Bio-Pycnogenol

90+30 tablettia
Bio-Pycnogenol
90+30 tablettia
39,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Elinvoimaa elämääsi!

“Pycnogenol kannattaa aloittaa jo talvella jotta saa suurimman hyödyn siitepölyallergiaa vastaan. Tämä on muuten parasta heittää huiviin aamulla koska Pycnogenolilla on piristäväkin vaikutus - eipä haittaa pimeinä talviaamuina ollenkaan! ;)"

- Venla

“Apurini kevättä ja siitepölykautta kohti mentäessä. Pycnogenol lieventää siitepölystä aiheutuvia allergiaoireita ja olo on helpompi koko kauden ajan.”

- Salla

"Tätä oon hyvällä menestyksellä käyttänyt jo vuosia Natura Median Kverilla -valmisteen kanssa pitääkseni siitepöly oireet hallinnassa. Aiemmin kevät- ja kesäaika tarkoitti usein tukkoista oloa, mutta näiden kanssa ei tarvi oirehtia ja keväästä voi nauttia mukavasti vaikka luonnossa hölkkälenkillä juosten eikä tarvi niiskuttaa. Muutenkin tukevat terveyttä ja virkeyttä eivätkä aiheuta allergialääkkeille usein tyypillistä väsymystä."

- Jonna

Yksityiskohdat

Terhakoittavasta tehostaan kuuluisaksi tullut Bio-Pycnogenol sisältää ranskalaisen rannikkomännyn kuoriuutetta, joka toimii antioksidanttina edistäen terveyttä suojaamalla soluja hapettumisvaurioilta.

Suositeltava vuorokausiannos:
2 tabl. 2 kertaa päivässä ensimmäisen viikon ajan,sen jälkeen 1 tabl. 2 kertaa päivässä.

Suositeltava vuorokausiannos sisältää 40-160 mgrannikkomännyn kuoriuutetta (Pinus pinaster). Purkki sisältää 90+30 tablettia.

Lue blogistamme, miten Pycnogenol® auttaa elimistöä puolustautumaan allergiaa vastaan >>

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 90+30 tablettia
  • EAN: 5709976245402
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (maltodekstriini), rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol®, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (trikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).
  • Alkuperämaa: Tanska
  • Tuotetyyppi: Pycnogenol
  • Ominaisuudet: vegaaninen