Biotiini, 5000 µg

100 tablettia
Biotiini, 5000 µg
100 tablettia

Normaali hinta: 19,99 €

Special Price 16,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton
Kauneusvitamiini kaikkien huulilla?!

“Biotiini on ohuen ja harvenevan tukan pelastus, ja paras mahdollinen kaveri hiusten kasvatukseen! Olen huomannut kasvuvauhdin tuplaantuvan ja hiusten vahvistuvan huomattavasti kuurin aikana. Siinä sivussa kasvaa myös kynnet.” - 

- Marita

“Hiukset ja kynnet saavat superisti boostia tästä tuotteesta! Vahvistaa, antaa kiiltoa ja elinvoimaa. Sinkkiä vielä kyytipojaksi, niin saadaan maksimaalinen hyöty.”

 - Miia

" Paras biotiini mitä löytyy markkinoilta! Kahden viikon käytön jälkeen alkaa “vauvahiusta” kasvamaan kovaa vauhtia ja vaikutukset näkee myös ihossa ja kynsissä. Plussana vielä, että kapselia ei tarvitse niellä, laittaa vain kielen alle ja imeytyy saman tien elimistöön. Ihan superi."

- Anniina

“Tämän helpompaa ei lisäravinteen nauttiminen voi olla! Pikkuruinen pilleri sulaa suussa ja imeytyy saman tien limakalvojen kautta. Vahva ja tehokas - niin kynnet, iho kuin hiuksetkin kiittävät. Suosittelen lämpimästi!”

- Päivi

Yksityiskohdat

Naistenlehti toisensa perään kohisee nyt biotiinista, jota nauttimalla kohennat hiusten, kynsien ja ihon kuntoa. Tässäpä sinulle biotiinia äärimmäisen tehokkasti imeytyvässä muodossa! Superior Source -sarjan mikroimeytyvät MicroLingual -pillerit liukenevat nopeasti suoraan suun limakalvoilta. Siksi ne ovat imeytyvyydeltään huippuluokkaa!

Käyttöohje:
1 tabletti päivittäin. Pidä MicroLingual-pilleriä kielen alla ja se sulaa vähintään 15 sekunnissa.

“Kauneusvitamiiniksikin” kutsuttu, huippusuosion saavuttanut biotiini eli B7-vitamiini tukee aivan eristyisesti ihon, hiusten ja kynsien kuntoa.

Näiden terhakoittavien tehovaikutustensa lisäksi biotiini vaikuttaa myös suotuisasti energia-aineenvaihduntaan.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 100 tablettia
 • EAN: 0076635903108,076635903108,76635903108
 • Ainesosat: Ainesosat vuorokausiannoksessa:
  Biotiini 5000 µg
  Laktoosia (maidosta)
  Acacia-kumia

  Käyttöohje:
  1 tabletti päivittäin. Pidä MicroLingual-pilleriä kielen alla ja se sulaa vähintään 15 sekunnissa.
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: B-vitamiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton