Ainutlaatuisia ionisia mineraaleja sisältävä Ketokamun Ellu nesteyttää tehokkaasti ja maistuu mahtavalta

Ketokamun tuotekehitysjohtaja Markus Lundström on kehitellyt Ketokamulle ainutlaatuisen ja ihan oikeasti maailmanluokankin standardit uusiksi laittavan elektrolyyttijauheen, Ellun. Mikä tämä huipputuote on ja mikä tekee siitä niin ainutlaatuisen?
Ainutlaatuisia ionisia mineraaleja sisältävä Ketokamun Ellu nesteyttää tehokkaasti ja maistuu mahtavalta

Ellun tuoteidea lähti tarpeesta tuoda markkinoille simppelisti maailman paras elektrolyyttijauhe. Vaikka markkinoilla onkin jo korkealaatuisia elektrolyyttijauheita, kehitys kehittyy ja Ketokamulla koettiin, että nyt olisi aika nostaa tämä kategoria kokonaan seuraavalle tasolle.

Elektrolyyttijauhetta kehitellessään Ketokamun Markus uppoutui antiikin filosofiaan ja ajatukseen makro- ja mikrokosmoksesta. Tämän filosofian mukaan maailmankaikkeudessa maapallo on isossa mittakaavassa sama kuin ihminen. Kun tarkastellaan maapallon ja ihmisen mineraalikoostumusta, ne ovat miltei tai lähes samat. Kiehtovaa!

Eikä siinä vielä kaikki. Jos lähdetään analysoimaan vieläkin tarkemmin, huomataan, että myös mineraalien pitoisuudet ovat suhteellisesti hyvin samankaltaisia.

Tulevaisuuden ravitsemus löytyy merestä, niin myös Ellun tärkein raaka-aine

Mutta filosofointi sikseen. Ketokamun unelmana oli siis luoda mahdollisimman luonnollinen elektrolyyttijauhe. Ja samalla maailman paras elektrolyyttijauhe, joka rakennetaan komponenteista vähän kuin alkemistityyliin.

Konsultoituaan useita lääkäreitä ja biohakkereita sekä käytettyään lukuisia tunteja tutkimustyöhön Markus totesi, että ei kannata lähteä ‘merta edemmäs kalaan’ vaan itse asiassa juuri mereen. Kuten jo Jacques Cousteau aikanaan sanoi: "Tulevaisuuden ravitsemus löytyy merestä".

Elektrolyyttijauheeseen kuuluu olennaisena osana suola. Suolasta on kuitenkin 80 % natriumia ja kloridia. Markus mietti, miten saisimme nostettua hieman muiden meressä olevien mineraalien määrää kuitenkin niin, että tärkeimpiä elektrolyyttejä kuten natriumia, kaliumia ja magnesiumia tulisi riittävästi. Olisi hyvä mennä juuri nuo makromineraalit edellä, mutta kuitenkin myös tarpeellisten hivenaineiden, eli mikromineraalien määrää tulisi nostaa, jotta saisimme koko mineraalien kirjon hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Ketokamun Ellu-jauheen merimineraaliuute tulee Utahin suuresta suolajärvestä, joka on itse asiassa vanha sisämeri - siitäkin siis nimi merimineraaliuute, vaikka nykyteknisesti kyse onkin järvestä (onhan tuotteen pohjana toki myös raffinoimaton aurinkokuivattu Guerande-merisuola). Utahin iso suolajärvi kerää vuosittain yli seitsemän miljoonaa kiloa lisää arvokkaita mineraaleja, kun mineraaleja kerätään sieltä (vettä haihdutetaan savialtaissa) hellävaraisesti miljoonan kilon verran per vuosi. Kyse on siis varsin ehtymättömästä mineraalivarannosta!

Tavanomaisessa raskaammin käsitellyssä mineraaliuutteessa olevat mineraalit eivät imeydy niin helposti kuin luonnostaan ionisessa tilassa olevan uutteen mineraalit. Tavanomaisen uutteen mineraalit kulkevat helposti ruoansulatuskanavamme läpi ja voivat aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia, sillä keho ajattelee ionisoimattomat mineraalit ikään kuin kuituina tai eräänlaisina ohikulkijoina, jotka poistuvat kehosta ulos luontaista reittiä jäämättä elimistön hyödyntämiksi. Ellun mineraalit imeytyvät puolestaan lähes välittömästi -- pääosin juurikin ionisten ominaisuuksiensa ja oikein rakennetun reseptiikan vuoksi. Ellu on tästä syystä myös hyvin vatsaystävällinen!

Lisäksi ionisessa merimineraaliuutteessa oleva sähkövaraus voi toimia antioksidatiivisesti elimistössämme luovuttamalla vapaan elektronin ja täten neutraloimalla vapaan happiradikaalin. Ellu-jauhe käy täten mainiosti myös veden elävöittämiseen. Elävöittäminen perustuu juurikin tuotteen ionisiin mineraaleihin.

Toisaalta sähkövarauksen sisältävä ioninen merimineraaliuute käyttäytyy elimistössä samalla tavalla kuin runsaammin mineraaleja sisältävä elävä ruoka, kuten vaikkapa raa’at vihannekset. Eli lyhyesti, Ellussa mineraalit ovat niin elävässä muodossa kuin vain mahdollista, koska merimineraaliuutteen tarkasti kehitetty valmistusmenetelmä ja näin ollen tuloskin on hellävarainen ja täysin luonnollinen.

Uute valmistetaan mekaanisesti ilman kemikaaleja patentoidulla ConcenFlo™-menetelmällä. Menetelmässä ei käytetä sähköä lainkaan, vaan tarpeellinen energia saadaan suoraan auringosta, lämpöenergian muodossa. ConcenTrace®-merimineraaliuute on siispä hyvin ekologista sorttia, mikä ei välttämättä ole täysin itsestäänselvyys, kun puhutaan tavanomaisemmin erilaisten mineraalien “louhimisesta”. Ellun tapauksessa raaka-aineena on vanhan sisämeren vesi ja työjuhtana aurinko. Sen monimutkaisemmaksi ei tapauksessamme ole syytä mennä. Luonto hoitaa homman!

Ellu sisältää oivallisia ORMUS-mineraaleja

Kenties maailman parhaasta ionisesta mineraaliuutteesta puhuttaessa täytyy myös ehdottomasti mainita ORMUS-mineraalit (Orbitally Rearranged Monoatomic Elements, tunnetaan myös nimellä ORME). Tällaiset mineraalit koostuvat vain yhdestä atomista. Esimerkiksi ORMUS-kulta on yksiatominen kulta eikä rypäs kulta-atomeja, kuten jaksollisen järjestelmän kulta on.

Vaikka jaksollinen järjestelmä ei tunne ORMUS-mineraaleja eikä nykytiedekään niitä välttämättä osaa hahmottaa, näiden mineraalien olemassaolo on jo tiedetty vuosituhansia. Itse asiassa niistä on olemassa lukuisia ikivanhojakin sovellutuksia terveyden ylläpitoon, aina muinaisen Egyptin ajoilta. ORMUS-mineraaleja ollaankin pidetty erityisesti ikääntymisen merkkejä hidastavina, varsinaisina anti aging -mineraaleina!

ORMUS-mineraalit tuovat sellaisia palikoita kehoomme, joita monikaan ei ole saanut merkittävissä määrin kenties vuosikausiin. Eipä siis mikään ihme, mikäli Ellua nauttiessa olo saattaa nopeastikin vetreytyä. Tähän toki vaikuttaa merimineraaliuutten lisäksi kaikki muutkin tuotteen komponentit. Meissä on hyvin pieniä määriä mm. jalometalleja, joita meidän tulisi myös saada ravinnon mukana. Ioninen merimineraaliuute sisältää näitä ja vieläpä luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa, joten ei ihme, jos Ellua nautittuaan saa puhtia!

Yhdessä annoksessa, eli viidessä grammassa Ellua on 100 mg merimineraaliuutetta. Määrä on tarkkaan harkittu, eikä esimerkiksi yliannostuksen vaaraa ole ohjeenmukaisilla annoksilla käytettynä.

Ellu on muutakin kuin vain elektrolyyttejä

Ainutlaatuinen merimineraaliuute ei ole ainoa asia, joka tekee Ellusta mahtavan tuotteen. Myös Ellun muut ainesosat on tarkkaan harkittu ja parhaita mahdollisia, vieläpä järkevään hintaan. Tarkoituksena oli tehdä maailman parhaan elektrolyyttijauheen lisäksi helposti lähestyttävä kohtuullisen hintapisteen tuote, jolla mahdollisimman moni pystyisi testaamaan, mitä vaikutuksia se tuottaa juuri hänelle. Jos huomaat Ellua nautittuasi hyviä vaikutuksia olossasi, Ellu kannattaa ottaa päivittäiseen käyttöön oman hyvinvoinnin tueksi.

Hyvinä vaikutuksina Ellun käytöstä voi seurata muun muassa parempaa kestävyyttä ja pirteyttä. Ellu voi vähentää myös suonenvetojen esiintymistä. Ellussa on myös esimerkiksi MSM:ää, joka on hyvä korjaamaan kehon rakenteita sekä edelleen parantamaan tuotteen tehoa. Siitä saa myös kehossa tarvittavaa arvokasta orgaanista rikkiä. Ellun C-vitamiini buustaa kehon omaa kollageenituotantoa, jälleen hyvä anti aging -ominaisuus!

Kesän juhliin ja rientoihin valmistautuessa kannattaa muistaa Ellu: ennen juhlintaa voi tehdä Ellulla elektrolyyttitankkauksen, huikata hieman elektrolyyttejä myös juhlinnan aikana ja jatkaa seuraavana aamuna. Näin menetellen voi välttyä pahimmilta juhlimisen seurauksilta.

Jos elektrolyyttijauheita ei ole tullut käytettyä, Ellun hinta voi tuntua kirpaisevalta. Kuitenkin purkissa on monta annosta, ja itse asiassa annoksen hinnaksi tulee sama kuin sokerisella kaupan mehutetralla - kumpaa sinä mieluummin nauttisit hyvinvointisi tueksi?

Kun maailman parhaat ainesosat oli saatu kokoon, säädettiin Ketokamu-tiimin voimin ja lukuisten testaamisten jälkeen maut vielä kohdilleen. Lopputuloksena on maailman parhain elektrolyyttijauhe kahtena eri makuvariaationa: mansikka-limenä ja appelsiini-colana. Kaiken kukkuraksi Ketokamu vieläpä sai yksinoikeuden mahtavaan merimineraaliuutteeseen!

Ketokamu maistattaa Ellua Ruohonjuurissa kesän aikana, tule maistelemaan ja koe meren voima!