Makua elämään yrttiöljyjen avulla!

Sonnentorin upouusissa mausteöljyissä on yrtin koko voima pieneen pulloon sullottuna!
Makua elämään yrttiöljyillä!
Sonnentor-öljyt ovat korkealaatuisia, kylmäpuristettuja ja puhdiltaan varsin vahvoja: ne sisältävät yrtin koko voiman. Luomuviljellyistä raaka-aineista rakkaudella väkerretyt yrttiöljyt ovat arjen pikku apureita, joita voi käyttää erilaisissa tilanteissa - esimerkiksi hyvinvointinsa tukena tai kokkaushommissa apuna. Yrttiöljyt sopivat käytettäväksi sellaisenaan ravintolisämaisina tujauksina tai ruuanlaitossa mausteen tavoin.

TimjamiöljyTERVEYS: Miedoin näistä kolmen kimarasta.  Yhdistettynä teelusikalliseen hunajaa timjamiöljy tekee kurkulle hyvää ja helpottaa yskää erityisesti syksy- ja talviaikaan. Antiikin Kreikassa timjamia käytettiin suitsukkeena, sillä sen uskottiin antavan rohkeutta.

Timjami on vanha rohto- ja maustekasvi, joka sopii monipuolisesti kaikkeen ruoanlaittoon tai vaikkapa juomiakin ryydittämään.

Timjamiöljy sopii kokkauksessa lähes kaikkien kasvisten kanssa ja melkeimpä mihin ruokaan vaan - myös salaatteihin. Timjamiöljyllä ryyditetty tee stimuloi aineenvaihduntaa ja sen eteeriset öljyt voimistavat verenkiertoa, sydäntä, ruuansulatusta, hermosta ja kohottavat vastustuskykyä. Erityisesti timjamia suositellaan ruuansulatusongelmista, turvotuksesta ja ilmavaivoista kärsiville.

RUUANLAITTO: Timjamiöljy sopii erityisen hyvin salaatteihin, levitteisiin ja välimerellisiin ruokiin.

KÄYTTÖ: Nauti ½ pipetillistä (1ml) sellaisenaan tai sekoita kasviöljyyn tai hunajaan.

AnisöljyTERVEYS: Anisöljy lämmittää kehoa sisältäpäin ja helpottaa nopeasti raskasta ja turvonnutta tunnetta vatsassa. Ruuansulatuksen apuri, joka maistuu mahtavalta!

RUUANLAITTO: Miedon makuisena anisöljy sopii hyvin kekseihin, cocktaileihin ja hedelmä- ja jogurttijälkiruokiin.

Vinkki: jalosta kahvisi 1-2 tipalla anisöljyä!

KÄYTTÖ: Nauti ½ pipetillistä (1ml) sellaisenaan tai sekoita kasviöljyyn tai juomiin.

FenkoliöljyTERVEYS: Verrattuna anisöljyyn fenkoliöljy on maultaan intensiivisempi ja sillä on kehossa avaava vaikutus. Tämä öljy vaikuttaa kahdella tavalla: se kirkastaa ajatukset ja antaa samalla vatsaan miellyttävän tunteen edesauttamalla ruuansulatusta. 

Ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena. Vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja myös kuukautisten aikana.

Vinkki: sekoita 2-4 tippaa öljypurskuttelunesteesi joukkoon antamaan lisäpotkua suunhoitoon.

RUUANLAITTO: Sopii hyvin yhteen tomaattien, leipien, välimerellisten ruokien ja hedelmäisten jälkiruokien kanssa.

KÄYTTÖ: Nauti ½ pipetillistä (1ml) sellaisenaan tai sekoita kasviöljyyn tai juomiin.

Sonnentor-öljyt ovat laadukkaita, kylmäpuristettuja ja puhdiltaan vahvoja. Yrttiöljyillä lisäät makua ruokiin tai nautit sellaisenaan ravintolisien tavoin!