Virtaa vihreästä – ja matkalippusi mehukkaampaan elämään!

Monen mielestä tuorepuristetut vihermehut ovat nopein ja helpoin tapa auttaa kehoa uudistumaan ja voimaan paremmin. Tästä jutusta voit lukea mehustamisen hyödyistä ja tuorepuristettujen mehujen terveysvaikutuksista.
mehustus

Tuorepuristetut mehut tuuppaavat pitkäkestoista ja puhdasta energia kehoon

Puristetusta mehusta nappaa kroppansa hyödyksi kosolti vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ravitsevat soluja ja saavat kehon supervoimat valloilleen!

- Parhaat ainesosat terveelliseen mehuun ovat marjat ja vihannekset - ja vihanneksista  erityisesti esimerkiksi lehtikaali ja varsiselleri, ahkerasti mehustava Jani Franssila opastaa.

Tuorepuristetut mehut ovat kevyttä ravintoa vatsan ja suoliston näkövinkkelistä vilkuillen.. Ne sulavat helposti ja antavat niin vatsalaukun kuin suolistonkin levätä.

- Kun suolisto saa levätä, se pystyy paremmin uudistumaan ja korjaamaan vaurioita, joita ovat mahdollisesti aiheuttaneet ruoka-aineiden lisäaineet, stressi tai lääkkeet. Levon aikana korjausprosessia edesauttavat myös hedelmä-, kasvis-ja vihannes mehujen ravintoaineet. Kun suolistolle mahdollistetaan palautuminen, mikrobitasapaino palautuu ja ruuansulatus muuttuu tehokkaammaksi, Franssila perustelee.

Tuorepuristetut mehut ovat tervehdyttävää kulauteltavaa - ja varsinaisia voimajuomia! Niiden runsaat ravintoaineet entraavat elinvoimaa ja voivat jopa suojata sairauksilta.

- Kasviksissa tehoaineina temmeltelevät fytokemikaalit ovat kasvikunnan tuottamia bioaktiivisia yhdisteitä. Ne itsessään eivät ole ravintoaineita, mutta jotka elimistöön päätyessään voivat aiheuttaa terveysvaikutuksia. Runsaasti fytokemikaaleja sisältävien ruokien saanti on osoitettu olevan yhteydessä useiden sairauksien, kuten sydän-ja verisuonitautien, tyypin 2 diabeteksen ja syövän pienentyneeseen riskiin, mehustuksen hyötyihin perehtynyt Franssila opastaa.

Varsiselleri on mehustettavien aatelia

Useimmat prosessoimattomat kasvikset sisältävät runsaasti fytokemikaaleja. Erityisesti varsiselleri on erittäin ravinteikas raaka-aine mehustettavaksi. Monien muiden vihannesten tapaan se sisältää antioksidantteja, joilla on tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia.Varsiselleri on myös maksan ylimpiä ystäviä!  

- Lisäksi selleri on vähäenerginen puhtipommi, josta ei löydy rasvaa tai kolestrolia. Sellerin ravintoaineet saattavat tutkimusten mukaan vähentää  sydän-ja verisuonitauteihin sairastumista.Näiden hyötyjen lisäksi selleri sisältää paljon vitamiineja sekä erilaisia mineraaleja: A-vitamiini, B-vitamiini, C-vitamiini, E-vitamiini. Mineraaleja: Foolihappo, kalium, natrium, kalsium, sinkki, magnesium, rauta, rikki, fosfori, kupari sekä pii, Jani listaa.

Tribest mehustin

Kunnolliset pelivälineet tekevät mehustamisesta juhlaa!

Mehustimia on maailmassa moneen junaan. Ruohonjuuren verkkokaupan valikoimiin on hetki sitten saapunut kovasti kehuttu Solostar-mehustin. Mutta mitkäpä sitten ovatkaan tuon mahtimehustimen ylivertaiset ominaisuudet ja millaiseen mehustamiseen suosittelet vehjettä?

- Solostar 4 on voittanut useita kansainvälisiä testejä ja se onkin arvosteltu maailman parhaaksi yksikairaiseksi mehustimeksi. Tasaisen vahva laatu kaikilla osa-alueilla tekee siitä parhaan mehustimen markkinoilla. Solostar 4 on varma valinta kaiken tyyppiselle mehustamiselle ja sen ominaisuudet riittävät vaativan harrastajan käyttöön. Yksikairaisessa Solostar 4 -mehustimessa on myös erinomainen teho-hyötysuhde, Franssila kehuu.

- Kilpailijoihin verrattuna se tuottaa yli 30% paremman väännön, 20% vähemmällä sähköllä. Tämän mahdollistaa hyvin suunniteltu rakenne ja laadukas sähkömoottori. Hyvän välityssuhteen kautta Solostar:in moottorin teho vastaa jopa 5,4 hevosvoiman tehoa!

- Mehustimen pyörimisnopeudella ja kairalla on iso merkitys mehun laatuun. Solostar 4 pyörii hitaasti, optimimaallisella 57 kierrosta/minuutissa nopeudella. Solostar onkin markkinoiden yksi hitaimmin pyörivistä mehustimista ja tässä tapauksessa hitailu on hyväksi. Hitaalla kierrosnopeudella saadaan parempi tulos ja kasviravintoaineet ehtivät irrota kasviksista ja hedelmistä mahdollisimman hyvin. Ainesosat eivät myöskään kuumene tai hapetu prosessissa ja näin tärkeä ravintoaineeet saadaan talteen. Hidas pyörimisnopeus vaatii paljon moottorilta ja siksi Solostar 4:ssa on todella tehokas sähkömoottori. Kaira on myös rakenteeltaan kehittyneempi kuin monilla kilpailijoilla. Sen ainutlaatuinen, suurempi kaksoiskaira puristaa mehun kahdessa eri vaiheessa. Kaira on lisäksi valmistettu 100% BPA vapaasta muovista ja se on 8x vahvempaa kuin tavallinen muovi. Krominen Solosta r4 on teknisiltä ominaisuuksiltaan samanlainen kuin valkoinen. Kromattu ulkokuori sopii hyvin esimerkiksi moderniin keittiöön, jossa muut kodinkoneet ja sisustus vaativat myös mehustimen ulkonäöltä enemmän.

- Solostar 4 on erittäin laadukas mehustin ja sopii kaikenlaiseen mehustukseen. Jos mehustat säännöllisesti ja arvostat laadukasta, ravintorikasta mehua Solostar4 on sinun valinta. Mehustin on monipuolinen laite, jolla voit tehdä myös muutakin kuin pelkää mehua. Voit tehdä esimerkiksi pastaa tai pähkinävoita ja erilaisia tahnoja. Voit esimerkiksi korvata leivän päälle laitettavan voin, terveellisillä kasvis-tahna-levitteillä.

- Solostar 4 mehustimella pääset helposti alkuun. Mehustin on helppo käyttää ja puhdistaa. Sen hinta-laatusuhde on markkinoiden parasta luokkaa ja sen avulla jokaisen on helppo ottaa mehustus osaksi omaa arkea.

Entä Greenstar-mehustimen tärkeimmät, ylivertaiset ominaisuudet ja millaiseen mehustamiseen ja millaiselle mehustajalle suosittelet näitä malleja?

- Jos tiedät, että mehustus on sinun juttusi, kannattaa sijoittaa vähän enemmän rahaa ja hankkia Greenstar Elite. Greenstar Elite on huippumehustin ja sopii vaativalle mehustajalle. Kairoissa on sekä metalliset että keraamiset terät, jotka mehustavat ainekset kolmessa eri vaiheessa. Mehustusprosessissa on otettu mallia ihmisen hampaista ja suun anatomiasta. Ensin ainekset pilkotaan, sitten sekoitetaan ja lopuksi jauhetaan hienoksi.

- Greenstar on erityisesti hyvä vaihtoehto, jos mehustat paljon lehtivihanneksia, kuten esimerkiksi kaaleja tai pinaattia ja haluat saada mahdollisimman paljon laadukasta mehua, näistä vähän haastavimmista mehustettavista aineksista. Jopa vehnäruohon mehustus onnistuu, kun lisää mukaan vähän pellavaöljyä, joka voitelee kairoja ja vähentää vaahtoamista.

- Greenstar:n erikoisuutena ovat kahden hammaspyörän sisällä sijaitsevat magneetit, jotka ovat valmistettu biokeramiikkamateriaalista, jotka käyttävät hyväksi kairojen kehittämää kineettistä energiaa emittoimaan infrapuna-aallonpituudella ja irroittamaan enemmän ravintoaineita mehuun. Tribestin tekemät tutkimukset osoittavat, että tämä erityinen tekniikka estää myös hapettumista ja mahdollistaa jopa 72 tunnin säilyvyyden mehulle minimaalisella ravintoaineiden häviämisellä. Kun säilyvyys on parempi, voit tehdä enemmän mehua kerralla.

- Yksi selkeä asia, mistä lukuisat Greenstar Eliten käyttäjät ovat antaneet palautetta vuosien varrella on sen tuottaman mehun rikas ja täyteläinen maku verrattuna muihin mehustimiin. Toinen selkeä ero muihin mehustimiin on Greenstar Eliten tuottaman mehun määrä suhteessa aineksiin. Se tuottaa selkeästi enemmän mehua, kuin vastaavat mehustimetmarkkinoilla.

Greenstar Elite -mehustinta suosittelemmekin innolla  käyttäjälle, jolla on jo kokemusta mehustamisesta ja joka haluaa panostaa parempaan ravintosisältöön, rikkaampaan makuun ja edistyksellisiin ominaisuuksiin.

Mehustamisen mahtava maailma odottaa - joko olet valmis mehukkaampaan elämään!?!