Kivut kuriin!

Kivut vaikuttavat elämään merkittävästi - kun kipu kaihertaa tai tulehdus jyllää kropassa, mielikin mataa maata myöten ja keskittyminen muuhun elämään on hankalaa.
Kivun hoitoon on onneksi olemassa myös luonnonmukaisempia vaihtoehtoja, kuten Phenocur-kurkumiinivalmiste, joka nujertaa kivut sekä myös tulehduksia.
Noin miljoona suomalaista painiskelee tälläkin hetkellä pitkään jatkuneen kivun kanssa. Krooninen kipu ja tulehdus vaikuttavat aivoihimme negatiivisesti heikentäen esimerkiksi keskittymiskykyä ja jopa muistia. Jatkuva epämukava olo laskee mielialaa ja aiheuttaa elimistölle stressiä.

Kipua lääkitään aika usein melko kovinkin tropein. Onneksi kivun hoitoon on olemassa myös luonnonmukaisempia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Ruohonjuuren asiakkaiden ja henkilökunnankin suosikiksi noussut Phenocur-kurkumiinivalmiste, joka nujertaa myös tulehduksia.

Phenocur on yhdistelmätuote, jossa on erilaisia kipua lievittäviä ja kurkumiinin vaikutusta tukevia aineosia. PhenoCur sisältää kurkumiinin lisäksi Boswellia serrataa, alfalipoiinihappoa ja aminohappo fenyylialaniinia. PhenoCur helpottaa tehokkaasti ja luonnollisesti epämukavaa oloa ja kolotuksia - ja vieläpä ilman haittavaikutuksia, kertoo kivun lempeämpään hoitoon perehtynyt Jenni Mustonen.

Phenocur-kurkumiinivalmisteen vaikuttavat aineet ovat kurkuminoideja. Uuttaminen aloitetaan perinteisestä maustekurkumasta, josta uutetaan kurkumiinia. Sen jälkeen tätä kurkumiinia uutetaan vielä lisää, jotta siitä saadaan kurkuminoideja.

Kurkuminoidit ovat siis äärimmäisen tehokkaita kurkumiinista uutettuja aineosia. PhenoCurin vaikutuksen huomaa lähes välittömästi juuri näiden tiettyjen uutettujen kurkuminoidien ansioista. Pelkkää tavallista kurkumaa ja kurkumiinia käytettäessä imeytyminen voi kestää pitkäänkin, ennen kuin saadaan haluttu vaikutus.

Jenni Mustosella on myös omakohtaisia kokemuksia Phenocurin toiminnasta:

Olen aina käyttänyt Phenocuria flunssaaikana tulehdusta lievittämään. Itselläni on flunssa-aikana tulehduksesta aktivoituva astma, jonka oireita pystyn Phenocurilla vähentämään. Olen huomannut, että tulehduksesta johtuvat kolotukset lihaksissa helpottuvat. Ehkä suurimman avun sain Phenocurista silloin, kun polveni tähystettiin.

Kun minulla on mitä tahansa kipua, käytän Phenocuria.

Mustonen on tyytyväinen myös siihen, että vain luonnollisia aineita sisältävää Phenucorua voi antaa myös eläimille.

Itse annan Phenocuria hevosilleni ja myös koiralleni, hän kertoo.

Ei olekaan ihme, että Phenocurista on suorastaan sadellut tyytyväisyyttään hyriseviä palautteita lukuisilta asiakkailta. Yleensä kehun kohteena on valmisteen teho kipu- ja tulehdustilojen taltuttajana. Phenocuria käytetään myös jeesaajana reumaan ja fibromyalgiaan, päänsärkyyn ja migreeniin, isojen nivelten kipuihin mm. polvi ja lonkkakipuihin, selkäkipuun, lihaskipuihin ja  flunssakierteisiin - hyötylista on sangen pitkä.

Kurkumiinipohjaisesta Phenocurista on muutakin terveydellistä hyötyä kuin kipujen ja tulehdusten lievittäminen. Kerro näistä “positiivisista sivuvaikutuksista”! 

- Monen kipuilevan ihmisen mieliala on kohonnut, koska Phenocur sisältää superantioksidantti alfalipoiinihappoa, joka suojaa aivojamme ja koko kehoa. Vesi- ja rasvaliukoisena aineena alfalipoiinihappo toimii myös tehokkaana kurkumiinin parina.

Phenocurin sisältämä fenyylialaniini on aminohappo, joka ehkäisee endorfiinien (hyvänolon hormonien) hajoamista aivoissa. Se vaikuttaa myös mielialaa kohottavasti. Endorfiinit myös vaikuttavat kivunsietokykyä lisäävästi.

Phenocur sisältää myös Boswellia serrataa, joka on tunnettu kyvystään ehkäistä tulehdusta aiheuttavien entsyymien toimintaa kehossa. Boswellia toimii tehokkaasti yhdessä kurkumiinista uutettavien kurkuminoidien kanssa. Phenocurilla on siis monia positiivisia sivuvaikutuksia.

Onko jotain muuta oleellista, jota tahtoisit sanoa kipujen kanssa elämisestä tai Phenocurista?

- Yli miljoona suomalaista elää kroonisen kivun kanssa. Se on aivan liian monta kipuilevaa ihmistä. Phenocur-tuotetta kannattaa ehdottomasti kokeilla.