Ketotuotekimara kasvaa!

Ketogeenisen ruokavalion suosion myötä, asiakkaidemme toiveiden tuloksena Ruohonjuuren ketotuotekimara kasvaa hurjaa vauhtia. Tarjolla on niin ketogeenistä ruokavaliota tukevia ravintolisiä kuin monenlaista, nopeaa ja ravitsevaa herkkuakin.
Ketotuotekimara kasvaa!

Uusimpia tulokkaita ovat Diet Food -sarjan esimerkiksi aamu- tai välipalaksi sopivat Keto Bowlit, jotka ovat pullollaan esimerkiksi vatsaa helliviä kuituja, joilla nälkä pysyy loitolla pidempään. Riittävä kuidun saanti on ketogeenisellä ruokavaliolla joskus haastavaa, joten Keto Bowlit tuovat tähänkin ravinteikkaan ratkaisun. Keto Bowl -sekoituksissa kuitua on 12-25 g/100 g.

Hetki sitten valikoimaamme ovat ampaiseet myös Diet Food -sarjan Keto Shake- pirtelöjauheet, jotka ovat aiheuttaneet ilonväristyksiä niin ketoilijoissa kuin muissakin hiilihydraatteja säännöstelevissä ja sen lisäksi monissa urheilun harrastajissa. Pirtelöjauheiden heraproteiini edistää lihasmassan- ja voiman kasvua. Tuotteessa käytetty heraproteiini-isolaatti on heraproteiinia, josta on suodatettu pois laktoosia ja rasvaa, jolloin sen proteiinipitoisuus on saatu korkeammaksi, kalorimäärä pienemmäksi ja laktoosipitoisuus minimaaliseksi. Pirtelön kuitupuolesta vastaa akaasiakuitu, jota suositellaan usein lisäkuiduksi viljatonta ruokavaliota noudattaville. Täysin liukenemattomana akaasiakuitu on hyvä valinta herkkävatsaisille. Lisäksi tuotteesta löytyy keskipitkiä rasvahappoja sisältävää, kookospohjaista MCT-öljyä, joka niin ikään sopii oivallisesti keto-ruokavalioon sekä fyysisesti aktiivisille henkilöille - ja bonuksena tekee hyvää myös aivoille! Shaket on makeutettu erytritolilla, joka ei aiheuta verensokerin heilahteluita eikä hampaiden reikiintymistä. Likipitäen kaloriton erytritoli sopii karppaajille, diabeetikoille, laihduttajille tai muutoin vain terveydestään kiinnostuneille.