Anna lehtikaalin rikastaa ravintosi!

Tiesitkö, että lehtikaali on yksi ravinteikkaimmista vihanneksistamme?
Anna lehtikaalin rikastaa ravintosi!Reilu vuosi sitten lehtikaalin suosio räjähti käsiin ja tuo trendikaali olikin yhtäkkiä kaikkien huulilla. Jopa Beyoncé tanssi musiikkivideollaan college-paidassa, jonka rintamusta varsin näyttävästi koristi sana ”KALE”. Kuulopuheiden mukaan myös McDonald’s harkitsi ottavansa lehtikaalia valikoimaansa viheryttämään.


Kuiturikas lehtikaali sisältää runsaasti ravintoaineita, etenkin A-, ja C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia sekä proteiinia. Jopa 39% lehtikaalin painosta on proteiinia, minkä takia se onkin erittäin ravinteikas vaihtoehto etenkin kasvissyöjien ruokavalioon. Lehtikaali sisältää myös terveyttä edistäviä Omega-3 rasvahappoja sekä K-vitamiinia.


Ehkäpä iisein tapa nauttia lehtikaalin hyödyistä on nauttia sitä lehtikaalijauheen muodossa. Lehtikaalijauheesta saat tämän vihreän voimakasvin hyödyt elimistöni iloksi varsin vähällä vaivalla – ja vieläpätiiviissä ja helppo käyttöisessä muodossa.

 


Asiakkaamme suosittelee lehtikaalijauhetta:


"Loistavan makuinen viherjauhe! Laitan tätä mm. kikhernemunakkaaseen ja salaatinkastikkeeseen. Sopii hyvin ruoanlaittoon ja antamaan makua muihin viherjauheisiin." - Anna
Lehtikaalijauhetta on helppoa käyttää: lisää sitä smoothien sekaan tai vaikkapa piirakoihin! Voit vallan mainiosti myös viimeistellä raikkaan salaattiannoksesi ravinteikkaalla ja maultaan täyteläisellä lehtikaalijauheella. Ruohonjuuresta löydät luomulaatuista lehtikaalijauhetta Foodin-sarjan pusseihin pakattuna.


Lehtikaalisipsit ovat fiksuja napsipaloja


Monen mielestä herkullisin tapa nauttia lehtikaalin iloista on pistellä poskeensa kaalia sipsimuodosssa. Nekin löydät Ruohonjuuresta, tottakai!