Bio-Pycnogenol

90+30 tablettia
Bio-Pycnogenol
90+30 tablettia
39,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Elinvoimaa elämääsi!

Yksityiskohdat

Terhakoittavasta tehostaan kuuluisaksi tullut Bio-Pycnogenol sisältää ranskalaisen rannikkomännyn kuoriuutetta, joka toimii antioksidanttina edistäen terveyttä suojaamalla soluja hapettumisvaurioilta.

Suositeltava vuorokausiannos:
2 tabl. 2 kertaa päivässä ensimmäisen viikon ajan,sen jälkeen 1 tabl. 2 kertaa päivässä.

Suositeltava vuorokausiannos sisältää 40-160 mgrannikkomännyn kuoriuutetta (Pinus pinaster). Purkki sisältää 90+30 tablettia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 90+30 tablettia
  • EAN: 5709976245402
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (maltodekstriini), rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol®, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (trikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Pycnogenol
  • Ominaisuudet: vegaaninen