Ainoa ja verkkokauppa ovat vuoden parhaat Ruohonjuuret

Vuoden parhaaksi Ruohonjuureksi valittiin tänä vuonna Ainoan myymälä sekä verkkokauppa. Parhaaksi valittuja oli tänä vuonna poikkeuksellisesti kaksi, koska myös ajat ovat olleet poikkeukselliset. Pandemia on haastanut kaikkia myös Ruohonjuuren myymälöitä muovaamaan toimintaansa kulloistakin tilannetta vastaamaan. Mutta yhdessä tästäkin selvitään!
Ainoa ja verkkokauppa ovat vuoden parhaat Ruohonjuuret

Ainoan Ruohonjuuri tekee pieniä ihmeitä joka päivä

Ruohonjuuren verkkokaupan valintaperustelut vuoden parhaaksi olivat seuraavat:

“Ainoan Ruohonjuuressa on pilkettä silmäkulmassa - ja ennen kaikkea esimerkillistä yritystä ja intohimoista tekemisen meininkiä asiakkaiden ilahduttamiseksi ja myyntien kehittämiseksi. Tämän lisäksi Ainoan ruohonjuurelaisten lannistumaton, innostunut asenne, loistava yhteishenki, heittäytymiskyky, joustavuus, tiedonjano ja heidän saamansa kiittävän asiakaspalautteen runsaus sekä valikoimanhallintaosaaminen tekevät Ainoan myymälästä vuoden parhaan Ruohonjuuren. Ainoan Ruohonjuuressa todellakin tehdään pieniä ihmeitä joka päivä.”

- Tunnustus tuli meille ihan puskista, eikä tätä osattu ollenkaan odottaa, totesi Ainoan Ruohonjuuren myymäläpäällikkö Sanna Mansala silminnähden onnesta liikuttuneena.

Ainoan ruohonjuurelaiset ottivat vuoden parhaan Ruohonjuuren tittelin kiitollisina ja innostuneita vastaan:

- Tämä teki niin hyvää meille kaikille! Tuntuu todella hyvältä, että ahkera ponnistelumme on huomattu. Ihan näytti siltä, että tiimiläistemme silmiin olisivat syttyneet auringot, Sanna hehkuttaa.

Matka vuoden parhaaksi Ruohonjuureksi on ollut työntäyteinen, uutteraa yrittämistä täynnä. Ainoan Ruohonjuuressa on asiakkaiden ilahduttamiseksi ja houkuttelemiseksi järjestetty vaikka mitä: esimerkiksi salsavartti, linssikeitto- ja aamupuutotarjoiluja ja naurujoogaa. Myymälän porukka viiletti kesällä potkulaudalla ympäri Tapiolaa jakamassa kookosvesiä ja muita puhtijuomia. Asiakkaita on myös villitty juurileivällä ja monenlaisilla resepteillä. Korona-aikana Ainoan Ruohonjuuren sai myös halutessaan varata itselleen yksityiskäyttöön tavallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Yritystä ei siis tästä puodista todellakaan ole puuttunut!

- Olen niin kiitollinen porukastamme, joista jokainen tekee aina parhaansa asiakkaiden ilahduttamiseksi. Jokaisen työntekijämme panos on tuikitärkeä ja kullanarvoinen, myymäläpäällikkö kehuu ja antaa lisäksi erikoistunnustusta ekstra-työntekijöille, jotka ovat myymälässä hommissa harvemmin: myös heidän työnsä on supertärkeää kokonaisuuden kannalta.

Kehuilta eivät säästy myöskään tapiolalaiset, joita Ainoan Ruohonjuureen saapuu asiakkaaksi enenevissä määrin:

- Asiakkaidenhan ansiosta tämä kaikki hauskuus on mahdollista; heitä varten myymälämme on tietysti olemassa, Sanna toteaa.

Ei olekaan ollenkaan ihme, että Ainoan Ruohonjuuri on kerännyt kahmalokaupalla ylistävää palautetta asiakkailta. Tällä tiellä on hyvä jatkaa.

Ruohonjuuren verkkokauppa on muuntautumiskykyinen supersuoriutuja

Ruohonjuuren verkkokaupan valintaperustelut vuoden parhaaksi olivat seuraavat:

“Ruohonjuuren verkkokauppa on rohkeasti uutta opetteleva, muuntautumiskykyinen supersuoriutuja, joka on käynyt läpi monta muutosta. Ruohonjuuren verkkokauppa on myös kyennyt vastaamaan huikeaan myynnin kasvuun esimerkillisellä tavalla.“

- Meillä Ruohonjuuren verkkokaupassa otetaan tunnustus onnellisena vastaan. Parhaaksi valinta on tärkeä juttu verkkokaupan porukallemme, joka on luovinut monenlaisten muutosten myllerryksessä, tiiminvetäjä Emma Lyttä kertoo iloisena.

Ruohonjuuren verkkokauppa on rohkeasti uutta opetteleva, muuntautumiskykyinen supersuoriutuja, joka on käynyt läpi monta muutosta.

Kulunut vuosi on muuttanut verkkokaupan toimintaa enemmän kuin koskaan historiansa aikana. Tilausmäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti, jonka vuoksi isompiin tiloihin on muutettu - ja myös tietotekniset järjestelmät on uusittu ja oikeastaan ihan koko Ruohonjuuren verkkokauppa uudistunut niin toimintatavoiltaan kuin ulkoasultaankin.

Verkkokaupan muuntautumiskykyinen supersuoriutujuus on siis tullut tarpeeseen.

- Vaikka aina ei ihan helppoa ole ollut, olemme lähteneet joka tapauksessa siitä, että yhdessä kaikesta selvitään, Emma toteaa.

Verkkokaupan tiimiesimies kehuu vuolain sanoin porukkaansa, joka on tehnyt uutterasti huikean hyvää työtä. Emma uskoo juuri saadun tunnustuksen lisäävän tiimiläisten ammattiylpeyttä.

- Emme kuitenkaan tuudittaudu voittoon, vaan saamme tästä lisäpuhtia kehittyä vieläkin paremmaksi, hän toteaa hymyssä suin.

Sekä Ainoan Ruohonjuuren että verkkokaupan väki juhlistavat  tunnuksiaan ainakin omien tiimiensä kesken yhteisruokailulla, jonka ajan Ruohonjuuren toimistotyöläiset tuuraavat heitä arkisessa aherruksessa.