Goji-marjat ja niiden terveysvaikutukset

Paljon puhtia pienestä marjasta! Goji-marjojen terveysvaikutukset ovat moninaiset, kertoo ravintovalmenteja Samuli Tolvanen. Lue lisää ja innostu itsekin!
Goji-marjat ja niiden terveysvaikutukset

- Goji-marjat nostavat aineenvaihduntaasi, energiatasojasi ja parantavat hormonitoimintaasi, ravintovalmentaja Samuli Tolvanen kertoo.

- Goji-marjoja kannattaa ehdottomasti opetella käyttämään etenkin silloin, kun haluat lisätä mineraalien, antioksidanttien ja aminohappojen saantia ruokavalioosi. Nimittäin gojimarjat sisältävät kaikki tarvittavat aminohapot, joita lihassolumme tarvitsevat päivittäin optimaaliseen palautumiseen ja suoriutumiseen, Tolvanen opastaa.

Goji-marjat sisältävät kahmalokaupalla beetakaroteenia, joka parantaa immuniteettia, näkökykyä sekä tasapainottaa kilpirauhasen toimintaa! Kilpirauhasen toiminta puolestaan määrittelee pitkälti sitä, kuinka tehokkaasti aineenvaihdunta toimii.

- Lisäksi gojimarjat sisältävät runsaasti polysakkaridejä, jotka parantavat kasvuhormonin tuotantoa elimistössä. Kasvuhormonin optimaalinen tuotanto on tärkeimpiä asioita kun haluat parantaa vireystasojasi sekä polttaa rasvaa, Samuli Tolvanen lisää.

Goji-marjat sopii erinomaisesti ihan sellaisenaan naposteltavaksi tai liotettuna salaatteihin, pirteilöihin tai mihin vain!

Lisävinkkejä hyvinvointisi tueksi nappaat nappaat näppärästi Samuli Tolvasen ravintovalmennusryhmästä!

 

Ampaise Ruohonjuuren gojimarja-apajille tästä >>