Lo Bros – Juo rauha vatsallesi!

Ruohonjuuren hyllyille ovat ilmestyneet maailmalla kosolti mainetta niittäneet Lo Bros -kombuchat ja omenasiiderietikkajuomat. Mikä on niiden salaisuus?
Lo Bros kombucha

Lo Bros -juomat ovat kulauteltavia, joita vatsasikin ostaisi. Sarjan kombuchat ja omenaviinietikkapohjaiset juomat ovatkin vuosien varrella nousseet suureen suosioon niin terveellisiä juomia kuin ruuansulatuksen toimivuutta arvostavien keskuudessa.

Fermentoimalla perinteiseen tapaan valmistetut Lo Bros -kombuchat ovat vähäsokerisia viettelyksiä, jotka tuovat elinvoimaa elämääsi. Juo siis itsesi entistäkin ehommaksi - helposti ja herkullisesti!

Lo:n veljesten väsäämä kombucha on elävä juoma, joka virvoittaa sekä kehoa että mieltä. Hyvinvointia lisäävä, kroppaakin puhdistava kombucha on probioottirikas kulauteltava, joka saa suolistosi pikkuapulaiset (joita bakteerikannaksikin kutsutaan) voimaan paremmin. Suoliston kuntoa kohottamalla kombuchan nauttiminen vaikuttaa suotuisasti myös vastustuskykyyn - ja muutenkin hyvinvointiin varsin kokonaisvaltaisesti.  

Toki suoliston hyvinvoinnin eteen kannattaa tehdä muutakin: pelkkä kombuchan kulauttelu ei koko pottia räjäytä. Värikäs, monipuolinen (kasvis)ruokavalio, huolellinen pureskelu, ruuan nauttiminen kaikessa rauhassa, stressin välttäminen ja prebioottien nauttiminen ovat tärkeitä tekijöitä vatsan hyvinvointia rakennettaessa. Ja tähän palettiin sekä kombuchoiden että omenasiiderikkapohjaisten juomien nauttiminen sopii oivalliseksi osaksi!

Mistä kaikki alkoi?

Lo:n veljekset (The Lo brothers) kasvoivat perheessä, jossa laadukas ruoka ja juoma olivat sydämen asioita. Kasvettuaan aikuisille veljekset perustivat Lo Bros -nimisen yrityksen, kenties juurikin tuon oikeaa ruokaa ja rehellistä ravintoa painottavan kotikasvatuksensa tuloksena. Lo:n veljekset alkoivat valmistaa aluksi pieniä määriä kotitekoista kombuchaa pikkuruiselle, mutta uskolliselle melbournelaisjoukolle. Sana voittamattomista voimajuomista levisi pian laajemmalle, jonka myötä tuotanto laajeni ympäri Australiaa ja Uutta Seelantia.

Ruohonjuureen Lo Bros -mahtijuomat saapuvat Englannista, jossa niitä valmistetaan Lo:n veljesten alkuperäisillä resepteillä.

 

Osta Lo Bros -juomat Ruohonjuuren verkkokaupasta >>