Magnesiumilla tukka entistäkin uljaammaksi!

Hiustenlähtöä? Kireä päänahka? Eipä enää kauan! Päähieronta magnesiumsuihkeella ryyditettynä tekee melkein ihmeitä!
Hiustenlähtöä? Kireä päänahka? Eipä enää kauan! Ota avuksesi magnesium hiusongelmiin. Päähieronta magnesiumsuihkeella ryyditettynä tekee melkein ihmeitä!

Hiusten hyvinvointi lähtee niiden juuresta. Helsingin Hiusakatemian tutkija Annikki Hagros-Koski on tuonut Suomeen hiusjuuritutkimuksen, jossa paneudutaan perinpohjaisesti erilaisiin hiusongelmiin käyttäen hiusjuuritutkimusmenetelmää. Esimerkiksi stressin vaikutus, riittämätön nesteiden-, rasvojen- tai magnesiumin puute näkyy hiusjuuressa selkeästi.

Erilaiset ravintoaineet ja vitamiinit ovat merkityksellisiä hiusten hyvinvoinnille. Magnesiumin puute on ensimmäinen asia, joka näkyy hiusten hyvinvoinnissa. 

Usein puute aiheuttaa kramppeja, jotka vaurioittavat hiusjuuren vartta. Tästä voi seurata haurastumista ja hiusten katkeamista; hiusjuuri ikään kuin kuristuu ja verenkierto häiriintyy. Ravinteet, jotka kulkevat normaalisti verenkierron mukana, eivät pääse tällöin riittävästi ravitsemaan hiusjuurta. 

Hätä ei ole tämän näköinen: apu löytyy magnesiumista! Nopea tapa tankata magnesiumia ja rentouttaa päänahkaa on suihkuttaa ja kevyesti hieroa sekä hiuspohjaan että niskaan Nordic Health -sarjan herkälle iholle tarkoitettua magnesiumsuihketta. Tällä tavalla magnesium imeytyy hyvin ja hyödyt tulevat nopeasti esiin. Huomaathan, että päähierontaan soveltuu ainoastaan  Nordic Health:in herkälle iholle tarkoitettu sensitive-magnesiumsuihke. Vahvemman suihkeversiot saattavat aiheuttaa herkässä päänahassa ikävää kirvelyä.

Päähieronta ja magnesiumin tehotankkaus :
Suihkuta 10 -20 suihkaisua herkän ihon magnesiumsuihketta päänahkaan ja hiero kevyesti, anna vaikuttaa n. 20-30 minuuttia. Voit myös jättää suihkeen yön yli hiuksiin ja pestä pois vasta aamulla.

Hennot hiukset ja ”pitoa hiuksiin”:
Suihkaise  2-3 suihkaisua herkän ihon magnesiumsuihketta päänahkaan ja hiuksiin. Pöyhi sen jälkeen päänahkaa ja hiuksia. Jätä suihke vaikuttamaan tukkaasi.