Helpot smoothiet - juo itsesi entistäkin ehommaksi!

Maastopyöräilijä, Ruohonjuuren asiakas Kristian Ijäs vaihtoi lisäaineet luomuruokaan ja laittoi rasvat remonttiin.
Helpot smoothiet - juo itsesi entistäkin ehommaksi!


Lue tästä Ruohonjuuren asiakkaan Kristianin mietteitä smoothieiden väsäämisestä ja Puhdistamo-sarjan smoothie-aineksista joita hän muun muassa suosittelee helppouden ja hyvien makujen vuoksi:


"Nykyään tulee tehtyä erilaisia smoothieita päivittäin. Vihersmoothie, marjasmoothie, suklaasmoothie, kaikki käy. Aamupalan aloitan kuitenkin yleensä vihersmoothiella johon tulee nippu jotain mahdollisimman vihreää, yksi banaani ja avokadon puolikas. Usein siihen tulee lisättyä myös liotettuja pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, marjoja, chiasiemeniä, baobab- tai moringajauhetta. Siihen vielä kylkeen löysäksi paistetut luomukananmunat ja puuroannos päivän fiiliksen mukaan niin aamupala on aina yhtä juhlallinen ateria.


Helppojahan smoothiet ovat aina tehdä ja niiden avulla saa helposti alas myös sellaista joka ei välttämättä maistu kovinkaan hyvältä yksinään. Jos haluaa lisää ravintoarvoa soseeseensa tai viherpirtelöönsä ja haluaa päästä vieläkin helpommalla niin ruohonjuuresta löytyy valmiita pohjia jotka varmasti rikastuttavat smoothiesi jo entisestään hyvää ravintoarvoa. Suklaasmoothie on niin hyvää että sitä voisi juoda jatkuvasti mutta viherpirtelön keveys ja raikkaus tekee siitä oman suosikkini näistä kahdesta."


Teksti: Kristian Ijäs