Hakaniemen myymälä on vuoden 2021 paras Ruohonjuuri

Lämmin tunnelma, aidot kohtaamiset, loistava yhteishenki ja sydämellisesti sitoutunut henkilö- ja asiakaskunta tekevät Hakaniemen myymälästämme vuoden parhaan Ruohonjuuren.
Hakaniemen myymälä on vuoden 2021 paras Ruohonjuuri

Arkea mullistavien rakennustyömaiden keskellä paistatteleva, sympaattinen ja sinnikäs Hakaniemen myymälämme on selättänyt kaikki haasteet hymyssä suin - hyvään keskittyen ja olosuhteista purnaamatta.

Pienimmän myymälämme ainutlaatuisuutta kuvaa hyvin se, että Hakaniemen Ruohonjuuren henki on vuosien varrella muodostunut käsitteeksi, joka kuvaa yhteisöllisyydestä ponnistavaa, sydämellistä tekemistä ja urheaa puurtamista parempaan päin.

Hakaniemen Ruohonjuuren myymäläpäällikkö Rosa Remes suhtautuu kiitollisuudella ja silminnähden tyytyväisenä puotinsa valintaan vuoden parhaaksi. Myös Rosa kehuu yhteisöllistä meininkiä ja aitoja kohtaamisia asiakkaiden kanssa:

- Meillä on pieni, sydämellinen työporukka ja aivan mahtavat asiakkaat, joiden kanssa vietämme ihania hetkiä ihan joka päivä.Panostamme aitoon, välittävään, leppoisaan ja ihmisläheiseen tunnelmaan.

Rosa kertoo, että myös asiakkaat kiittelevät usein myymälän hyvää tunnelmaa ja ystävällistä, hommansa osaavaa henkilökuntaa. Siksipä Hakaniemessä arvellaankin, ettei myymälän voitto tule ainakaan vakioasiakkaille isona yllätyksenä. Urhoolliset asiakkaat ovat nimittäin pujotelleet Hakaniemen myymälään isojen työmaamyllerrysten läpi - sillä jo päämääränä on hyvän elämän keidas, vaivalloisempikin matka taittuu jouhevasti, vaikka sitten monttuja kiertäen ja työmaa-ajoneuvoja väistellen.

Hakaniemen Ruohonjuuressa odotellaan seutuvien remonttihommien valmistumista ja sitä, että entistä useampi ihminen löytäisi tiensä maailman pienimpään ja kenties sympaattisimpaan Ruohonjuureen. Haluatko sinäkin kokea vuoden parhaan Ruohonjuuren tunnelman? Se onnistuu helposti suuntaamalla osoitteeseen Sörnäisten rantatie 5.

- Lämpimästi tervetuloa, myymäläpäällikkö-Rosa toivottaa!