Hyvän elämän eväitä entistä jouhevammin: Ruohonjuuren verkkokaupan toimitustavat monipuolistuivat

Asiakkaidemme vuolaiden toiveiden tuloksena olemme nyt laajentaneet myymälänoutomahdollisuuden kaikkiin myymälöihimme! Nyt voit siis tilata toimituksen mihin tahansa haluamaasi myymälään - ihan ilman toimituskuluja!
Hyvän elämän eväitä entistä jouhevammin: Ruohonjuuren verkkokaupan toimitustavat monipuolistuivat

Asiakkaidemme vuolaiden toiveiden tuloksena olemme nyt laajentaneet myymälänoutomahdollisuuden kaikkiin myymälöihimme! Lokakuun lopulla lisäsimme myös pääkaupunkiseudun myymälät noutopisteiden joukkoon. Nyt voit siis tilata suosikkituotteesi verkkokauppamme lähes 7000 tuotteen valikoimasta ja valita toimituksen mihin tahansa haluamaasi myymälään - ihan ilman toimituskuluja!

Myymälätoimitukset kerätään verkkokaupan varastolta Helsingissä ja lähetetään sieltä myymälöihin 2-3 kertaa viikossa. Kun tilaat tuotteet verkkokaupastamme, saat ensin tilausvahvistuksen ja sen jälkeen toimitusvahvistuksen, kun tilaus on kerätty ja siirtyy kuljetukseen. Kun tilauksesi on noudettavissa myymälästä, saat tästä vielä erillisen viestin (tekstiviesti ja sähköposti).

Budbeen näppärä kotiinkuljetus pk-seudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa

Verkkokaupassamme valittavanasi on nyt myös uusi, kätevä kotiinkuljetusvaihtoehto Budbee, joka kuljettaa tilauksia koteihin iltaisin 17-22 pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Voit seurata tilauksesi toimitusta seurata reaaliaikaisesti kartalla, joten tiedät hyvin ennakkoon, milloin toimitus saapuu. Budbee ilmastokompensoi aiheuttamansa CO2-päästöt. Budbeen toimituskulu on tällä hetkellä muita postimaksuja edullisempi, vain 4,70€.

Budbee mahdollistaa halutessasi tilauksen jätön kotioven ulkopuolelle, jolloin kuljettaja jättää toimituksen kotioven ulkopuolelle ja valokuvaa toimituksen. Tämän jälkeen saat viestin, että tilaus on toimitettu. Jos haluat toimituksen kotiin asti, voit valita, haluatko kuljettajan soittavan ovikelloa tai vain koputtavan oveen, jos esimerkiksi lapsoset ovat jo nukkumassa ja heräisivät kellon ääneen.

Budbee mahdollistaa halutessasi tilauksen jätön kotioven ulkopuolelle, jolloin kuljettaja jättää toimituksen kotioven ulkopuolelle ja valokuvaa toimituksen. Tämän jälkeen saat viestin, että tilaus on toimitettu.

Monet asiakkaamme ovatkin jo ihastuneet uuteen toimitustapaan:

“Todella toimiva palvelu, peittoaa kilpailijat monin verroin. Hyvä sovellus, tarkka seuranta ja nopea toimitus. Valitsen jatkossakin tämän, jos vain tarjolla!”

“Kiitos! Kaikki toimi tosi hienosti! Toimitus oli tosi nopea, selkeä, kuljetuksen reaaliaikainen seurantajuttu oli tosi kiva (auto ja kartta), aikataulu piti hyvin, toimituksen hinta oli kohtuullinen ja oli tosi ystävällinen palvelu ✨”

“Erittäin nopeaa ja täsmällistä palvelua. Paras kuljetuskokemus ikinä!”

PostNordin verkoston myötä yli 1600 uutta noutopistettä

PostNordin verkoston myötä yhä useammalle löytyy sopiva noutopiste. Verkostossa on tällä hetkellä yli 1600 noutopistettä ja vuoden 2020 loppuun mennessä PostNordin paketteja voi noutaa lähes 2 000 palvelupisteestä ympäri Suomen. Lisäksi käyttöön tulee sata joulusesongin ajaksi perustettavaa väliaikaista noutopistettä. PostNordin ja Postin toimituskulut noutopisteeseen ovat tällä hetkellä samansuuruiset.