Höyhensaari hukassa?

Kuten hyvin tiedetään, uni on ehdottoman tärkeää terveydelle - niin aivojen toiminnalle kuin vaikkapa immuunipuolustuksellekin.
Höyhensaari hukassa?

Uni on erityisen tärkeää keskittymiskyvylle ja henkisen tasapainon säilyttämiselle. Tieto unen tärkeydestä ei lohduta ollenkaan, jos uni ei yksinkertaisesti tule.

Oravanpyörän pyörityksessä ja nykyajan moninaisten haasteiden painaessa päälle hyvä uni ei ole itsestäänselvyys - tämän jokainen joskus univaikeuksista kärsinyt tietää vallan hyvin.

Monilla ihmisillä on vaikeuksia nukahtaa, jotkut taas heräävät aamuyön sudenhetken aikaan tai liian varhain aamulla. Yön jälkeen monikin tuntee itsensä kaikkea muuta kuin hyvin levänneeksi. Näissä tilanteissa saattaa hyvinkin avuksi olla Shift-sarjan Super Sleep!

SuperSleepissä Höyhensaarimatkailun edistämiseksi on yhdistetty tehokkaat, biologiset kasviaineet, reishi-sieni ja yrteistä melissa ja sahrami. Niiden yhteisvaikutus on vieläkin tehokkaampi kun jokaisen itsenäinen teho nukahtamisen ja hyvän unen tueksi. Kaikki käytetyt uutteet on standardisoitu, siten että tuote antaa saman tehokkaan vaikutuksen joka käyttökerralla.

SAHRAMI

Super Sleepin sahrami on Saffr’Activ®, sahramiuute. (Crocus Sativus red stigmas). Tämä uute on erityisen tiivistetty, se on standardoitu ja perustuu kahteen aktiiviaineeseen krokiiniin ja safranaaliin

REISHI

Punaista lakkakääpää (Ganoderma lucidum) kuvataan Kiinassa ja Japanissa lääkesienten todelliseksi kuningattareksi, ja siellä päin maailmaa se on yksi kansanlääkinnän kaikkein arvostetuimmista sienistä. Yli 4000 vuoden ajan keisarit ja korkea-arvoiset taolaiset ovat käyttäneet reishiä terveyttä tuovana eliksiirinä. Historiallisesti sieni on ollut ainoastaan eliitin saatavilla. Reishi on adaptogeeninen sieni, joka palauttaa kehon eri toimintoja niiden ollessa epätasapainossa. Se voi antaa elinvoimaa ja rauhoittaa, sen mukaan mitä keho tarvitsee. Reishi tuo elämään tyyneyttä hektisinäkin hetkinä ja auttaa erityisesti stressiin, unettomuuteen ja hormonitasojen vaihteluihin. Ammattikirjallisuudessa reishiä kuvataan tehokkaaksi aineeksi unettomuuden hoitoon.

MELISSA

Sitruunamelissa (Melissa officinalis) on vanha lääkekasvi, jota on viljelty vanhoissa luostaripuutarhoissa sekä Norjassa että Keski- Euroopassa. Kasvia on aina arvostettu korkealle terveyttä edistävien ominaisuuksiensa ansiosta. Sitruunamelissaa on käytetty perinteisesti kansanlääkinnässä rauhoittavana aineena, sekä eri tyyppisiin mahavaivoihin. Yrtin nähtiin myös edesauttavan pitkää elämää säännöllisesti käytettynä. Sitruunamelissa tunnetaan nykyään parhaiten rentouttavana ja vahvistavana aineena, joka helpottaa ahdistusta, levottomuutta, ärtyneisyyttä ja unettomuutta.

Super Sleep -puristeet kannattaa nauttia ½ -1 tunti ennen pehkuihin kömpimistä.Puristeet kannattaa ottaailtapalan yhteydessä, koska aikuttavat aineet imeytyvät yleensä paremmin pieni ruokamäärä kyytipoikanaan. Tavallisesti puristeita otetaan vain yksi, mutta annostusta on mahdollista nostaa tarvittaessa kahteen - yleensä yksi puriste antaa optimaalisen vaikutuksen.

Super Sleepin kyytipojaksi voit nauttia lämmintä juomaa, kuten Tyyni-juomaa tai kupillisen Four Sigmaticin Instant reishiä. Näin saadaan voimakas lisävaikutus. Ravintolisistä lisätukea unihommiin tuo laadukas magnesiumvalmiste (kuten Shift-sarjan Super Magnesium), joka rentouttaa lihaksia ja ehkäisee kramppeja.

Rentoutumisvinkki nukahtamisen tueksi

  • Mene selinmakuulle mukava tyyny pään alla ja täkki peittona. Anna käsivarsien levätä vartalon suuntaisesti ja pidä jalat hieman erillään.

  • Hengitä rauhallisesti nenän kautta ja makaa rauhassa muutama minuutti. Opi tuntemaan hengityksesi, ja yritä hengittää alas vatsaan saakka.

  • Kun olet ollut makuulla muutaman minuutin ajan ja tunnet että keho rauhoittuu, kohdista huomio jalkoihisi. Yritä kuvitella mielessäsi miellyttävä lämpö varpaisiin.

  • Hengitä syvään sisään. Kun hengität sen jälkeen ulos, kuvittele mielessäsi että varpaissa oleva lämmin tunne liikkuu koko kehon läpi ja ulos ylävartalon tai pään kautta. Seuraavaksi tee sama muille jalkojen osille. Toisin sanoen nilkat, sääret,polvet, reidet ja eteenpäin kunnes olet käynyt läpi koko kehon. Tunne miellyttävä rentoutumisen tunne, ja nauti sen leviämisestä koko kehoon.

 

Muita vinkkejä Nukkumatilta

  • Älä mene nukkumaan nälkäisenä mutta älä myöskään ähkymahan kanssa. Nauti kevyt, hiilihydraattipitoinen iltapala ennen petiin pelmahtamistasi.

  • Rakenna “unipesä”. Makuuhuoneen ja sängyn tulee liittyä lepoon, ei työntekoon. Himmennetty valaistus ja raikas ilma antavat hyvät edellytykset unelle.

  • Pysy irti kofeiinista 14 jälkeen (piristäviä ainesosia on mm. kahvissa, teessä tai kolajuomissa.

  • Rentoudu ennen nukkumaan menoa. Nauti mukillinen lämmintä juomaa (esimerkiksi Tyyni-juomaa) tai hemmottele itseäsi lämpimässä kylvyssä ennen sänkyyn hiipimistä.

  • Säännöllinen rytmi ja toistuvat iltarutiinit helpottavat nukahtamista

Joko tunnet Shift-ravintolisät?

Ruohonjuuren valikoimiin hetki sitten astellut SHIFT -sarja on elinvoimaa lisäävä kimara  luonnollisia ravintolisiä, joissa ei ole mukana lainkaan synteettisiä lisäaineita. SHIFT -ravintolisäsarja on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Mukana menossa keimailevat parhaimmat yrtit, sienet ja marjat sekä mineraalit ja entsyymit.  Oli kyse sitten valmistusaineista, tuotannosta, tehokkuudesta, dokumentoinnista tai käyttäjäystävällisyydestä, vain paras on SHIFT-tuotesarjalle kyllin hyvää.

SHIFT-ravintolisäsarja on vegaaninen lukuunottamatta ruuansulatusentsyymeitä, joiden perustana on ravintohiivasta saadut entsyymit sekä maidon ja gluteenin pilkontaan erikoistuneessa versiossa maitoproteiinista saadut entsyymit.