Crazy Coco -kombuchat sammuttavat janon huisin herkullisesti!

Crazy Coco  -kombuchat sammuttavat janon huisin herkullisesti!

Crazy Coco Oy on vuonna 2017 Janne Juutilaisen ja Juha Vesikansan perustama suomalainen pieni ja innovatiivinen juoma-alan start up -yritys. Suositun merkin takana hääräävät kaverukset heräsivät pohtimaan millaisia ominaisuuksia he itse hyvinvointijuomissa arvostavat. Pieni idean siemen lähti kasvamaan ja pian kaksikko huomasikin luoneensa sarjan supersuosittuja juomia.

- Yleisesti terveellisemmät vaihtoehdot sekä ruokavalion luonnollisuus ovat olleet meille tärkeitä asioita ja havaitsimme, että myös juomapuolella olisi kysyntää tämän tyyppisille tuotteille. Tutkittuamme asiaa ja markkinapotentiaalia tarkemmin syntyi ajatus kehittää ja tuoda markkinoille kookosveteen pohjautuvat funktionaaliset energiajuomat, jotka edustavat uutta sukupolvea luonnollisten juomien kategoriassa, kaverit summaavat.

Crazy Coco

Kombuchat olivat juomina kaveruksille tuttuja jo entuudestaan ja alusta asti olikin varsin selvää, että kaverukset tulisivat laajentamaan energiajuomista alkanutta juomaportfoliota suuremmaksi. Luonnollisena jatkumona Janne ja Juha toivatkin markkinoille Crazy Coco – kombuchat jo syksyllä 2019.

- Aidot kombuchat istuivat tuotteena arvoihimme ja luonnollisten juomien portfolioon enemmän kuin hyvin, he muistelevat.

Ruohonjuuri Crazy Coco kombucha

- Kun kartoitimme kombuchajuomien markkinapotentiaalia, tavoitteenamme oli löytää perinteisin menetelmin autenttista kombuchaa kunnolla fermentoimalla tekevä toimija (käytämme siis juomiemme valmistukseen kumppania), sillä halusimme lanseerata aidot ja laadukkaat pienpanimokombuchat. Neljä ensimmäistä kombuchaamme olivat inkivääri, seljankukka, ruusu ja persikka.

Miksi kombuchanne ovat muovipulloissa?

- Tiesimme, että pakkauskysymys on haaste ja käytännössä kaikki aidot, pitkään fermentoidut kombuchat joudutaan säilyttämään kylmässä jälkifermentoitumisen välttämiseksi. Saimme selville, että jälkifermentoitumista on mahdollista kontrolloida ja löysimmekin Bulgariasta pientoimijan, jolla oli ratkaisu jälkifermentoitumisen kontrollointiin siten, että juomat voidaan pullotuksen jälkeen säilyttää huoneenlämmössä, kaverukset kertovat.

Lasipullot eivät tulleet kysymykseen, sillä ne eivät välttämättä olisi kestäneet huoneenlämmössä syntyvää pientä painetta, jolloin ainoaksi pakkausratkaisuksi jäikin vahva PET-pullo. Juttuhan on niin, että mikäli Crazy Coco -kombuchat pakattaisiin tavallisiin lasipulloihin, täytyisi ne myös säilyttää kylmässä. Janne ja Juha näkivät kuitenkin selkeän edun huoneenlämmössä säilyvässä aidossa kombuchassa, sillä myymälöiden kylmätilat sekä Suomessa, että maailmalla ovat varsin rajalliset. Muovipullot ovat myös hurjan paljon kevyempiä ja tästä syystä niiden logistinen hiilijalanjälki on pienempi. Näistä syistä tuotteet päätettiin lanseerata nykyisissä muovipulloissa.   

Inkivääri-kombucha suurimmassa suosiossa!

-Tällä hetkellä suosituin kombuchamme on inkivääri. Inkivääri on makuna sellainen klassikko teepohjaisen kombuchan kanssa ja kyllähän se aina toimii! Melkein kaikilla kombucha -brändeillä on inkivääri mukana makupaletissa ainakin jossain muodossa, kaksikko toteaa yhdestä suusta.

Crazy Coco aloitti ensimmäisenä kotimaisena juomabrändinä  kombuchojensa hiilijalanjäljen kompensoinnin.

- Luonnollisuus ja vastuullisuus kuuluvat brändifilosofiaamme ja halusimme ottaa ensimmäisenä tämän askeleen, Juha ja Janne toteavat kuin yhdestä suusta.

Crazy Coco -kombuchat  valmistetaan vain parhaista raaka-aineista perinteisin menetelmin käsityönä ja kaikki kombuchat ovatkin pastöroimattomia, luomua, vegaanisia, gluteenittomia, eivätkä ne sisällä lisä- ja säilöntäaineita. Lisäksi ne ovat vähäkalorisia ja kunnolla fermentoituja, joten ne sisältävät erinomaisen paljon hyvä bakteereja. Mainiot juomat sopivatkin lähes kaikkien janoa sammuttamaan, mistä niiden suosio omalta osaltaan kertookin.

Ruohonjuuri Crazy Coco

Crazy Coco tekee hyvää!

Crazy Coco tarjoaa ainutlaatuisen virkistävän makuelämyksen ja asiakkaat voivat aina luottaa tuotteiden täyteläiseen ja raikkaaseen makuun, virheettömään ja tasaiseen laatuun sekä sataprosenttiseen elintarviketurvallisuuteen, vastuullisuutta unohtamatta.

- Jokapäiväistä toimintaamme ohjaavat eettisen liiketoiminnan periaatteet, joihin kuuluvat sosiaalinen vastuullisuus ja avoimuus. Toimintaamme johdetaan systemaattisesti asiakkaita ja sidosryhmiä tasapuolisesti kunnioittaen. Omaa hyvinvointia tukee hyvä omatunto, jonka saat kehollesi ja ympäristöllesi ystävällisistä valinnoista.

Kombuchat ovat meillä tällä hetkellä Suomessa selkeä ykköstuote. Se on meistä itsestämmekin hyvin mielenkiintoinen ja todella moniulotteinen tuotekategoria eikä kombuchoihin kyllästy millään, kaverit kiteyttävät lopuksi ajatuksiaan.

Greazy Coco

Iske kiinni ja ihastu itsekin - Crazy Coco -kombuchat löydät täältä!