Naamioilla tehoa talvi-ihon hoitoon!

Nappaa blogistamme asiakkaamme naamiovinkkejä talvi-ihon hoitoon!
Naamioilla tehoa talvi-ihon hoitoon!


Ulkoilen päivittäin ainakin tunnin joka ikinen päivä. Se on tapa kasata ajatuksia, kuunnella musiikkia tai mielenkiintoisia podcastejä ihan omassa rauhassa. Lastenvaunuissa nukkuva beibi ja koira kulkevat mukana ja saavat oman annoksensa raikasta happea samalla. Suomen sääolosuhteissa iho joutuu koville, kylmä, tuuli ja sade ovat armottomia.

Omasta ihostani huomaan heti kun olen laiminlyönyt pienetkin rituaalini ihonhoidon saralla. Ohut ja vaalea (tyypillinen!) suomalaishipiäni vaatii päivittäisen kosteutuksen lisäksi viikottaisen ylläpidon ja kosmetologilla suoritettavan vuosihuollon.

Viikottaiseen rutiiniini kuuluu talvisin Madaran Peel-naamio, joka uudistaa pintaa ja lataa ravinteita ihooni. Erityisesti tänä talvena samea, väsynyt ja juonteita tekevä iho kuulostaa omaltani.

Lämpimämmän ilmanalan saapuessa vaihdan tämän naamion Madaran Detox-naamioon, joka todella syväpuhdistaa ja aktivoi. Tiedän tämän siitä, että naamiota käytettyäni ihoni verenkierto silminnähden on aktiivisempi koko illan, hyvällä tavalla, enkä ole suinkaan ainut joka tämän efektin on huomannut käytön yhteydessä.

Kosteutuksen hoidan Dr. Hauschkan Hydrating Maskilla, joka tuntuu taivaalliselta tuhdilta voiteelta joka viilentää ja jättää ihon, noh, vauvan pyllyn tai persikan pehmeäksi.

Tätä kosteuttavaa ihanuutta saatan välillä laittaa kasvoille illalla ennen nukkumaan menoa ja huuhdella pois vasta aamulla, jotta saan kaiken hyödyn irti tuotteesta.

Teksti ja kuva: Mia Backman