Inspiraatiota, iloa ja elinvoimaa Ruohisrakas-tapaamisessa

Ruohonjuuren ihanat ja rakkaat #Ruohisrakas -brändilähettiläät tapasivat kesäkuussa inspiroivan päivän merkeissä Ruohonjuuren toimistolla.
Ruohisrakas-tapahtuma
Ruohisrakkaitamme oli saapunut sankoin joukoin paikalle ympäri Suomen.

Eräänä kesäkuisena lauantai-iltana oli Ruohonjuuren toimisto Helsingissä pullollaan inspiraatiota, iloa ja elinvoimaa, kun Ruohonjuuren ihanat #Ruohisrakas -brändilähettiläät saapuivat isolla innolla tapaamaan toisiaan, Ruohonjuuren väkeä ja tavarantoimittajiamme.

Kauan odotettuun, koko maailmassa ihan ensimmäiseen Ruohisrakas-tapaamiseen saapui  innokasta väkeä eri puolilta Suomea - mahtavia Ruohisrakkaitamme oli nimittäin saapunut innolla paikalle muun muassa Lahdesta, Porista ja kaukaisimmillaan jopa Torniosta käsin.

Ruohonjuuren toimistolla olivat Ruohisrakas-toiminnan "äidit" Tuulia ja Heidi jo innolla vastaanottamassa tulijoita. Alkuun ohjelmassa oli kombucha-tasting suuren suosion saavuttaneita Lo Bros -kombuchoja maistellen. Tarjolla oli myös maisteltavana Ruohonjuuren luomullisia purtavia - pähkinäbaarin antimet, Foodinin raakasuklaat ja muut nasevat naposteltavat maistuivat herkullisilta ja toivat puhtia päivään.

Ihan ensiksi alkuun Ruohisrakkaat esittäytyivät ja jokainen kertoi hieman itsestään sekä myös omasta lempituotteestaan. Mainintoja ja hehkutusta saivat osakseen muun muassa Evolven Hyaluonihapposeerumi (useampaankin otteeseen), Bee's Wrap -mehiläisvahakääreet, Foodinin viherjauhe ja Puhdistamon ruusujuuriuute.
Ruohisrakas-tapahtuma-Jussi-Aimola

Päivän aluksi saatiin kurkistaa Ruohonjuuren mahtavan tuotevalikoiman "kulissien taakse" ostopäällikkö Jussi Aimolan avatessa Ruohisrakkaillemme, miten mahtituotteet löytävät tiensä Ruohonjuuren hyllyille. Ruohonjuuressa työskentely on Jussille omien sanojensa mukaan elämäntapa: on tärkeää olla aktiivisesti ajan hermolla ja sisällä tuotteidemme "skenessä". Erilaiset alan messut ovat tärkeä paikka bongata uutuustuotteita valikoimiimme ja myös iso osa tuotteista on päätynyt Ruohonjuuren valikoimiin aktiivisten asiakkaidemme toiveiden tuloksena. Tulevista trendeistä Jussi vinkkasi muun muassa maailmalla nyt isossa nosteessa olevan CBD-kosmetiikan, jota löytyy jo Ruohonjuurenkin hyllyiltä ja lisää on toki tulossa!

Ruohisrakkaamme esittivät myös innolla paljon kysymyksiä Jussille ja hän saikin illan satona mukaansa jälleen liudan hyviä tuotetoiveita, joita toivottavasti myös näemme lähiaikoina komeilemassa uljaina uutuuksina Ruohonjuuren hyllyillä. Tuulia kertoi myös Ruohonjuuren hilpeän historian ja Heidi puolestaan taustoitti tarinaa siitä, miten idea Ruohisrakas-toiminnasta sai taannoin alkunsa.

Päivän tärkeänä tähtivieraana oli fytonomi Birgit Stenroos Biomediltä. Kuten Ruohonjuuri, myös Biomed on perustettu jo 1982 ja on siten pioneeri terveystuotteiden saralla. Birgit piti kattavan ja inspiroivan puheenvuoron itsensä energisoinnista ja suoliston hyvinvoinnista, jossa Biomedin mahtavat tuotteet toimivat mahtavana apuna. Ruohisrakkaame pääsivät maistelemaan ja testaamaan muun muassa Biomedin Vehnänorasmehujauhetta, mahtavassa maineessa nyt Jenkeissäkin olevaa Luuliemijauhetta, Ruohonjuuren asiakkaiden suuresti suosimia B12-vitamiinitippoja sekä tehokkaita Sinkkitippoja. Lisäksi tutustuttiin myös muun muassa suoliston hyvinvointia vaalivaan Silicum Tonic-piihappogeeliin sekä Vuoden parhaaksi terveystuotteeksikin taannoin valittuun Vahvaan kurkumiiniin, joka on myös yksi Ruohisrakas-kutsuilla esiteltävistä mahtituotteista.

Ruohisrakas-raati
Illan aikana Ruohisrakkaamme pääsivät testamaan monia hittituotteitamme niin luonnonkosmetiikan, superfoodien kuin ravintolisienkin saralla, ja äänestämään niistä lopuksi omat suosikkituotteensa. Ruohisrakas-raatimme suosikeiksi luonnonkosmetiikan kategoriassa ponkaisi kotimainen Murumuru C-vitamiimiseerumi ja ravintolisien kategoriassa puolestaan jaetun ykkössijan nappasivat ansaitusti Harmonia KSM66-ashwagandha sekä Biomed Sinkkitipat.

Zuiin oma meikkitaiteilija Anna-Reetta Pitkäjärvi oli myös paikalla esittelemässä luonnonkosmetiikkaa Mirazin valikoimista, ja loihtimassa pikameikkejä Zuiin luonnonkosmetiikkalaatuisilla tuotteilla. Ruohisrakkaamme ihastelivat ja testailivat muun muassa Bybi Beauty- ja Evolve-sarjan hittiseerumeita sekä Alga Maris -aurinkovoiteita. Useita uusia suosikkituotteitakin löytyi, kuten esimerkiksi Ruohisrakkaamme Camilla totesi päivän jälkeen:  "Ihastuin täysin Uniquen hajuvesiin - ne valmistetaan eteerisistä öljyistä ja ovat 100% luomua!"

Ihanan inspiroiva ilta oli täynnä iloa ja rakkautta. Ruohisrakkaamme jakoivat innolla toisilleen vinkkejään ja tuotesuosituksiaan, ja myös me ruohonjuurelaiset saimme kuulla huikean upeita kokemuksia mahtavista tuotteistamme. Illan päätteeksi sekä Ruohisrakkaat että Ruohonjuuren väki lähtivät huikean onnellisina ja kiitollisina viikonlopun viettoon, takataskussaan aimo annos tuotetietoa, ideoita ja inspiraatiota tulevaisuuden varalle!

Lue myös Ruohisrakkaamme Amandan blogista kokemuksia päivästä >>

Kiinnostuitko Ruohisrakas-toiminnasta? Juuri nyt meillä ei ole aktiivista hakua käynnissä, mutta jos kiinnostuit, voit jättää avoimen hakemuksen tästä ja käsittelemme sen taas seuraavan haun käynnistyttyä.