Aduki, Frantsila, Makrobios ja Jalotofu – Luomutuotteiden ja kasvisruuan pioneereja Suomessa

Tässä blogijutussamme esittelemme luomutuotteiden ja kasvisruuan pioneereja: rohkeista ja ahkeria tavarantoimittajiamme, jotka ovat tehneet uraauurtavaa työtä luomu- ja vegeherkkujen matkalla marginaalista maistreamiin.
Aduki, Frantsila, Makrobios ja Jalotofu – Luomutuotteiden ja kasvisruuan pioneereja Suomessa

ADUKI - LUOMUN URANUURTAJA

Aduki perustettiin vuonna 1980 rakkaudesta puhtaaseen ruokaan. Yhdessä monen muun yrityksen kanssa onkin Aduki ollut yksi luomuruuan pioneereista.

Lue lisää >>

FRANTSILA - KAUNEUTTA JA TERVEYTTÄ LUONNON ANTIMISTA

 

Ruohonjuuren asiakkaille varmasti jo hyvin tutuksi tullut Frantsila on suomalainen perheyritys ja yrttien luomuviljelyn edelläkävijä Pohjoismaissa. Frantsila on erikoistunut luonnonmukaisten, terveyttä ja kauneutta edistävien tuotteiden valmistukseen – uraa on uurrettu vuodesta 1981 saakka.Lue lisää >>

JALOTOFU - TOFUN TAITAJA, KASVISMURKINAN PIONEERI

Mikä tekee yrityksestä pioneerin? Ainakin niin vahva usko omaan juttuun, että uskaltaa rakentaa kasviproteiinin tuotannon Suomeen, Tammisaareen, vuonna 1989. Aikana, jolloin kasvissyönti oli maassamme hyvin harvinaista. Nykyään Jalotofu on alkuperäisen, rohkean vision ilmentymä.

Lue lisää >>

MAKROBIOS - LUOMURUOAN PIONEERI

Makrobios tuo maahan ruokakulttuurin terveellisiä helmiä sekä muita vastuullisen ja hyvinvoivan arjen tuotteita. Yrityksen missiona on auttaa ihmisiä voimaan hyvin tarjoamalla inspiroivia, laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja ratkaisuja jokapäiväisen hyvinvoinnin tueksi. Mistä Makrobios sai alkunsa, ja mikä tekee yrityksestä hyvinvoinnin edelläkävijän?

Lue lisää >>