaikkia rohdoksia, sekä lisäksi mahonianjuurta ja maitakesientä. Yhdistelmä tulee immuunipuolustuksen normaalia toimintaa ja suoliston mikrobitasapainoa. Astragalus ja maitake ovat erinomaisia immuniteetin vahvistajia erityisesti stressaavina aikoina, ja mustaseljaa ja valkosipulia on käytetty perinteisesti erilaisten infektioiden hoidossa. Oliivinlehti ja oregano vaikuttavat suolistoflooran tasapainoon positiivisesti eliminoiden haitallisia bakteereita ja hiivoja. 1-3 kapselin päiväannos voi auttaa selättämään alkavan flunssan, kunhan pidät samalla huolta hyvästä levosta ja terveellisestä ravinnosta. Kokeile tätä myös flunssan aikana tukeaksesi nopeampaa toipumista. Mikäli elelet pidempää stressaavaa ajanjaksoa, voit huoletta tukea vastustuskykyäsi pidemmänkin aikaa vaikkapa yhden kapselin päiväannostuksella.

Nesteytä flunssan aikana

Voisi sanoa, että talviaikaan nesteyttäminen on vähintään yhtä tärkeää kuin kesällä, sillä hyvä nestetasapaino vaikuttaa jaksamiseen ja energiatasoon merkittävästi. Talven kuivattava pakkasilma voi myös altistaa nenän ja suun limakalvot erilaisille bakteereille ja viruksille. Unohdamme talven kylmyydessä helposti riittävän veden juonnin, mikä vielä lisää kehon kuivahtamista, joka voi näkyä mm. ihon ja silmien kuivumisena sekä väsymyksenä.

Joskus hyvin aikein nautittu vesi ei myöskään välttämättä imeydy kunnolla. Kookosvettä ja vesimelonia sisältävä Hydration Wholefood Powder auttaa nesteen imeytymistä kehon kudoksiin ja palauttaa luonnollisen elektrolyyttitasapainon elimistöön. Lisäksi mukana on verenkiertoa tukevaa punajuurta sekä luontaisesti C-vitamiinia sisältäviä acerola- ja hapankirsikkaa. Makeuttamaton ja lempeä, tuorepakastekuivattu jauhesekoitus on ihanteellinen flunssan, kuumeen tai ripulin aikaiseen nesteytykseen. Terveenä ollessasi käytä jauhesekoitusta urheilun tai hikoilun yhteydessä sekä vaikkapa saunajuomana!

Stressi altistaa sairastumiselle

Stressi on yksi yleisimmistä immuniteettia haastavista tekijöistä. Jaksamisen äärirajoilla kamppaileva ihminen sairastuu helpommin ja voi myös toipua normaalia hitaammin flunssista ja infektioista. Omaa stressiään kannattaa pyrkiä vähentämään tietoisesti ja etsiä tasapainottavia apukeinoja, jotka rentouttavat ylivirittynyttä hermostoa ja lisämunuaisia. Stressi kuluttaa paljon B-vitamiineja, jotka osallistuvat kehon energiantuotantoon sekä immuniteetin säätelyyn. B-vitamiinien lisääminen kuuriluontoisesti erityisesti stressaavina jaksoina voi virkistää mielialaa, auttaa jaksamaan paremmin ja pysymään terveempänä. NORDIQ Nutrition B-Complex sisältää bioaktiiviset B-vitamiinien muodot, kuten metyylikobalamiinimuotoisen B12-vitamiinin sekä metyylifolaattimuotoisen B9-vitamiinin.

Tuotteen C-vitamiini tehostaa B-vitamiinien hyväksikäyttöä elimistössä, tukee lisämunuaisia stressin aikana ja osallistuu normaalin vastustuskyvyn ylläpitoon. Lisäksi mukana on hermostoa ja mielialaa tukevia rohdoksia, kuten sitruunamelissaa, ruusujuurta ja ashwagandhaa. Puhtaat ravintolisät voivat toimia erinomaisena tukena terveenä pysymisessä yhdessä terveellisten elintapojen ja ravitsevan ruokavalion kanssa.

NORDIQ Nutrition -ravintolisät eivät sisällä lisä- tai täyteaineita, makeutusaineita tai sokeria, gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa ja ne sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille. Suosittelemme testaamaan!

Osta NORDIQ Nutrition-tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>