Manukahunajan hyödyt ihonhoidossa!

Manukahunaja, tuo Uuden-Seelannin ylpeys niittää mainetta huisin runsaiden terveyshyötyjensä ansiosta. Se on löytänyt tiensä myös kauneudenhoitotuotteisiin, joissa sen uskomattoman tehokkaat ominaisuudet nousevat loistoonsa. Manukahunaja tuo apua niin akneen, kuin taisteluun ikääntymisen merkkejäkin vastaan hellän tehokkaasti.
Manukahunajan hyödyt ihonhoidossa!

Manukahunaja ei ole pelkästään huisin herkullinen levite paahtoleivälle tai teen luonnollinen makeuttaja, vaan se on myös erinomaisen tehokas luonnon oma ainesosa kauneudenhoidossa. Manukahunaja on todellinen supersankari ihonhoidon saralla. Sitä saa ainoastaan Uudesta-Seelannista, jossa tämä superfood onkin varsin kuuluisa mahtavista terveysvaikutuksistaan ja ihonhoidon ihmeistään. Antioksidanttirikkaana elämän eliksiirinä se ravitsee, uudistaa ja elvyttää ihoa.

Antipodes-manukahunaja

Manukahunajan hyödyt ihonhoidossa

Kuorii: Manukahunaja on luonnollinen kuorinta-aine, se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja putsaa tukkiutuneita ihohuokosia saaden aikaan upean sileän ja kirkkaan ihon.

Kosteuttaa: Manukahunaja kosteuttaa ja ravitsee ihoa saaden aikaan terveen hehkun. Se on hellä herkällekin iholle ja se kosteuttaa ihoa luonnollisesti tehden ihosta kukkean ja kimmoisan. Manukahunajan kosteuttavat ominaisuudet pääsevät huikeasti oikeuksiinsa Baptise H2O Ultra-Hydrating Gel -tuotteessa. Luonnollinen hyaluronihappo ja manuka yhdistävät siinä voimansa niin, että ihon kosteus nousee jopa 52 % ja säilyy koko päivän (24 h)*. 

Hoitaa: Manukalla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus, joten se tuo nopean helpotuksen esimerkiksi aknesta kärsivien iholle rauhoittaen, pehmentäen ja häivyttäen punaisuutta. Aura manuka honey mask - kasvonaamio on tervetullut helpotuksen tuoja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle, sillä antibakteerinen manukahunaja yhdessä Pohutukawa kukkauutteen kanssa puhdistaa ihon todella tehokkaasti epäpuhtauksista.

Tasoittaa ihon sävyä:  Manukahunajalla on virkistäviä ominaisuuksia, jotka edistävät ihosolujen uudistumista ja korjaantumista vapaiden radikaalien iskuilta. Tämä mahtava luonnonihme vähentää myös arpien ilmaantumista. 

Ehkäisee ikääntymisen merkkejä: Manukahunaja on pullollaan ikääntymisen merkkejä hidastavia eläviä entsyymejä ja antioksidantteja. Sen on huomattu myös edistävän kollageenin muodostusta, joista iho iloitsee säteillen nuoruuden hehkua. Manuka Honey Brightening Day Cream -tuotteessa Manukan parhaimmat anti-age vaikutukset ovat voimissaan. Manukahunajaan on sekoitettu ripaus mehiläisen myrkkyä, jolloin on saatu aikaan ihmeellisen aktivoiva vaikutus, joka tekee ihosta kiinteämmän näköisen. Sivele kasvojasi sillä joka aamu, niin voit ihailla nuorekasta ihoasi koko päivän!

Ihanat Antipodes -tuotteet löydät Ruohonjuuren verkkokaupasta >

Antipodes-manuka-hunajanaamio

 *Dermatest Australia: kliininen tutkimus 10 naisella, 38-58-vuotiaat, 2019.