Chlorellan terveyshyödyt

Chlorella-levä on ravinnetiheä terveyspommi: fiksu valinta hyvinvointisi tueksi.
Chlorellan terveyshyödyt

Aasiassa chlorellaa on jo kauan käytetty yleisesti ravintoa rikastamassa. Myös länsimaissa chlorellan nauttiminen on yleistynyt - ja iso osa Ruohonjuuren asiakkaistakin lienee ainakin testannut sitä. Eikä suotta: kyseisen mikrolevän terveyshyödyistä löytyy kosolti tutkimustuloksia. Chlorella on mitä mainioin ravintopommi, joka tukee terveyttä monella tavalla.

Chlorella ravitsee

Chlorella (Chlorella vulgaris) on yksisoluinen makean veden levä, joka sisältää valtavan määrän kropallemme  tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Chlorella on pullollaan proteiinia. Tiesitkö, että yhdessä ruokalusikallisessa chlorella-jauhetta on yli 8 g proteiinia? Lisäksi yhdestä ruokalusikallisesta saa myös monen muun vitamiinin ja hivenaineen päivittäisen tarpeen tyydytettyä, kuten 143 % A-vitamiinia, 101 % rautaa ja 66 % sinkkiä. Luvut ovat päivittäisiä saantisuosituksia.

Chlorella puhdistaa

Chlorella on tunnettu myös sen puhdistavista ominaisuuksista ja se  toimii erityisen tehokkaana raskasmetallien poistajana. Chlorella on kelaatti, joka sitoo itseensä raskasmetalleja ja kuljettaa ne pois elimistöstä. Tutkimusten mukaan 90 päivän päivittäinen chlorellan nauttiminen vähensi huomattavasti kehon raskasmetallijäämiä. Chlorellaa on myös tutkittu sen immuniteettia boostaavien ominaisuuksien vuoksi ja positiivisesta vaikutuksesta immunijärjestelmän toimintaan.

Chlorellan muita terveyshyötyjä

Chlorella voi auttaa rasvaprosentin, kolesteroliarvojen sekä veren glukoosipitoisuuksien hallinnassa.

Chlorella toimii myös antioksidanttina taistellen terhakkaasti kehon hapetusstressiä vastaan. Tutkimuksia löytyy myös chlorellan avituksesta verenpaineen tasapainottamisessa.

Chlorellaa on helppo nauttia jauheena tai puristeina - testa ja koe chlorellan ravitseva teho!