Kookosvesijauhe on fiksu valinta - myös urheilujuomajauheeksi!

Maastopyöräilijä, Ruohonjuuren asiakas Kristian Ijäs vaihtoi lisäaineet luomuruokaan ja laittoi rasvat remonttiin. Nyt hän testasi kookosvesijauhetta.
Kookosvesijauhe on fiksu valinta - myös urheilujuomajauheeksi!


"Kookosta tulee nykyään käytettyä eri muodoissa ja monessa tuotteessa moneen eri asiaan. On se kuitenkin sen verran hyvän makuista ja kookosöljy toimii loistavasti esim. hierontaöljynä.


Kookosvesijauhe oli kuitenkin ihan uusi juttu itselleni ennen kuin ryhdyin käyttämään sitä urheilujuomana. En tiedä onko se alunperin tarkoitettu siihen mutta pidin ajatuksesta että myös urheilujuomani vaihtuisi luonnonmukaisempaan vaihtoehtoon."


 


"Muutaman kuukauden käytön jälkeen en näe syytä miksei se menisi siinä missä muutkin urheilujuomajauheet - itse asiassa käytän paljon mieluummin kookosvesijauhetta. Onhan se toki arvokkaampaa kuin tavalliset urheilujuomajauheet mutta olo on jollakin tapaa freesimpi treenin jälkeen jos on juonut kookosvesijauhetta sen aikana (verrattuna muihin käyttämiini juomajauheisiin).


Jano ei ole mielestäni yhtä kova. Tämä on kuitenkin oma subjektiivinen näkemykseni vailla tieteellistä näyttöä. Kokeile itse niin tiedät onko tämä myös sinun juttusi?


Muistakaa liikkua ja iloita, se tuo valoa pimeyteen!"


Teksti: Kristian Ijäs


Mikä ihmeen kookosvesijauhe?


Kookosvesijauhe on kookosvettä tehokkaassa muodossa. Yksinkertaisesti ilmaistuna se on kuivattua kookosvettä.


Kookosvedestä 97% on vettä ja 3% tärkeitä ravinteita – kookosvesijauhe on nämä 3% helppokäyttöisessä ja ympäristöystävällisessä muodossa.


Kookosvesijauhe onkin loistava tuote sinulle, joka olet kyllästynyt kantamaan litratolkulla kookosvettä ympäri kaupunkia.


Huippusuositusta kookosvesijauheesta loihdit käden käänteessä litratolkulla kookosvettä, joka on kerrassaan nerokas nesteyttäjä!


Kookosvesijauhe on helppokäyttöistä. Se sekoittuu näpsäkästi mihin tahansa nesteeseen, kylmään tai kuumaan.