Hyvän elämän eväitä – suurella sydämellä

Yritykset ovat viime vuosina aiempaa pontevammin havahtuneet vastuullisuuteen ja tunteiden merkitykseen markkinoinnissa ja asiakasviestinnässä. Ruohonjuuri on alusta asti ollut rinta rottingilla omaperäinen yritys, johon asiakkailla on erityisen vahva tunneside.
Ruohonjuuri

Teknologiaoptimismi on jyllännyt viimeiset viitisentoista vuotta, mutta viime aikoina maailma on muuttumassa aitoja kohtaamisia arvostavampaan suuntaan. Kun monet ihmiset kärvistelevät digiähkyn kourissa, on vempainten käyttöä alettu omatoimisestikin rajoittaa ja huomiota palauttaa inhimilliseen yhdessäoloon.

Meillä Ruohonjuuressa on aina panostettu vahvasti  asiakaspalveluun, koska uskomme että ihmisen tarjoamalla avulla on tärkeä paikka myös digitalisoituneessa maailmassa. Haluamme, että myymälämme ovat yhteisöllisen kohtaamisen areenoita, ja siksi järjestämmekin monenlaisia asiakkaita yhteen tuovia tapahtumia aina kosmetiikkailloista sinkkutapahtumiin saakka. Yhteisölliset tapahtumat ovat Ruohonjuuren toiminnan selkärankaa. Ne ovatkin pysyneet tiiviisti mukana menossamme yli 30 vuoden ajan. Vaikka maailma Ruohonjuuren 37-vuotisella taipaleella onkin muuttunut melkoisesti, on ihmisellä edelleen kaipuu toisen ihmisen luokse.

Tapahtumien luonne on muuttanut muotoaan siten, että niiden tiimellyksessä ollaan läsnä sekä fyysisesti että sosiaalisessa mediassa vaikuttaen. Myös me Ruohonjuuressa iloitsemme siitä, että tapahtumiimme osallistuvat asiakkaamme haluavat jakaa ilolla kokemuksensa muulle maailmalle - jaettu ilo on usein paras ilo!

Yritykset ovat viime vuosina aiempaa pontevammin havahtuneet vastuullisuuteen ja tunteiden merkitykseen markkinoinnissa ja asiakasviestinnässä. Kun aiemmin sliipattu pinta oli tavoittelemisen arvoista, nyt ymmärretään, että aitouden mukaan tuoma rosoisuus on voimavara, jota asiakkaatkin arvostavat. Meillä Ruohonjuuressa itse tekeminen ja tietynlainen kotikutoisuus on alkuajoista asti ollut olennainen osa yrityksemme luonnetta.  Tee se itse -meininki ilmenee meillä muun muassa persoonallisena asiakaspalveluna, nopeana tarttumisena monenlaisiin toimiin ja tilanteisiin sekä omanlaisenamme markkinointina.

Ruohonjuuressa olemme rinta rottingilla omaperäinen yritys, joka jakaa tunteita kanssaeläjiemme keskuudessa. Meille niin rakkauskirjeet kuin vihapostikin ovat tuttua tavailtavaa. Olemme kiitollisia siitä, että asiakkaat ottavat meihin rohkeasti yhteyttä monenkirjavissa asioissa. Pyrimme aina auttamaan ilolla!

Ruohonjuuren toiminnan tarkoituksena on yhdessä asiakkaiden kanssa taivaltaa rohkeasti parempaan päin. Kannustamme kaikkia isolla ilolla parempiin valintoihin ja toivomme, että hyvän elämän eväät olisivat kaikkien maailman ihmisten saatavilla.