Joulukalenterit 2019: Ylläty iloisesti joka päivä ennen joulua!

Ylläty iloisesti joka päivä ennen joulua! Ruohonjuuresta löydät hyvän mielen tee-, suklaa- ja luonnonkosmetiikkakalenterit helpottamaan kukkean kuusijuhlan vartoilua.
joulukalenterit 2019 ruohonjuuri
Joulukalenteriapajiltamme löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto niin lasten kuin aikuistenkin luukunavajaispuuhiin. Esittelemme nyt kolme kärkivalintaa - lisää joulukalentereita löydät myymälöistämme ja verkkokaupastamme!
Superfudgio vegaaninen luomusuklaakalenteri Ruohonjuuri

Superfudgio: Vegaaninen luomusuklaakalenteri
Laiskiaisen kuvillaan ja mahtavalla maullaan asiakkaitamme ihastuttaneita vegaanisia toffeita valmistava Superfudgio on loihtinut luomusuklaakalenterin, joka on taatusti vegaaninkin mieleen. Suklaayllätyksiä tarjoileva joulukalenteri on iso ilo niin silmille kuin makuaistillekin!

Osta tästä >>
Pukka teejoulukalenteri Ruohonjuuri


Pukka: TeekalenteriPukkan jouluklassikoksi jo tituleerattu teekalenteri sisältää 24 erilaista luomuteetä - jokaiselle joulunodotuspäivälle on siis luvassa omanlaisensa makunautinto. Talviset tuulten tuiverrukset ja orastavan joulukiireen saat kaikkoamaan nautimalla hyöryävän kuuman teemukillisen aamusi aloitukseksi tai iltasi iloksi. Teejoulukalenteri on hemmottelupakkaus aikuiseen makuun. 

Osta tästä >>
Joik luonnonkosmetiikkajoulukalenteri Ruohonjuuri

Joik: Luonnonkosmetiikkajoulukalenteri12 iki-ihanaa luonnonkosmetiikkayllätystä on sulloutunut Joik-luonnonkosmetiikkasarjan joulukalenteriin: hemmotteluhetki ihanalle ihollesi on siis luvassa joka toinen päivä ennen joulua.

Osta tästä >>