Georganics: Hampaidenhoidon uudet tuulet

Ruohonjuurenkin hyllyille asiakkaiden toiveiden tuloksena marssineet Georganics-sarjan tuotteet ovat hammaspeikon kauhistus!
Georganics

Georganicsin tarina alkoi vuonna 2015, kun englantilainen Alex Rocchi alkoi valmistaa keittiössään luonnonmukaista hammastahnaa perheelleen. Pian hammastahnoista kiinnostuivat muutkin ja näin syntyi Georganics. Tuotesarja onkin saanut nopeasti jo yli 45 000 tyytyväistä asiakasta ympäri maailman!

Georganics käyttää tuotteidensa raaka-aineina vain luonnonmukaisia kasveja tai suun terveyttä edistäviä mineraaleja. Tuotteet eivät sisällä mitään synteettisiä, mahdollisesti epäterveellisiä ainesosia. Georganics-tuoteperhe on pakattu tyylikkäisiin, helposti kierrätettäviin pakkauksiin ja tuotteet sopivat myös vegaaneille.

Oil pulling: valkoiset hampaat luonnollisesti

Kookosöljyn purskuttelu eli oil pulling edistää suun terveyttä. Idea on hyvin yksinkertainen: suuta huuhdellaan säännöllisesti useita minuutteja kookosöljyllä. Tällä yksinkertaisella toimenpiteellä suu ja poskiontelot puhdistuvat. Oil pulling on kohonnut ilmiöksi sekä maailmalla että Suomessa – Georganics-sarjassa ainoana Suomessa kookosöljyllä purskutteluun on yhdistetty myös aktiivihiili!

Näin öljypurskuttelu onnistuu:

Tee oil pulling mieluiten ensimmäisenä aamulla ennen kuin olet syönyt.

Öljyä otetaan ruokalusikallinen ja sitä purskutellaan suussa 15-20 minuuttia. Alkuun aika voi tuntua pitkältä, mutta äkkiä tähänkin tottuu. Voit myös aloittaa 5-10 minuutilla, jos tuntuu ihan mahdottomalta.

Öljy sylkäistään pois, sitä ei siis nielaista.

Älä sylkäise öljyä lavuaariin tai vessanpönttöön vaan mieluiten roskikseen.

Huuhtele suu ja harjaa hampaat.

 

Valkaisevat ja tehokkaasti puhdistavat hammastahnat

Georganicsin 100% luonnolliset hammastahnat puhdistavat ja sisältävät hampaille tärkeitä mineraaleja kuten kalsiumia, kaliumia, magnesiumia ja piidioksidia. Tuotesarjasta löytyy myös aktiivihiilihammastahna valkaisemaan hampaita. Nämä turvalliset ja hellävaraiset hammastahnat ovat valmistettu vain parhaista laaturaaka-aineista, jotka kaikki ovat orgaanisia ja elintarvikekelpoisia. Hammastahnat eivät sisällä fluoria.

 

Aktiivihiilijauhe – hittituote!

Georganics-sarjassa komeilee myös huippusuosittu hampaidenvalkaisujauhe, joka sisältää hampaita valkaisevaa aktiivihiiltä ja ruokasoodaa sekä ripauksen appelsiinia ja piparminttua estämään tulehduksia ja raikastamaan hengitystä. Aktiivihiilipohjaisten hampaidenvalkaisujauheiden huippusuosio ei ota laantuakseen ja Georganicsin hampaidenvalkaisujauhe onkin riittoisalla koollaan ja edullisella hinnallaan viimeistään se tarpeeksi hyvä syy kokeilla aktiivihiilivalkaisua. Jos kyseiset tuotteet eivät vielä ole tuttuja, tulet yllättymään tehosta!

Osta Georganics-tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>