CBD-kosmetiikka: Hemptouch

CBD-pitoiset ihonhoitotuotteet villitsevät kosmetiikkamaailmaa! CBD.tä sisältävän kosmetiikan kehutaan tekevän iholle melkein ihmeitä. Mutta mistä kummasta oikein on kyse?
CBD-kosmetiikka Hemptouch

Hyökyaallon lailla suosioon etenkin terveystietoisten jenkkien ja brittien keskuudessa vyörynyt CBD-kosmetiikka on saapunut myyntiin myös Ruohonjuureen! Ensimmäisenä hyllyillemme ehti Hemptouch-sarja, jossa tehoaineena komeilee juurikin kannabidiolikimara CBD, joka on niittänyt mainetta etenkin kuivan ihon ja ihoärsytysten hoitajana ja tehokkaana apuna moninaisissa ihottumissa.

CBD.tä sisältävän kosmetiikan kehutaan tekevän iholle melkein ihmeitä. Mutta mistä kummasta oikein on kyse?

CBD:n hyödyt ihonhoidossa

Kannabidiolien (joista käytetään usein lyhennettä CBD) on todettu hillitsevän tulehduksia ja lievittävän kipua. Tulehduksia hillitsevänä CBD:tä sisältävä kosmetiikka hoitaa tehokkaasti akneihoa rauhoittaen ja raviten sitä samanaikaisesti.

CBD:llä on myös ihon öljyntuotantoa tasapainottava vaikutus, jonka ansiosta ihon kosteustasapaino pysyy ihanteellisena: iho ei rasvoitu liikaa eikä toisaalta myöskään kuivu.

Kaiken kukkuraksi CBD:lla on myös anti aging -vaikutuksia. Se taistelee rinta rottingilla ryppyjä ja juonteita vastaan torjuen urheasti ikääntymisen merkkejä.

Kokemuksia CBD-kosmetiikkatuotteista ihohaasteiden voittamisessa

Atooppisesta ihosta, psoriasiksesta ja ihottumista kärsivät ovat saaneet myös verratonta apua CBD:llä rikastetuista kosmetiikkatuotteista.

CDB-kosmetiikasta on saatu ulkoisesti iholle siveltynä apua mm. nivelten turvotukseen, akneen, ihottumiin, proriasikseen, kuivaan ihoon ja kipuihin.

Kipuja karkottava teho perustuu siihen, että CBD vaikuttaa endokannabinoidireseptoreiden toimintaan. Näin se lievittää tulehduksia ja toimii lisäksi hyvässä yhteistyössä aivojen välittäjäaineiden kanssa. CBD-salvojen on havaittu helpottavan niin nivel- kuin lihaskipujakin.  

Ennen CBD-voiteiden sivelemistä iho kannattaa puhdistaa, jotta arvokkaita antimia sisältävät ainekset pääsevät vaikuttamaan tehokkaasti. CBD-voiteita tai -salvoja kannattaa levitellä iholle reilu kerros – määrässä ei kuitenkaan ole järkevää liioitella.

Ruohonjuuren valikoimiin uusina asteelleet Hemptouch-tuotteet on kehitetty suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla. Kaiken ytimessä on luonto ja tasapaino. Yrityksen perustajajäsenen mukaan paras tapa auttaa ihoa onkin tukea sen omia, hoitavia ominaisuuksia, jotta iho palautuu ja hoitaa itse itseään. Hemptouchin arvopohjaan kuuluvat vahvasti myös kestävyys, avoimuus ja rehellisyys. Hemptouchin CBD-pitoiset ihonhoitotuotteet on suunniteltu huolella ja riittävän yksinkertaisiksi, jotta ne sopivat herkimmällekin iholle ja tukevat ihon luonnollista toimintaa. Suosittelemme testaamaan!