Hempaattisen ihoöljyt imeytyvät ihoon käden käänteessä - ja tekevät pieniä ihmeitä!

Hempaattinen-tuotteet ovat kotimaisen pienyrityksen taidonnäyte. Hempaattisessa työskennelllään ahkerasti hampputuotteiden lisäksi syrjäytymisen ehkäisemisen sekä maaseudun elävöittämisen parissa. Uusissa, uljaissa ihoöljyissä taikojaan tekevät kotimaisen hampun lisäksi marjoista mm. tyrni ja mustikka. Tuotteet on valmistettu 100 % ilman kemikaaleja ja säilöntäaineita. Lue lisää ja valmistaudu ihastumaan!
Hempaattisen ihoöljyt imeytyvät ihoon käden käänteessä - ja tekevät pieniä ihmeitä!

Hempaattisen hamppuöljyn ihosi todellakin ostaisi. Hempaattisen hamppuöljy eheyttää ihosi heleäksi mahtimarjojen voimin. Uusissa, uljaissa ihoöljyissä taikojaan tekevät kotimaisen hampun lisäksi marjoista mm. tyrni ja mustikka.

Aivan erinomaista Hempaattisen ihoöljyissä on niiden loistava imeytyvyys: ne humpsahtavat ihoon vikkelästi kuin kosteusvoide! Superripeä imeytyvyys on saatu aikaan tislaamalla öljyistä kaikki hampun lehtivihreä on saatu pois. Homma on hoidettu siten, että kaikki hampun ihoa ravitsevat ja uudistavat ainesosat ovat tuotteessa visusti tallella.

Ihanteellista on hyödyntää ihoöljyjä suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle. Jos käytät öljyä kasvoillesi, sipaise ensin hipiällesi kasvovettä. Hempaattisen ihoöljyt sopivat mainiosti myös sekoitettuna tipoittain kosteusvoiteeseen.

 

Ruohonjuuri Hempaattinen

Hempaattinen-tuotteet ovat kotimaisen pienyrityksen taidonnäyte. Hempaattisessa työskennellään ahkerasti hampputuotteiden lisäksi syrjäytymisen ehkäisemisen sekä maaseudun elävöittämisen parissa.

Hempaattisen tuotteita ostamalla tuet nuorta yrittäjyyttä, joka ponnistaa yhteisöllisyydestä ja uskosta tekemisen voimaan. Näidenkin ihoöljyjen hamppuraaka-aine on käsin valikoitu ja poimittu luomupellolta. Kyseessä onkin kotimaisen pienyrityksen taidonnäyte ja valmistettu 100 % ilman kemikaaleja ja säilöntäaineita.

Innovaatiokeskus Hempaattinen tekee hampusta suorastaan ihmeitä! Innovaatiokeskus Hempaattisen legendaaristen hampputuotteiden valmistus aloitettiin vuoden 2018 lopulla syksyisten hampputalkoiden inspiroimana. Talkooviikonloppuun osallistui joukko syrjäytyneiksikin sanottuja pitkäaikaistyöttömiä, joista osa asuu ja touhuilee nykyään erittäin motivoituneina ammattilaisina Innovaatiokeskus Hempaattisella.

Hempaattinen-tuotteet analysoidaan laboratorio-olosuhteissa, jotta voidaan varmistaa, etteivät ne sisällä THC:ta lainkaan. THC-A:ta Hempaattinen hamppuihoöljy sisältää korkeimmillaan ''*' 0,02%, joka alittaa moninkertaisesti lain salliman määrän.

Ruohonjuuri Hempaattinen mustikkaöljy

Asiakkaamme suosittelee Hempaattisen ihoöljyjä:

Hempaattisen Hamppu-tyrniöljy
"Ihoöljyjen valioyksilö! Hempaatisen hamppu-tyrniöljy imeytyy ihoon todella nopeasti. Siinä onkin tullut jokailtainen iloni suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle siveltynä." - Karoliina

Hempaattisen Hamppu-mustikkaöljy
"Rutikuiva ihoni rakastaa Hempaattisen mustikalla rikastettua hamppuöljyä! Olen käyttänyt tätä suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle viikon verran eikä ihoni enää ollenkaan hilseile. Mahtavasti imeytyvä ihoöljy on minun tämänhetkinen suosikkituotteeni." - Sanna