Eye q - Saavathan aivosi riittävästi hyödyllisiä rasvahappoja?

Eye q on fiksu valinta kaiken ikäisille ja erityisesti lapsille. Se sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja kliinisesti tutkitussa ja ainutlaatuisessa suhteessa, ilman sokeria tai keinotekoisia maku- ja makeutusaineita.
Eye Q kalaöljy

Puhtaan ja laadukkaan Eye q -kalaöljyn tunnistat kullankeltaisesta väristä ja raikkaasta mausta! Tuotteet valmistetaan ympäristö huomioiden ja tuotteen sisältämän öljyn tuotanto täyttää kestävän kalastuksen kriteerit (Criteria for Products from Sustainable Fisheries) ja tuotannolla on ”Friend of the Sea” – akreditointi. Useat puhdistus- ja analyysivaiheet varmistavat, etteivät tuotteet sisällä mitään mahdollisia epäpuhtauksia, kuten raskasmetalleja tai ympäristöjäämiä. Jokainen tuotantoerä on jäljitettävissä kalastusalukselle saakka. Tuotantoprosessiin kuuluu oleellisesti mahdollisten epäpuhtauksien, kuten dioksiinien, PCB:n ja raskasmetallien poistaminen.

Elimistö tarvitsee välttämättömiä rasvahappoja vuoden jokaisena päivänä mm. aivotoiminnan tueksi. Raikkaanmakuiset eye q –valmisteet sopivat kaikenikäisille varmistamaan riittävän rasvahappojen saannin. Kyseessä on ainutlaatuinen yhdistelmä monityydyttämättömiä rasvahappoja EPA:aa, DHA:ta ja GLA:ta kliinisesti tutkitussa 9:3:1 suhteessa.

Kehollamme ei ole vapaapäiviä rasvahappojen tarpeen suhteen vaan tarvitsemme niitä päivittäin. Eye q sisältää tärkeitä EPA-, DHA- sekä GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa ja kliinisesti tutkitussa 9:3:1 suhteessa. kanssa. Kaikenikäisille soveltuvaa tuotetta saa nesteenä, pureskeltavina ja tavallisina kapseleina. Erityisesti pikkuväelle tarkoitetut mansikanmakuiset pureskeltavat kapselit on makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla.

 

Osta Eye q -tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta >>