Lisäpuhtia päivään Puhdistamon energiajuomista!

Ruohonjuuren kylmähyllyille rynnistivät juuri Puhdistamon energiajuomat, joita fokusjuomiksikin kutsutaan. Nämä kukkeat kulauteltavat ovat luonnollisesti sekä ainesosiltaan että vaikutuksiltaan energiajuomien eliittiä: lisäbuusti ammennetaan luonnon aineksista: guaranasta, yerba matesta ja vihreästä teestä. Kofeiinia puhtijuoma sisältää 100mg ja L-teaniinia 200mg.
Puhdistamon energiajuoma Ruohonjuuri

Puhdistamon energiajuoma on paljon muutakin kuin virkistävä kulauteltava - se on oikeastaan voittamaton fokusjuoma, joka auttaa olemaan tarkkana kuin porkkana ja pinkomaan tinkimättömällä tarmolla vaikka läpi harmaan kiven!

Uljaiden puhtijuomien salaisuuksia meille valotti Puhdistamon tuotekehityspäällikkö Markus Lundström.

Miten Puhdistamon energiajuomat erovat muista markkinoilla olevista puhtibuustereista?

- Puhdistamon energiajuoman suunnittelussa lähdettiin siitä, että tehdään tuttuun segmenttiin tuote, mutta meidän näköisesti eli aitoon Puhdistamo-tyyliin. Mukaan juomiin valitaan vain parhaat raaka-aineet ja tehdään niistä huippulaadukas juoma mahdollisimman luonnollisesti, Markus Lundström taustoittaa.

Ja niin myös kävi: Puhdistamon Natural Energy -juomat eivät sisällä lisättyä kofeiinia lainkaan, vaan tuotteen kofeiini on peräisin täysin luonnollisista yerba mate-, vihreä tee- sekä guaranauutteista. Kofeiniinia kulauteltavissa paistattelee kohtuullinen 100 mg tölkkiä kohden. 

puhdistamo energiajuoma passionhedelmä inkivääri

Puhdistamon energiajuomia sanotaan myös fokusjuomiksi. Miksi?

- Laitoimme juomiin mukaan luontaista L-teaniinia, jolloin kofeiinin vaikutus tasapainottuu ja kofeiinin sekä L-teaniinin synergioiden ansiosta olosta tulee fokusoituneen terävä, Lundström perustelee.

- Nämä energiajuomat eivät aiheuta ylivilkasta oloa tai "tärinöitä", vaan pikemminkin päin vastoin. L-teaniinia on tuplamäärä kofeiiniin nähden, jolloin tutkimusten mukaankin vaikutus on tasapainoisin ja paras mahdollinen.

Puhdistamon energiajuomissa tehoaineina temmeltävät mm. guarana, vihreä tee, yerba mate ja L-teaniini

- Guaranasta saadaan juomiin valtaosa kofeiinin määrästä, hieman teobromiinia sekä lukuisia polyfenoleita, Puhdistamon tuotekehityspäällikkö opastaa.

 - Vihreästä teestä saadaan myös hieman kofeiinia, luontaista L-teaniinia sekä muun muassa EGCG-yhdistettä, jonka ansiosta vihreä tee ja sen mahdolliset terveysvaikutukset ovatkin olleet paljon esillä viime vuosina.

 -Yerba Mate:sta saadaan myös osa luontaisesta kofeiinista. Lisäksi Yerba Mate sisältää hieman teobromiinia, teofylliiniä, kversetiiniä, rutiinia sekä muutamia hivenaineita.

 - L-teaniini on luontaisesti rauhoittava sekä henkistä & fyysistä stressiä vähentävä aminohappo, jota esiintyy teepensaan lehdissä. L-teaniinin on tutkimuksissa todettu parantavan kognitiota sekä mielialaa synergistisesti yhdessä kofeiinin kanssa, Lundström lisää.

Puhdistamon energiajuoma on makeutettu laadukkaalla stevialla ja tämän vuoksi juoma sopii myös liiallisia hiilareita vältteleville ja esimerkiksi myös ketogeeniseen ruokavalioon. Täysin sokeriton puhtijuoma ei aiheuta ylivilkkautta eikä saa päätä

- Guaranasta saadaan juomiin valtaosa kofeiinin määrästä, hieman teobromiinia sekä lukuisia polyfenoleita, Puhdistamon tuotekehityspäällikkö opastaa.

 - Vihreästä teestä saadaan myös hieman kofeiinia, luontaista L-teaniinia sekä muun muassa EGCG-yhdistettä, jonka ansiosta vihreä tee ja sen mahdolliset terveysvaikutukset ovatkin olleet paljon esillä viime vuosina.

 -Yerba Mate:sta saadaan myös osa luontaisesta kofeiinista. Lisäksi Yerba Mate sisältää hieman teobromiinia, teofylliiniä, kversetiiniä, rutiinia sekä muutamia hivenaineita.

 - L-teaniini on luontaisesti rauhoittava sekä henkistä & fyysistä stressiä vähentävä aminohappo, jota esiintyy teepensaan lehdissä. L-teaniinin on tutkimuksissa todettu parantavan kognitiota sekä mielialaa synergistisesti yhdessä kofeiinin kanssa, Lundström lisää.

Puhdistamon energiajuoma on makeutettu laadukkaalla stevialla ja tämän vuoksi juoma sopii myös liiallisia hiilareita vältteleville ja esimerkiksi myös ketogeeniseen ruokavalioon. Täysin sokeriton puhtijuoma ei aiheuta ylivilkkautta eikä saa päätä pyörälle. Maista ja innostu itsekin!

pyörälle. Maista ja innostu itsekin!