Joulukalenterit 2022 - Suosikit ja uutuudet

Joulukalenterit 2022 - mikä on tänä vuonna sinun suosikkisi? Ruohonjuuressa arvostamme vastuullisuutta, rakastamme luomua ja panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tämä näkyy myös Joulukalenterit 2022 -kokoelmaamme valituissa tuotteissa, joista löytyy ihanuuksia raakasuklaaherkuista ja luonnonkosmetiikan lumoavasta maailmasta lempeisiin sanoihin. Lue lisää ja valitse oma suosikkisi!
Ruohonjuuren joulukalentereita Dr Hausckalta, Foodinilta suklaakalenteri ja Hidasta Elämää ajatuskalentereita

Joulukalenterit 2022  - mikä on tänä vuonna sinun suosikkisi? Ruohonjuuren Joulukalenterit 2022 -kokoelmasta löytyy makoisia uutuuksia suklaan ystäville,  kuten Foodinin Raakasuklaajoulukalenteri. Raakasuklaajoulukalenteri sisältää erilaisia tummasta ja valkoisesta suklaasta väsättyjä herkkuja pähkinöiden ja marjojen sekä hedelmien siivittämin yllätyksin. Foodinin joulukalenterin luukuista avautuu suussa sulavia luomuherkkuja. Toinen erinomainen syötäviä yllätyksiä pullollaan oleva joulukalenteri on Foodinin Paremmat välipalat-joulukalenteri, josta löytyy tuttuja proteiinipatukoita, suklaaherkkuja sekä pähkinä- ja marjasekoituksia siivittämään koko perheen matkaa kohti joulua.

Foodin raakasuklaajoulukalenteri tuotekuva

Luonnonkosmetiikan joulukalenterit ovat nousseet viime vuosina huikeaan suosioon ja tänä joulunakin luonnonkosmetiikan joulukalenteria odotetaan kuin joulua itseään! Luonnonkosmetiikan uutuusjoulukalenterina on Dr.Hauscka Joulukalenteri 2022.  Dr.Hausckan joulukalenteri 2022 sisältää 24 luukun verran laadukkaita ja sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita kasvoille ja vartalolle. Mikä ihana ja hemmotteleva tapa odotella joulua!

Tuotekuva Dr.Hauschka luonnonkosmetiikka joulukalenteri

Joulun vakiosuosikkeina on Teejoulukalenterit, joista Ruohonjuuressa löytyy tänä vuonna Pukkan, English Tea Shopin ja Clipperin teejoulukalenterit. English Tea Shopin joulukalenteri sisältää 25 luukkua avattavaksi, eli joulupäivällekin löytyy vielä oma yllätyksensä. Sri Lankan parhaimpien teemestarien sekoittamista teelaaduista löytyy jotain jokaiselle teen ystävälle. Pukkan joulukalenteri sisältää puolestaan jokaiselle joulua odottavalle päivälle ihan oman teemakunsa hyvää tekevistä luomuaineksista. Clipperin joulukalenterin ihanat luomuteet siivittävät tuttuun tapaan matkaa kohti joulua.

Tuotekuva English Tea Shop joulukalenterista - luukut näkyvillä

Aikuiseen makuun sopii esimerkiksi Hidasta elämää Lempeiden sanojen joulukalenteri, joka tyynnyttää jo heti alkuunsa mahdollisen joulustressin yrittäessä nostaa päätään. Lempeät, rohkaiset sanat johdattavat sinut lempeästi kohti joulua ja sen pyhien ääreen rauhoittumista.

Tuotekuva: Hidasta elämää Lempeiden sanojen joulukalenteri

Kliksauta itsesi sisään katsomaan kaikki joulukalanterit:

Joulukalenterit 2022 >

Joulukalenterit 2022 -kokoelman taustaa

Ruohonjuuressa arvostamme vastuullisuutta, rakastamme luomua ja panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tämä näkyy myös Joulukalenterit 2022 -kokoelmaamme valituissa tuotteista. Haluamme tarjota  joulukalentereita, jotka tuottavat iloa, elämyksiä ja yllätyksiä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Suklaata sisältävä joulukalenteri on monelle se ainoa oikea, joten tottahan toki suklainen joulukalenteri löytyy valikoimastamme. Suklaakalenteriksi Joulukalenterit 2022 -valikoimaan valitsimme luonnollisestikin  Foodinin raakasuklaajoulukalenterin, joka on perinteisiä suklaakalentereita ravinnerikkaampi joulukalenteri, sillä raakasuklaan joukosta voit löytää pähkinöitä, kuivattuja marjoja ja hedelmiä, jotka kaikki ovat sokerihöttöä ravinnerikkaampia vaihtoehtoja. Foodinin tuotteille ominaista ovat laatu, puhtaus, aitous, eettisyys ja kestävä kehitys.

Luonnonkosmetiikan puolella luotimme tänä vuonna DR.Hauchkan laatuun. Dr. Hauschka –luonnonkosmetiikkatuotteet ovat ainutlaatuista 100 % NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joten ilolla valitsimme tarjolle tätä huippulaatua myös joulukalenterissa. 

Teejoulukalentereissa panostimme luomuun, laatuun ja kokemukseen joten mukana Joulukalenterit 2022 -kokoelmassamme ovat itseoikeutetusti English Tea Shopin joulukalenteri, sekä Pukkan ja Clipperin Teejoulukalenterit. English Tea Shop on syntynyt rakkaudesta teehen ja koko teen tuotantoketjuun: teenpoimijoista pakkaajiin, sekoittajiin ja teenjuojiin. Pienviljely, luomu, Reilu kauppa ja kestävä kehitys ovat English Tea Shopin keskeisimmät arvot.  Pukka puolestaan valmistaa puhtaimmista luomuyrteistä vedet kielelle herauttavan maukkaita teesekoituksia. Visuaalisestikin herkullisesta ayurvedisestä teevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja jokaiseen makuun, hetkeen, elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. Pukkan toiminnan keskiössä on laatu ja korkein etiikka. Clipper on oman alansa pioneeri ja maailmanlaajuisesti johtava Reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen on meille tärkeää, joten on selvää että Joulukalenterit 2022 -kokoelmasta täytyi löytyä myös mieltä helliviä vaihtoehtoja. Toivomme, että kaikki saisivat nauttia joulun odotuksesta ja joulun ajasta stressivapaasti ja hyvillä mielin, itseään kuunnellen. Hidasta Elämää joulukalenterit ovatkin täydellinen osa kokoelmaamme. Mikä onkaan parempaa mielelle, kuin joulukalenteri, joka viisaalla lempeydellään saa mielen mukana koko kehon rentoutumaan ja nauttimaan myös matkasta kohti joulua, kiireineen kaikkineen!

Tässäpä pähkinänkuoressa Joulukalenterit 2022 -kokoelmamme taustaa, kokonaisvaltaisesti ihanaa joulun odotusta kaikille!