Get Raw – hyvän mielen herkkuja

Get Raw valmistaa gluteenittomia ja vegaanisia välipaloja, jotka maistuvat mahtavalla ja pukkaavat positiivista energiaa pilvisiinkin päiviin.
Getraw Smulpaj Ruohonjuuri
Äiti ja tytär yhdessä leipomassa keksejä sulassa sovussa - siinä ei toki ole mitään kovin ihmeellistä. Mutta se on vaikuttavaa, että heillä on yhteinen yritys, joka toimittaa tuotteitaan Skandinavian suurimmalle lentoyhtiölle.

Get Raw -yritys sai alkunsa Malmössä, Ulrika von Rosenin ja hänen tyttärensä Carolinan kodissa vuomnna 2013.

- Rakastin kokkaamista lapsuudessani, mutta en niinkään leiponut. Äitini puolestaan leipoi, Get Raw:n Carolina kertoo. 

- Leipominen alkoi kiinnostaa minua kokeiltuani ensimmäistä kertaa raakasuklaakakun tekemistä. Tajusin, että on mahdollista tehdä herkkua, joka tuottaa meille hyvän olon toisin kuin sellainen kaloripitoinen roska, joka ei sisällä mitään ravintoaineita ja joka aiheuttaa vain sokeripiikkejä, ylensyömistä ja ruokariippuvuutta, hän lisää.

Tuon terveellisemmän suklaakakun maistaminen sai aikaan älynväläyksen:

- Siitä hetkestä lähtien tiesin, mitä haluan elämässäni tehdä – rakentaa roskaruuatonta tulevaisuutta ja muuttaa alaa tekemällä karkista terveellisempää, Carolina julistaa.

Seuraava askel oli yrityksen virallinen perustaminen. Carolina otti urakkaan mukaan äitinsä ja kolme vuotta myöhemmin myös veljensä. Kun Get Raw oli pystyssä ja pyörimässä, he alkoivat valmistaa Carolinan reseptien pohjalta pähkinä- ja hedelmäpohjaisia terveyspatukoita, mukaan lukien Vadelmapiiraspatukkaa, jota on nyt saatavilla SAS:in lennoilla.

Vadelmaisen “smulpaj:n” inspiraationa on perinteinen ruotsalainen muropiirakka, mutta Get Raw:n  tapauksessa se loihditaan gluteenittomana ja vegaanisena. 

- Poistimme raffinoidun sokerin ja käytämme vain yksinkertaisia luomulaatuisia ainesosia. Mielestämme tämä on juuri sitä, mitä markkinoilta yhä puuttuu – terveellisempiä makeita välipalaherkkuja, jotka silti maistuvat yhtä hyvältä kuin perinteisetkin, Carolina kertoo. 

- Tuotetta kokeiltuaan monen reaktio on usein ’hyvä ihme, tämähän maistuu ihan epäterveelliselle!’. Tämä on meille loistavaa palautetta, sillä mielestämme välipalat ovat hyväksi kaikille – emme vain halua ihmisten tunkevan roskaruokaa kehoonsa, lisää pökköä pesään Get Raw:n Cecilia Johansson.

Osta Getraw -sarjan terveelliset herkut verkkokaupastamme >>