Aidosti hyvää joulua - parhaat joululahjat Ruohonjuuresta!

Toivota aidosti hyvää joulua Ruohonjuuren hyvää tekevillä, kehoa ja mieltä hellivillä joululahjoilla!
JoululahjavinkitMitä lahjaksi ystäville, perheenjäsenille, mummeille, kummeille tai opettajille tai tarhantädeille?

Nyt on lahjapulmat helposti ratkaistu, sillä Ruohonjuuresta löydät kaikki kehoa ja mieltä hellivät hyvän mielen lahjavinkit saman katon alta. Lue vinkkimme ja inspiroidu!

Jos lahjan valitseminen tuntuu haastavalta, on Ruohonjuuren lahjakortti aina varma valinta. Tule ostoksille myymälään - autamme mieluusti sopivan lahjan löytämisessä. Voit myös tilata tuotteet kätevästi verkkokaupastamme.

Kiireisimmille joulupukin apulaisille suosittelemme valmiita lahjasettejä:

 


Luonnonkosmetiikan ystäville Ruohonjuuren hyllyt ovat pullollaan huikean hyviä lahjavinkkejä!Egyptiläinen ihmesalva Egyptian Magic tekee ihmeitä iholle ja niittää mainetta muun muassa jenkkijulkkisten keskuudessa!


    • Madara Joulupakkaus on varma valinta - luonnonkosmetiikkalaatuinen ihonpuhdistussetti, joka ilahduttaa ikihyviksi!Herkuttelijan lahjapaketin rakentaminen onnistuu kädenkäänteessä Ruohonjuuren antimilla!

Kirjatoukka ilahtuu takuuvarmasti laadukkaasta, terveyttä tukevasta lukupaketista!
    • Edelläkävijäkokkailijan lahjapakettiin soveltuu mitä mainioimmin Heinäsirkka keittiössä -kirja täynnä maukkaita reseptejä!

    • Visuaalista silmääkin ilahduttava Karita Sainion Hyvin eletty -kirja hellii ekologisesta elämäntavasta inspiroituvan esteetikon silmää ja mieltä.


Miehille mieluisat lahjat löytyvät Ruohonjuuresta!
    • Supersuosittu pallivaha on oiva lahjavinkki miehelle, jolla on jo kaikkea!

Lapset ansaitsevat lahjaksi parasta - anna lahja, josta on iloa pitkään!
    • Suosituista Sigg-juomapulloista  löydät sopivan vaativammankin taaperon tai leikki-ikäisen makuun, sillä lasten pulloissa komeilevat tutut hahmot kuten Minni Hiiri, Nalle Puh, Hello Kitty, merirosvot tai viidakon eläimet - sen kuin valitset suosikkisi!

Muista myös opettajia, mummeja ja kummeja hyvän mielen lahjalla!

Yritysten on nyt entistä helpompaa ja vaivattomampaa toivottaa aidosti hyvää joulua asiakkaille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille Ruohonjuuren hyvän mielen lahjoilla, jotka saa tilattua kätevästi verkkokauppamme kautta. Katso vinkit ja tee tilaus täältä! 

Kurkkaa myös jouluiset reseptivinkit ja tutustu jouluherkkujen laajaan valikoimaamme!