Kaura Pro on fiksu valinta!

Voimaruoka Kaura Pron kehittelyssä on otettu huomioon neljän kovan kokonaisuus: tuote on hyväksi niin luustolle, lihaksille, vatsalle kuin sydämellekin.
Voimaruoka Kaura Pro

Vaikka Voimaruoka Kaura Pro onkin tarkoitettu kaikenikäisten lusikoitavaksi, on sillä varsin verrattomia etuja aikuiseen ikään ehtineiden ihmisten lautasille lastattuna.

Kun elämänkokemusta alka karttua, alkaa lihasmassa määrä vähentyä - ja itse asiassa iso osa ikäihmisten luunmurtumistakin johtuu juuri lihasten heikentymisestä.

Lihaksiston tehtävänä on tukea ihmisen rankaa ja kun lihasmassa vähenee seurauksena on mm. motoriikan heikkenemistä ja kompastelua - ja jopa kaatumisia. Kaatumisessa luut voivat murtua tai jopa mennä poikki - eivätkä ne enää ikävuosien kerryttyä mittariin luudu takaisin kuntoon niin ketterästi kuin nuoruusvuosina.

Vatsan toiminta tuntuu myös olevan seniori-ikään ehtineille suomalaisille melkoinen vaiva. Kaura Pro sisältää vatsan hyvinvoinnille tärkeitä kuituja sekä kauran betaglukaania, joka tutkitusti alentaa kolesterolia - ja suojaa myös korkealta kolesterolilta ennaltaehkäisevästi.

Kauran betaglukaanit edistävät veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 grammaa, jonka saatkin näppärästi yhdestä annoksesta Kaura Pro:ta.

Kaura Pro:n sisältämä, kuituikas psyllium auttaa myös osaltaan pitämään kolesterolin kurissa! Erittäin runsaan kuitupitoisuutensa (85-87 %) vuoksi psyllium tasapainottaa vatsan toimintaa ja auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta. Psyllium onkin hyödyksi sekä ummetusta vastaan taisteleville sekä heille, jotka tahtovat välttää liian suurten ruoka-annosten popsimista. Kuiturikkautensa ja prebioottisten avujensa ansiosta psyllium on noussut suureen suosioon myös suolistonsa kunnosta huolehtivien keskuudessa. Psyllium onkin erinomainen kuitukimara, jonka vatsasi valitsisi.

Kaura Pro:ssa komeilevat, kotimaiset mustikat noukitaan Kainuusta ja tuote valmistetaan kokonaan Suomessa. Kaura Pro:n etuna komeilee myös tuotteen monikäyttöisyys - se maistuu mainiolta esimerkiksi jogurtin tai smoothien joukkoon nakattuna.

Kaura Pro sopii myös peruspuurojen tuunaamiseen ravintorikkaammaksi. Se tuo tavallisiin puuroihin tärkeää lisäproteiinia ja sen myötä puhtia päivään! Heraproteiinin ansiosta Kaura Pro tuo aamuherkkujen sekaan heivattuna lisäkuohkeutta niiden koostumukseen.

Ruohonjuuresta löydät Voimaruoka-sarjan Kaura Pro:ta annospusseissa sekä riittoisassa säästöpakkauksessa. Testaa ja innostu itsekin!

 

Osta Kaura Pro-tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>