Ashwagandha - paljon hyötyä ja iloa!

Ashwagandha on adaptogeeni, joka rauhoittaa ylivireistä, nostattaa alavireistä, nukuttaa unetonta ja tuo todellista toimintatarmoa silloin, kun lempi on lerpallaan.
Ashwagandha - paljon hyötyä ja iloa!

Stressiä pukkaa ja Höyhensaari on monella hukasta nykyajan urbaanien haasteiden tiimellyksessä. Kun virikkeitä on taatusti enemmän kuin Vilkkilässä kissoja, ei aikaa rauhoittumiselle ole aina helppoa löytää. Stressinhallintaan on tarjolla monia keinoja aina hengitysharjoituksista metsäkävelyihin ja monenlaisiin leppoistamisvinkkeihin saakka.

Myös ravintolisäpuolella kuuluu nyt uutta stressin helpottamiseen. KSM66-ashwagandha on viimeaikoina mullistanut markkinan ylikierroksia laannuttavan tehonsa ansiosta. Mutta mikä ihme KSM66-ashwagandha oikein on ja miksi se auttaa stressin?

Ashwagandhan terveysvaikutukset

Ashwagandha-kasvin (Withania somnifera) juurta on hyödynnetty kautta aikojen. Tämä "Intian ginsenginä" tunnettu kasvi on ollut yksi tärkeimmistä yrteistä intialaisille satojen vuosien ajan.

Eikä ollenkaan ihme: aswagandha lisää fyysistä ja henkistä suorituskykyä sekä vahvistavan elimistöä ja tukee elimistön palautumista stressistä.  Se  myös tasapainottaa mieltä ja laskee kierroksia. Siksi se onkin oivallinen apuri oravanpyörässä vipeltävälle.

Toimintatarmoa palauttavaa ja buustaavaa ashwagandhaa suositellaan usein urheilijoille suorituskyvyn kohentamiseksi ja ikäihmisille mielen suorituskyvyn lisäämiseksi, erityisesti muistihäiriöihin.

Ashwagandha on suorastaan hämmästyttävä kasvi mitä moninaisempien terveyshyötyjensä ansiosta. Maksaa vahvistava, kilpirauhasen toimintaa tukeva “ihmeyrtti” on mineraali- ja rautapitoinen puhtipommi. Hermostoa vahvistavana yrttinä se auttaa kehoa säätelemään stressiä ja se saattaa myös tuoda apua uniongelmiin. Se on myös mainio tuki miehiselle terveydelle. Hedelmällisyyttä lisäävä, seksuaalista halukkuutta nostattava yrtti saattaa tuoda helpotusta myös impotenssiin.

Eikä tässä vielä kaikki: Ashwagandhan on lisäksi tutkittu parantavan sydän- ja verisuonten terveyttä ja olevan hyväksi myös hengitysteille.

 

Harmonia KSM66-ashwagandha: maailman tutkituin ja tehokkain ashwagandha

Ruohonjuuren valikoimiin juuri tullut KSM66 on tutkitusti maailman tehokkainta ja siten parasta ashwagandhaa. KSM66-ashwagandhaa on helppoa nauttia kätevissä kasviskapseleissa, joten se sopii mainiosti myös heille, joille ashwagandha-jauhe on liian tujua tavaraa.

Harmonia KSM66-ashwagandha on kliinisin testein tutkittua, luomuviljeltyä, kokonaisvaltaisesti hyvää tekevää aswagandha-yrttiä, jota myös “Ayurvedan prinssiksi” joskus kutsutaan.

Todella toimivaan muotoon pakattu ja näppärästi kapseleina nautittava Harmonia KSM66 tuo tyyneyttä ja mielenrauhaa esimerkiksi stressin kourissa kiermurtavalle. Ashwagandhasta voi olla myös apua uniongelmiin sekä hedelmällisyyteen - sekä miehillä että naisilla.

Harmonia KSM66 on Full Spectrum-ashwagandhaa ja se on valmistettu ayurvedisen perinteen mukaisesti ympäristöystävällisellä ja puhtaalla menetelmällä veden ja maidon seoksella, jonka kehittäminen kesti kokonaiset 14 vuotta. Valmistamiseen ei ole käytetty liuottimia tai alkoholia.

Testaa ja totea terhakoittava teho ihan itse!