Jaksamisjuomalla, samurai-luumuilla ja chlorellalla kohmelon kimppuun?

Ilolientä lipitelleet pikkulinnut ovat liverrelleet, että Masajon Jaksamisjuoma on paras krapulajuoma - toiset varikset taas vannovat samurai-luumujen nimeen ja yksi parvi ylistää chlorellan hyötyjä kohmelon kampittajana. Mutta onko pöhöttävää pöhnäoloa edes syytä hankkia?
Jaksamisjuomalla, samurai-luumuilla ja chlorellalla kohmelon kimppuun?Varsin moni kuitenkin toisinaan tulee kipanneksi kitusiinsa ilolientä enemmän kuin hyväksi olisi. Kroppa protestoi juominkeihin krapulalla aamuisen olon ollessa kuin olmilla konsanaan. Myrkkyjä poistavalla maksalla on duuniputki päällä.

Mutta miten kohmelon saisi vältetyksi? Juo runsaasti vettä illan aikana ja syö hyvin - ei varmasti uutta kenellekään. Jotta krapulaa ei kehkeytyisi, kannattaa ennen iloliemissä ilkamoimista nauttia chlorellaa. Japanilaisen yliopistotutkimuksen (Dr. Fukuin Sapporo) mukaan juurikin chlorella poistaa 96 % krapulan oireista, kun chlorellaa on popsittu 4-5 grammaa ENNEN alkoholille antautumista.Chlorellan on todettu sitovan itseensä alkoholin epäpuhtaudet, jolloin myrkyt eivät pääse tavallisessa määrin kuormittamaan maksaa. Krapulan välttäminen on siis tärkeää aloittaa ennen pirskeissä piipahtamista.Kun chlorella toimii toisilla, osa porukasta ylistää kankkusen karkoittajana Masajon Jaksamisjuomajauhetta. Luonnollisena urheilujuomana myytävä juomajauhe sisältää pääosin intiaanisokeria ja ruususuolaa, jotka mineraalirikkaina elvyttävän elimistön entiselleen.Mutta mitä ihmettä ovat arvoitukselliset samurai-luumut? Oxytarm-sarjan suureen suosioon kohonneet Samurai-luumut ovat viidellä hyödyllisellä probioottikannalla ja yrteillä buustattuja umeboshi-luumuja, joiden kehutaan kosteimpienkin koitosten tuoksinassa pitävän sinut samuraiden tapaan elämäsi kunnossa - valmiina taisteluun!

Kerrotaan, että mystisen maineen omaavien umeboshi-luumujen avulla muinaiset samurait selättivät hurjimmatkin haasteet - jopa silloin, kun edellisilta oli venähtänyt pitkään ilolienten kallistelun tuoksinassa. Nytkö se siis paljastui - samuraiden salaisuus?