Etäapua ihopulmiin!

Älä jää yksin ihohaasteidesi kanssa - anna meidän auttaa! Ruohonjuuren ja Ihohoitola Lupauksen ihonhoitokonsultaatioista saat henkikökohtaisia neuvoja juuri Sinun ihosi hyvinvoinnin ja kauneuden tueksi.
Etäapua ihopulmiin!

Iho on ihmisen suurin elin ja sen kunto vaikuttaa hyvinvointiimme ja elämänlaatuumme varsin monella tapaa. Iho-ongelmien kanssa ei todellakaan kannata jäädä murehtimaan yksin; apua on saatavilla!

Asiakkaiden toiveidemme tuloksena aloitimme yhteistyön osaamisestaan kuuluisan Ihohoitola Lupauksen kanssa, jonka ammattitaitoiset ja ystävälliset ihoasiantuntijat auttavat videokonsultaatioiden muodossa kaikenlaisissa ihonhoidon kysymyksissä laaja-alaista tietotaitoaan hyödyntäen.

Ihohoitola Lupauksen asiantuntijat ovat erikoistuneet ihonhoidon haastavimpiin tapauksiin (mm. rosacea, akne, atopia, pod) ja monialainen osaamisensa ulottuu pintaa syvemmälle. Tarjalla on kerryttänyt vahvaa kokemusta paitsi kosmetologina myös niin kemian kuin farmasiankin alalta ja Ida on kouluttautunut sekä kosmetologiksi että sairaanhoitajaksi. Erityistä on myös kaksikon syvällinen raaka-aineosaaminen, joka osaltaan myös varmistaa sen, että ihyonhoitosuositukset osuvat nappiin.

Videokonsultaation muodossa Ihohoitola Lupauksen ammattilaiset tukevat Sinua ja ihoasi myös monenlaisissa elämäntilanteissa - hektinen elämä stresseineen ja mahdollisine uniongelmineen vaikuttaa ihoon, samoin esimerkiksi raskaus ja muut elämänmullistukset. Nyt laitetaan kaikki osaaminen peliin ihohaasteidesi ratkaisemisen puolesta!

Ihonhoidon erityisasiantuntijan tekemä videokonsultaatio (kesto 30 minuuttia) maksaa vain 19 euroa ja siihen sisältyy henkilökohtaisen opastuksen lisäksi alekoodi Ruohonjuuren verkkokauppaan.

Varaa oma konsultaatioaikasi Ihohoitola Lupaukseen tästä!