Asiakkaat ihastuivat Jyväskylän Ruohonjuureen

Ruohonjuuren ensimmäinen myymälä Jyväskylään on saanut innostuneen vastaanoton asiakkaiden parissa.
Ruohonjuuri Jyväskylä


Luomuruokaan, superfoodeihin, terveystuotteisiin ja luonnonkosmetiikkaan erikoistuneen kauppaketju Ruohonjuuren ensimmäinen myymälä Jyväskylään on saanut innostuneen vastaanoton.


“Mä oon niin onnellinen siitä, että tulitte tänne.”


“Todella upea ja pirteä myymälä”.


“Niin paljon ihania tuotteita täällä että on pakko tulla käymään useasti.”


“Teidän liike on just sitä mitä mä tarvitsen!”


“Mä en ole löytänyt näitä tuotteita mistään muusta kaupasta ja teillä niitä on!”


Muun muassa näin innostunein sanoin kommentoivat asiakkaat Jyväskylän upouuteen Kauppakeskus Seppään viime viikon torstaina 26.10. avautunutta Ruohonjuuren myymälää, eikä ihme - saapuihan Ruohonjuuri Jyväskylään juurikin runsaiden asiakastoiveiden innoittamana.


“Meillä on ollut erittäin huikeat ja iloisen vilkkaat avajaiset. Ihmiset ovat haltioissaan Ruohonjuuren saapumisesta Jyväskylään. Supersuosion heti avajaisissa ovat saaneet jyväskyläläisen perheyrityksen Foodinin kookosöljy ja viherjauhe, joita tilasimme kovan menekin vuoksi tilasimme jo lisää ilahduttamaan asiakkaita. Avajaistarjousten lisäksi teevalikoimamme on ollut erittäin suuressa suosiossa", Jyväskylän Ruohonjuuren myymäläpäällikkö Juuso Autere iloitsee.

Kehujen lisäksi paukkuivat myös myyntiennätykset:


“Jyväskylän Ruohonjuuressa on muutaman päivän aikana myyty kookosöljyä ja chia-siemeniä kolme kertaa enemmän kuin viime syksynä avattujen Espoon Ison Omena- ja Sello-kauppakeskusten Ruohonjuurten avajaistohinoissa. Teimme Jyväskylässä avajaismyyntiennätykset!”, Ruohonjuuren markkinointipäällikkö Johanna Koskinen iloitsee.


Ruohonjuuri on tunnettu myymälöiden elämyksellisyydestä ja asiakkaille järjestettävistä tapahtumista. Koska Ruohonjuurta on toivottu paljon Jyväskylään juurikin asiakkaiden toimesta, myös Jyväskylän myymälälle on haluttu tehdä erilainen lanseeraus kuin muihin myymälöihin on perinteisesti tehty.


“Kiitokseksi siitä, että meitä on toivottu niin paljon Jyväskylään, järjestämme asiakkaillemme 4.11. avajaiskeikan, jossa esiintyy paikallista parhaimmistoa: Litku Klemetti ja Muuan Mies”, kertoo Johanna Koskinen.


Myös Ruohonjuuren työntekijät ovat mukana Jyväskylän myymälän avaamisessa, joten samana päivänä järjestetään myös Ruohonjuuren virkistyspäivät Jyväskylässä ja luvassa on myös kävelykadulla yllätysperformanssi.


Lisätietoa:


Ruohonjuuri Oy, myymäläpäällikkö Juuso Autere,  044 739 1735, etunimi.sukunimi@ruohonjuuri.fi


Ruohonjuuri Oy, markkinointipäällikkö Johanna Koskinen, 050 337 0072, etunimi.sukunimi@ruohonjuuri.fi