Käpälät puhtaiksi probiooteilla rikastaen: kotimaiset probioottiset käsihygieniatuotteet koko perheelle

Kun käsiä pestään ja desinfioidaan uutterasti, joutuu ihon luonnollinen bakteerikanta kovalle koetukselle. Iho on ihmisen suoja ulkomaailmaa vastaan ja ihon bakteerikannalla on tärkeä merkitys myös vastustuskykymme kannalta. Siksi ei olekaan ollenkaan hassumpi idea rikastaa kroppaansa probioottisilla tuotteilla sekä ulkoisesti että sisäisesti.
Käpälät puhtaiksi probiooteilla rikastaen: kotimaiset probioottiset käsihygieniatuotteet koko perheelle

Kotimaiset Naviter Clean Beauty -tuotteet putsaavat ja hoitavat koko perheen käsiä hellävaraisesti vaurioittamatta ihon omaa suojakerrosta. Ruohonjuuresta löytyvien mahtituotteiden tehoaineina temmeltävät probiootit ja kotimaiset tehoaineet, jotka vahvistavat ja antavat suojaa käsille, joita varsin hyvästä syystä pestään nyt erityisen ahkerasti.

Probiootit ovat Ihonhoidon “ihmeaine”

Probiootteja on jo muutaman vuoden ajan hehkutettu ihonhoidon ihmeaineena. Probiootit ovat tuttuja meille ravintolisinä esimerkiksi suolistovaivojen ehkäisyssä mutta samalla tavalla ne toimivat myös iholla tasapainottaen ihon bakteerikantaa ja edistäen sen terveyttä. Probiootit suojaavat ihoa ulkoisia rasituksia ja taistelevat uutterasti huonoja pöpöjä vastaan. Probiootit ovat siis tärkeitä ihan jokaisen ihmisen iholle mutta etenkin kuivalle, herkälle tai vaurioituneelle iholle. Kaikki Ruohonjuuresta löytyvät Naviter Clean -tuotteet sisältävät probioottilysaatteja, jotka jokaisella käyttökerralla tukevat lisää ihon suojakerrosta.

Taattua tehoa luonnon antimista

Naviter Clean -sarjan tuotteissa on probioottien lisäksi käytetty suomalaisia tehoaineita kuten antioksidanttisia ja runsaasti C-vitamiinia sisältäviä luomulaatuista mustaherukanlehti- ja marjauutetta sekä ihoa hoitavaa ratamouutetta. Ekologiset sokeripohjaiset pesevät aineet ovat hellävaraisia mutta tehokkaita ja sopivat erityisen hyvin toistuvaan käsien puhdistamiseen. Tuotteisiin lisätty kasviglyseriini kosteuttaa ihoa tehokkaasti muodostaen siihen suojaavan kalvon.

Käsidesikin voi tuoksua hyvältä!

Kaikki käsidesit eivät ole samaa sakkia: käsien desinfiointiaine voi myös tuoksua hyvältä! Voimakkaan alkoholin- ja desinfiointiaineentuoksun sijaan Naviter-sarjan kotimainen, virkistävän erilainen käsidesi tuoksuu raikkaalle piparmintulle sekä käsienpesugeeli ja käsivoide ihanan pirteälle omenalle. Näitä hellävaraisia ja hyväntuoksuisia tuotteita on ilo käyttää ihan joka päivä!

PROBIOOTTINEN KÄSIENPUHDISTUSGEELI, 300 ml pumppupullo

Naviter Clean Beauty Probioottinen Käsienpuhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti jättäen ihon pehmeäksi ja miellyttävän raikkaan tuoksuiseksi. Tuote sisältää probioottilysaatteja, jotka jokaisella pesukerralla tukevat lisää ihon suojakerrosta. Suomalaisen luomulaatuinen antioksidanttinen mustaherukan lehtiuute rauhoittaa ihoa ja sisältää paljon luontaista C-vitamiinia. Ekologiset sokeripohjaiset pesevät aineet sopivat hyvin herkälle ja lasten iholle , toistuvaan pesuun. Raikas ja pirteä omenan tuoksu luonnollisesta hajusteesta.

NAVITER CLEAN BEAUTY PROBIOOTTINEN KÄSIVOIDE, 100 ml Airless-pullo

Naviter Clean Beauty Probioottinen Käsivoide on kuivien käsien pelastus! Käsivoiteen probioottilysaatit rauhoittavat ihoa ja tasapainottavat sen luontaista mikrobistoa, mikä puolestaan vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Erityisen hoitava koostumus sisältää ihoa pehmentävää suomalaista mustaherukan marjauutetta, joka tunnetaan korkeista C-vitamiini- sekä flavonoidipitoisuuksistaan. Pakattu hygieeniseen Airless-pulloon. Raikas ja pirteä omenan tuoksu on luonnollisesta hajusteesta.

NAVITER CLEAN BEAUTY HOITAVA KÄSIDESI, 150 ml

Naviter Clean Beauty Hoitava Käsidesi sopii käsien huolelliseen desinfiointiin ilman vettä. Desinfioivana aineena kasviperäinen etanoli. Tuote on rikastettu ihoa hoitavalla suomalaisella ratamouutteella ja käsiä tehokkaasti kosteuttavalla glyseriinillä, joka kosteuttaa ihoa ja muodostaa iholle suojaavan kalvon. Piparmintun eteerinen öljy antaa miellyttävän raikkaan tuoksun. Käyttö: Hiero käsiin ja anna kuivua. Vesihuuhtelua ei tarvita. Biosidinen tehoaine on 71 p-% etanoli. Vältettävä suihkesumun hengittämistä.