Flaska-juomapullot – juo itsesi entistäkin ehommaksi!

Lasinen Flaska-juomapullo on katsetta ja käyttöä kestävä elämänkumppani, josta vesikin maistuu kerrassaan mahtavalta.  Flaska auttaa sinua pitämään huolta terveydestäsi ja ympäristöstä.  Flaska-juomapullossa on suojakuori, jotka ehkäisee pulloa rikkoontumasta.
Flaska

Flaska-juomapullot ovat hetken aikaa ihastuttaneet Ruohonjuuren asiakkaita. Mutta miten nämä erityislaatuiset kulauttelukumppanit oikein päätyivät Suomeen? Annetaan niiden maahantuojan Greta Steenvoordenin kertoa!

- Minun ei ollut tarkoitus ryhtyä yrittäjäksi. Flaska tuotteena oli kuitenkin niin vaikuttava, että minusta tuntui, ettei minulla ollut vaihtoehtoja! Teen päätyökseni yritysvastuututkimusta, ja tarkastelen sitä kautta yritysten sosiaalista ja ekologista jalanjälkeä. Yritykseni Suomen Ekoliike Oy sai alkunsa ystävättäreni esiteltyä minulle matkoiltaan löytämänsä ihmeellisen ihanan, ja perin juurin vastuullisesti tuotetun Flaska-juomapullon, joka yksinkertaisesti oli pakko saada Suomeen, Steenvoorden kertoo innostuneena.

- Kun otin yhteyttä Flaskan valmistajaan maahantuonnin aloittamiseksi, tunne poikkeuksellisuudesta vaan vahvistui. Flaska ei valitse yhteistyöhenkilöitään eri maissa kaupallisten intressien pohjalta, vaan sen mukaan kenen arvot vastaavat heidän omia arvojaan. Flaskan 25 maan edustajat muodostavatkin eräänlaisen Flaska-perheen, joka kokoontuu yhteen säännöllisesti keskustelemaan eri maista kumpuavista toiveista ja tulevaisuuden visioista. Tapaamiset järjestetään aina luonnossa, ja niihin liittyy luonnossa liikkumisen lisäksi mm. mindfullnessia, meditaatiota ja muita henkisiä harjoitteita, Grea taustoittaa.

Steenvoorden kertoo, että Flaskan taustalla on kahmalokaupalla mitä moninaisempaa kehitys- ja tutkimustyötä, joka jatkuu edelleen.

- Flaskan erityiskäsitelty lasi vaikuttaa veden rakenteeseen parantaen sen laatua. Veden rakenteeseen liittyvä tutkimus lisääntyy koko ajan, ja moni asiakkaistammekin alkaa jo ymmärtää veden laadun merkitystä terveydellemme, Steenvoorden toteaa .

Flaska on niittänyt kansainvälistä kuuluisuutta vastuullisena yrityksenä

Flaskan vastuullisuus kumpuaa halusta tehdä hyvää - ei halusta tehdä rahaa. Materiaalit ja yhteistyökumppanit valitaan eettinen kulma edellä. Flaska tekee kaikilla markkina-alueilla erilaisia hyväntekeväisyyshankkeita. Tällä hetkellä Flaskalla on meneillään projekti Masaru Emoton laboratorion kanssa, jossa ‘Love and Gratitude’ –mallin myynnistä osa menee lapsille ilmaiseksi jaettavan vesikirjan rahoittamiseen. Kirja pohjautuu Masaru Emoton tunnettuun teokseen ‘Messages from Water’, joka on käännetty myös Suomeksi.

- Yhteiskuntamme on jo vuosikymmeniä liukunut kohti kertakäyttötaloutta. Olen itse lapsesta saakka kokenut syvää luontoyhteyttä, ja surrut monikerroksista välinpitämättömyyttä, jota ihmiset tuntuvat kokevan planeettamme muuta elämää kohtaan, Greta kertoo.

- Lasinen juomapullo on oikein kohdeltuna ikuinen. Toivoisin että jokainen tarkastelisi vaikka kuukauden ajan kuinka monta kertakäyttökuppia, -aterinta ja muovipulloa tuleekaan käyttäneeksi. Se on monelle tiedostavallekin kuluttajalle arvokas ja silmiä avaava harjoitus, Steenvoorden kannustaa.

- Olen sitä mieltä, että on tärkeä tarkastella myös lasin alkuperää. Suhtaudun varauksella esimerkiksi Kiinasta tulevaan lasiin, koska se saattaa sisältää raskasmetalleja ja muita epäpuhtauksia. Flaskan lasipulloaihiot tulevat Italiasta, ja jopa hiekan alkuperä tiedetään.

Flaska-lasipullojen maahantuojan oma suosikki on korkkikuorinen “Elämänkukka”-pullo, jossa kuvituksena oleva symboli on vuosituhansia vanha ja esiintyy lukuisissa muinaisissa, toisistaan irrallisissa kulttuureissa.

- Viimeisimmässä Flaskan maaedustajien tapaamisessa saimme kaikki piirtää kyseisen symbolin. Tuon harjoituksen myötä ymmärsin entistä paremmin symbolin erityisyyden – harjoitus ei ollut lainkaan yksinkertainen!

Greta Steenvoorden suosittelee Flaska-pulloja ihan kaikille - hänen onkin vaikeaa kuvitella asiakasryhmää, jolle Flaska ei sopisi.

- Meidän kaikkien tulee juoda vettä, Greta huudahtaa ja jatkaa:

- Flaska on kestävä lasipullo, joka neljän millimetrin paksuutensa ja kestävien suojakuoriensa ansiosta kestää useimmat arjen kolhut. Lasista ei liukene veteen haitallisia yhdisteitä. Flaska sopii kaikille, jotka miettivät myös tuotteensa alkuperää. Flaska on Euroopassa valmistettu, eettisesti tuotettu ja erittäin hyvännäköinen tuote!

 

Osta Flaska-juomapullot Ruohonjuuren verkkokaupasta >>