Joulun suosituimmat yrityslahjat vuonna 2021

Haluatko muistaa ja hemmotella yrityksesi työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita, mutta kaipaat inspiraatiota lahjavalintaan? Kurkkaa, mitä tontut pakkasivat paketteihin viime vuonna. Näistä suosikkituotteista löytyy varmasti ideoita myös tämän vuoden pukinkonttiin. Lue blogistamme ihanimmat lahjavinkit!

Kaurilan Sauna pitsikynttilä luo tunnelmaa hopeanvärisellä alustalla

Etsitkö yrityksesi työntekijöille tai yhteistyökumppaneille eettisiä ja ekologisia lahjoja ja elämyksiä? Anna meidän auttaa!

Me Ruohonjuuressa olemme halunneet tehdä hyvien ja hyväätekevien lahjaideoiden löytämisen mahdollisimman helpoksi. Siksi kokosimme inspiraatioksi viime vuoden suosituimmat joululahjat. Viime vuonna ilahduttavan monen yrityksen henkilökunta löysi joulupaketeistaan erilaisia tavanomaista sokerihöttöä terveellisempiä herkkuja ja ajatuksella valittuja kotimaisten pienyritysten tuotteita. Näistä suosikkituotteista löytyy varmasti ideoita myös tämän vuoden pukinkonttiin!

  1. Pukka-teelajitelma (herbal collection) on valloittava teelajitelma, josta löytyy viittä laadukasta teesekoitusta - luomulaatuisena, luonnollisesti. Kaikki pakkauksen teet on tuotettu eettisesti ja suurella sydämellä. Kaunis pakkaus hivelee silmää ja sopii oivallisesti vaikka pieneksi lahjaksi tai tuliaisiksi teen ystävälle.
  2. Foodin pipariraakasuklaa on jokaisen tontun toivesuklaa. Pieneen suklaapakettiin on paketoitu joulun makumaailma. Herkullinen joulusuklaa sopii nautittavaks vaikkapa glögin kanssa.
  3. Goodio Goods Winter Glow suklaa on talvinen makunautinto. Herkullista suklaata maustavat glögistä tutut maut. Mausteiden joukosta löytyy niin kanelia, kardemummaa, pomeranssinkuorta, inkivääriä kuin neilikkaa.
  4. Kaurilan saunan pitsikynttilä tuo kaunista, lämmintä valoa kaamoksen keskelle. Kotimainen, kaunis pitsikynttilä luo valloittavaa tunnelmaa tilaan kuin tilaan.
  5. Cafetorian kardemummakahvi on mieltä hyväilevä maustekahvinautinto. Luomukahvin joukossa on tuoksuvia kardemumman siemeniä.
  6. Organic Health, Mustikka-kerkkä -glögitiivisteessä kaveeraavat luonnon mahtiherkut mustikka ja kuusenkerkkä. Lämmittävä glögi siivittää siemailijansa oitis joulun tunnelmiin. Pimeys ja viima väistyköön, tervetuloa lämmin, hyvä olo.
  7. Hamppufarmin Hamppusnacksit on valmistettu suomalaisesta hampusta. HamppuSnacks on rapea ja herkullinen naposteltava ja takuuvarmasti terveellisempi vaihtoehto sipseille. Näitä voi pistellä poskeen isolla ilolla!
  8. Nordic Health D-vitamiinisuihke on huikean suosion saanut, hyvin imeytyvä d-vitamiinivalmiste. Tämän helpompaa ei voi vitamiinien ottaminen olla! Loistava imeytyminen, miellyttävä maku - fiksu valinta terveyden tueksi.
  9. Frantsilan 11 yrtin hoitosalva tuntee myös lempinimen Frantsilan ihmevoide. Ihoa uudistava ja rauhoittava luomuyleisvoide sopii monen pikkukolhun hoidon lisäksi ulkoilu- ja suojavoiteeksi koko perheelle.
  10. Pesosen Hunajaherkku on inkiväärillä maustettua kotimaista herkkuhunajaa. Pesosen hunaja on pehmeää ja hienokiteistä hunajaa, joka tulee monipuolisilta kukkalaitumilta Mouhijärven ja Hämeenkyrön maisemista.

Ruohonjuuren työntekijä pitää kädessään Kaurilan Saunan pitsikynttilää ja hymyilee

Viime vuoden suosikkien lisäksi hyllyillemme on aivan lähiaikoina tulossa uusia, joululahjoihin sopivia herkkuja. Kurkista jouluisiin lahjavinkkeihin tai pyydä ideointiapua yrityspalvelustamme! Inspiroivien ideoiden lisäksi kokoamme luonnollisesti toiveidesi mukaisen lahjasetin hyvän olon tuotteistamme ja paketoimme ne esimerkiksi kauniin jouluiseen lahjakassiin.

Ota yhteyttä yrityspalveluun ja keskity itse nauttimaan joulun odotuksesta kevein mielin.